elit, с оглед на мненията ти явно си доста близо до отбора и си в час с неща, които на нас определено не са ни известни.
Ще те помоля за малко по-задълбочен анализ на Хичо, защото за мен си остава загадка играта и формата, която той показа. Струва ми се, че проблема му е по-скоро психологически.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски при Ратко Достанич
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Миньор - Левски (Официална тема)
mareca написа:брат ти добре ли си бе ... победа за миньорto6kata1912 написа:Очаквам победа за миньор![]()
![]()
нещо ти е лошо май
просто го е яд че вече няма ботев и злобее
Re: Защо не наказаха Миньор?
tprodanov написа:Обичате се като сателитчета на армейското недоразумение, затова си бъркате по дупките.
Уважаваме се!!! И не защото сме сателитчета, а защото сме едни от най-истинските фенове в Бг. И ще ви кажа защо - и двата клуба имат тежка участ в последните близо 10 години, но ние феновете на тези два отбора никога не оставихме отборите си!!! А вие кво? Един неуспех и се почва плюене, мъмрене и т.н.. И за какъв неуспех говоря? Второ място примерно в А група. Айде вие да стигнете на нашето дередже и най-вече пък на това на Ботев, да ви видим тогава какви фенове сте!!! Вечно жълти!!!
Човекът казва какво очаква. Какво го нахранихте веднага 
Ясно е че нашите ще мислят за Дебрецен и няма да се учудя да сгафят

Ясно е че нашите ще мислят за Дебрецен и няма да се учудя да сгафят

Re: Левски при Ратко Достанич
Рано е да се правят оценки, но има няколко неща, които се виждат и от слепци.
1. Пресиране на противника. Такава преса на български отбор не помня от много години.
2. Препокриването на играчите. Много рядко се оставя възможност на противник да се надиграва един на един с наш играч.
3. Заучени положения. При не особено високия ръст на отбора ни, това е изключително важно при статични положения.
4. Експерименти със схемата. Едва ли Велев срещу Ботев щеше да започне с четирима нападатели.
1. Пресиране на противника. Такава преса на български отбор не помня от много години.
2. Препокриването на играчите. Много рядко се оставя възможност на противник да се надиграва един на един с наш играч.
3. Заучени положения. При не особено високия ръст на отбора ни, това е изключително важно при статични положения.
4. Експерименти със схемата. Едва ли Велев срещу Ботев щеше да започне с четирима нападатели.
- mistreated
- Контакти:
heckler написа:ivo_gf написа:Веднага ви отговарям и на двамата, защото коментарите са по мой адрес:Пише се Левски, неграмотнико!
Аз не мога и не желая да свързвам Апостола с мизерното отборче от Подхуене и неговите фенове, просто вие селски бекове не го заслужавате. Апостола е един!!! Затова и пиша вашето отборче с Ф!!!Nikona написа:Дам дойдоха само 7000 защото много смърдите ...ама много, то не се трае. Верно, че обичаме Левски ма на входа свършиха противогазите и хората влизаха за по 5 мин преди да им се насълзят очите. И като имаш интернет свали клипче с баня и нейната употреба и го пусни на съселяните си да знаят как се използва това помещение. А сега мръсен орк връщай се в кенефната дупка от която изпълзя и не ни занимавай с душевните си проблеми ако обичаш.
П.П. По-голяма клетва от "Вечно в Перник да си живееш" немога да се сетя!
А относно тази клетва, на мен ми звучи добреЩом е толкова по-зле в Перник, отколкото във велики софийски квартали като Дружба, Подуене, Обеля, Люлин и т.н., не мога да си обясня защо все повече софийски граждани сменят постоянната си адресна регистрация в Перник и заживяват тук?
И как разбра, че най-титулуваният отбор в България е "мизерно отборче"?
Ай по-полека с израза "Най-титулуван клуб в България". Има да изядете още доста хляб, докато стигнете един друг клуб по титли.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
според мен ще е много труден мач.......винаги играем трудно като гости,надявам се,че Радко-Пиратко ще промени този минус в играта на Левски....някой да си спомня красива игра на Левски като гост?....освен срещу Литекс преди десетина години в Ловеч,когато бихме с 3:4?
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

http://vbox7.com/play:44b6627e
Ххахах е няма такава любов, жълто-черна смрад се носи във форума. А защо като се обичате толкова не се земете, кой ще е жената може да си уточните вие.
Нормално за съжаление хората не им се гледа тренировка с 15 годишни момчета от Пловдив така, че не виждам какво учудващо има, че в отпускарския месец предпочитат да отидат на почивка, а не да ви гледат влаченето по терена /а вие колко няхте на последния мач с Локо Пд., че не си спомням, ще ми опресниш ли?/.
Ти тихо червен смешко...чух, че са пуснали нова игра с смс-и ...."пусни смс спаси цецка да не играе на разчартана поляна в борисовата градина"....заминавай с светлинна скорост да пускаш смс-и.
Как се нарича тази твоя паралелна вселена с малки зелени човечета за която споменаваш?
Нормално за съжаление хората не им се гледа тренировка с 15 годишни момчета от Пловдив така, че не виждам какво учудващо има, че в отпускарския месец предпочитат да отидат на почивка, а не да ви гледат влаченето по терена /а вие колко няхте на последния мач с Локо Пд., че не си спомням, ще ми опресниш ли?/.
Толкова ниско само селските ви отбори могат да паднат!йде вие да стигнете на нашето дередже и най-вече пък на това на Ботев, да ви видим тогава какви фенове сте!!! Вечно жълти!!!
Ай по-полека с израза "Най-титулуван клуб в България". Има да изядете още доста хляб, докато стигнете един друг клуб по титли.
Ти тихо червен смешко...чух, че са пуснали нова игра с смс-и ...."пусни смс спаси цецка да не играе на разчартана поляна в борисовата градина"....заминавай с светлинна скорост да пускаш смс-и.
Щом е толкова по-зле в Перник, отколкото във велики софийски квартали като Дружба, Подуене, Обеля, Люлин и т.н., не мога да си обясня защо все повече софийски граждани сменят постоянната си адресна регистрация в Перник и заживяват тук?
Как се нарича тази твоя паралелна вселена с малки зелени човечета за която споменаваш?

vrajdebec написа:Имам лошото предчувствие че 1/3 от играчите на Левски ще са с лоши травми след мача...!
На твоето предчувствие ще отговоря така: за да има много контузии трябва да играят не футбол,а примерно кеч! Всичко идва от възпитанието и манталитета на играчите,все си мисля че близостта на Перник до столицата е помогнала малко за повишаването и на двете!От друга страна.като гледах псевдофеновете в жълто какво правят в Симитли силно се съмнявам,че поне малко са се култивирали!
Народа е рекъл: ПРОСТОТИЯТА ХОДИ ПО ХОРАТА!!!

- Levski 1914
- Контакти:
Martines написа:....някой да си спомня красива игра на Левски като гост?....освен срещу Литекс преди десетина години в Ловеч,когато бихме с 3:4?
Миналата година в Перник не играхме никак лошо...В Бургас с Черноморец също.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/