Етър - Ботев 0:0 (FT) cъбота 15:30ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Re: Етър - Ботев cъбота 15:30ч.

Мнениеот vlado161 » 23 мар 2012 19:37

пожелавам ви да победите Етър,за да има пловдивско дерби следващият сезон 8-)

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 23 мар 2012 22:27

Ами резултатите са налице, играта на отбора също показва какво е положението в отбора.

Няма Ботевист, който да иска отбора да загуби, каквото и да е положението, така че, не пишете че някои искали отбора да загуби. Просто коментираме, защото ни боли, това е.

Дано да победим утре! Това е най-важното!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 24 мар 2012 00:34

botev_1912 написа:
1912BOTEV написа:Кой каквото иска да говори, но в момента нямаме по-добър нападател Курдов. Освен това, си личи, че пипа топката. На мен ми омръзна да гледам безплодния Атанасов по 90 минути всеки мач, омръзна ми да гледам колко е зле защитата, а Домакина е извън състава, омръзна ми да виждам по терена футболисти, които играят без сърце. За мен това е непростимо и няма как Миленчо да остане. Не може да тръгваш на война с половината си футболисти и отбора ти да върви! Жалко, че ни оставя в много неизгодна ситуация, но съм сигурен, че след ерата Радуканов, стадиона отново ще е пълен и отбора ще тръгна нагоре!

Олеле Курдьо бил най-добрия, Димакина бил най-добрия, пък Петьо Атанасов за нищо не ставал :mrgreen: :mrgreen:

Около Курдов и Домакинов се въртят всичките интриги в отбора бре момче - заради такива "ботевисти" като тях отбора не върви. А за Петьо, ще ме извиняваш ама някакси си мисля че Хубчев, Радуканов и Мадански я разбират играта много повече от теб и точно при тях той е несменяем титуляр!

+1912 След Радуканов пътниците трябва да са Курдов, Домакинов, Кривия и всички други които поставят себе си над Ботев.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 24 мар 2012 01:30

botev_1912 написа:
1912BOTEV написа:Кой каквото иска да говори, но в момента нямаме по-добър нападател Курдов. Освен това, си личи, че пипа топката. На мен ми омръзна да гледам безплодния Атанасов по 90 минути всеки мач, омръзна ми да гледам колко е зле защитата, а Домакина е извън състава, омръзна ми да виждам по терена футболисти, които играят без сърце. За мен това е непростимо и няма как Миленчо да остане. Не може да тръгваш на война с половината си футболисти и отбора ти да върви! Жалко, че ни оставя в много неизгодна ситуация, но съм сигурен, че след ерата Радуканов, стадиона отново ще е пълен и отбора ще тръгна нагоре!

Олеле Курдьо бил най-добрия, Димакина бил най-добрия, пък Петьо Атанасов за нищо не ставал :mrgreen: :mrgreen:

Около Курдов и Домакинов се въртят всичките интриги в отбора бре момче - заради такива "ботевисти" като тях отбора не върви. А за Петьо, ще ме извиняваш ама някакси си мисля че Хубчев, Радуканов и Мадански я разбират играта много повече от теб и точно при тях той е несменяем титуляр!

Абе ,аре стига сте го преекспонирали това момче на име Петко :evil:
Един житен бегач с КПД под нулата :!:

pobeda1
Контакти:

Мнениеот pobeda1 » 24 мар 2012 06:52

Сега обстановката е супер. След мача 2-3 футболисти на Ботев могат да вземат едно такси и да се приберат до Пловдив. Останалия баберек им е близко Лом, Видин ... Феновете на Ботев като се приберат след мача в Пловдив, могат да разорат Колежа, да отрежат и двете греди. (то нали започва ремонта на стадиона). Преди 10 години феновете бяха причакали футболистите (след един мач във Варна) посред нощ на стадион "Хр. Ботев" с девиза "Бийте ви за да не ви бием ние". Ама тога в Ботев играеха пловдивчани. А сега какво "Марш от тука Ботев (София)" . Дори и да бием с този баберек за никъде не сме. "Защо няма радост за теб и за мен"“. Много мъка и пак ще трябва да се започва отначало...
Успех канари

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 мар 2012 09:25

kamenitza написа:
botev_1912 написа:

Един житен бегач с КПД под нулата :!:

Ето още един, който се мисли за по-голям капацитет от трима треньори на професионални отбори, единия от тях дори на национална гарнитура. :mrgreen: :mrgreen:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

radines
Контакти:

Мнениеот radines » 24 мар 2012 10:03

Олеле Курдьо бил най-добрия, Димакина бил най-добрия, пък Петьо Атанасов за нищо не ставал :mrgreen: :mrgreизвиняваш ама някакси си мисля че Хубчев, Радуканов и Мадански я разбират играта много повече от теб и точно при тях той е несменяем титуляр![/quote]

Един житен бегач с КПД под нулата :!:[/quote]
Аре чети малко и се преекспонирай -Петър Атанасов от 21 контролни срещи в 20 е играл от тях 16 като титуляр и 4 като резерва отбелязал е 5гола; в първенство от 16 мача - 13от тях като титуляр и 3 като резерва ,голове-3 ;мачове за купата на България - 4мача от тях 3 пъти титуляр и 1 път резерва ,голове -0 . Атанас Курдов от 21 контролни мачове е играл 18 от тях ,като в 10 е бил титуляр и 8 резерва,голове-8 ; в първенството от 16 мача е играл в 14 от тях ,като в 9 мача е бил титуляр ,а 5 резерва ,отбелязал е 3гола ;за купата на България от 4 мача е играл 1 и е отбелязал 1 гол

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 24 мар 2012 10:46

След като видях вчера групата за мача, вече започнах да се замислям дали Радуканов не иска нарочно провала в мача с Етър .. Все пак той знае, че има ултиматом за този мач и при евентуален провал договорът му ще бъде скъсан и ще получи 100 000 лева обезщетение .. Какви по-лесни пари от тези!

САМО БЕРОЕ
Контакти:

Мнениеот САМО БЕРОЕ » 24 мар 2012 12:22

Едно от големите дербита този сезон в българския футбол като цяло! Надявам се накрая на сезона и 2-та отбора да са в А група, а заводското отборче и така си е добре.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/63/2B/5005018ad85b632b.png[/wrapimg]
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D8/CF/9c83c667251fd8cf.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 мар 2012 14:10

dagger1912 написа:След като видях вчера групата за мача, вече започнах да се замислям дали Радуканов не иска нарочно провала в мача с Етър .. Все пак той знае, че има ултиматом за този мач и при евентуален провал договорът му ще бъде скъсан и ще получи 100 000 лева обезщетение .. Какви по-лесни пари от тези!

извън групата са хората които му подливат вода от както е дошъл - да не би да искаш да заложи на тях в най-важния си мач?

п.с. пише се ултиматУм ;)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”