Тодор Янчев се завръща в ЦСКА за мача на "Лаута"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Re: Тодор Янчев се завръща в ЦСКА за мача на "Лаута"

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 23 мар 2012 15:38

Makavelli написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Е така де, фала е статично положение, Петре наистина можеше да центрира хубаво , но Янев правеше всичко от центиране до обстрел на вратата.

В момента Галчев само я изплюва топката, вчера видях , че и Мораес се опита да бие фал, но не му се получи.

Ами може да ти прозвучи малко смешно,но....в тая палава А група ми трябват 4-ма добри защитника и 2-ма халфа и само от статични положения ще класирам който и да е отбор в 3-та да не кажа и нещо по-сериозно;)

Като си толкова уверен, защо не се пробваш като треньор в някой отбор от Б група, който да има поне 2ма защитника и 1 който да изпълнява фалове :)[/quote]
Има време...не бери грижа;)
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 мар 2012 15:38

Да видим дали БФС ще обяви, че имат право да играят...
Иначе по-скоро ми звучи като трик на титаните да паднат служебно и после да обвинят БФС че не са станали шампиони...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 23 мар 2012 15:40

Тошко Янчев най-слабия капитан и най-големия мишок пак капитан в историята на ЦСКА.Както искаш така си го тълкувай и интерпретирай.Аааа забравих да спомена и Галчев.Двамата в пакет са най-безумно безобразната халфова двойка играла някога в ЦСКА...[/quote]
Тошко може да бъде наречен всякак само не и мишок! Не е най-класният халф играл в ЦСКА, но е единственият мъжкар сред сегашните татуирани лекенца.[/quote]

Може ли да имам собствено мнение по въпроса?
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 мар 2012 15:43

Thsmith написа:Да видим дали БФС ще обяви, че имат право да играят...
Иначе по-скоро ми звучи като трик на титаните да паднат служебно и после да обвинят БФС че не са станали шампиони...

Ако с този смешен отбор в момента, който ни оставиха титаните станем шампиони, по-добре и 3-те "Л"-та (Левски, Литекс и Лудогорец) се хванете под ръчичка и се хвърлете от Аспаруховият мост :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 мар 2012 15:44

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Тошко Янчев най-слабия капитан и най-големия мишок пак капитан в историята на ЦСКА.Както искаш така си го тълкувай и интерпретирай.Аааа забравих да спомена и Галчев.Двамата в пакет са най-безумно безобразната халфова двойка играла някога в ЦСКА...

Тошко може да бъде наречен всякак само не и мишок! Не е най-класният халф играл в ЦСКА, но е единственият мъжкар сред сегашните татуирани лекенца.[/quote]

Може ли да имам собствено мнение по въпроса?[/quote]
Стига да е аргументирано.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 мар 2012 15:47

Не знам какъв е този спор дали трябва Тодор Янчев и Румбата да са в групата, след като Стойчо не можа да събере група от 18 футболисти миналия мач???

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 23 мар 2012 15:56

PR_CSKA написа:Галчев бие фалове, защото няма по добър за съжаление. Някой знае ли какво става с Томас и защо не играе?

Да, аз зная. Казах го и преди време и сега пак ще го кажа. Томас и Боладо са "перлите" в "звездната" "селекция" на дуци... Общо взето като качества от футболистите в ЦСКА само тези на Станко Йовчев са измерими с техните. Съответно Стойчо е видял какво представлява тоя на няколко тренировки и ще направи всичко възможно да се отърве от това недоразумение. Боладо е дори и по-зле. Всъщност толкова зле, че за 30 минути се самоконтузи за 6 месеца.

Иначе завръщането на Янчев и Трифонов е нож с две остриета. Досега всички играха на 100%, че и отгоре, защото бяха наясно, че нямаме много качество и дано Стойчо успее да ги накара останалите да не се отпускат от факта, че са се завърнали.

deladog

Мнениеот deladog » 23 мар 2012 15:57

Makavelli написа:
Beck's написа:
Makavelli написа:Споделям напълно мнението ти, но това което ме притеснява е БФС. Ако случайно станем шампиони, а на въпросните играчи им увеличат наказанията ще има голяма олелия и като нищо БФС да ни накаже с отнемане на точки.

Викаш, ще ударят един закон със задна дата и всичко е готово ! Ако нещо такова стане, то тяхния лиценз ще отиде на кино .....

Не е нещо, което не сме виждали нали :) За едни закони със задна дата, за други арбитражи с по скорошна дата ... въобще приказна картинка

Изобщо не е нещо ново! Преди малко повече от двайсетина години така на един отбор с доста задна дата му назначиха титла, а на друг - купа.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 23 мар 2012 16:15

Не разбирам, как може да обиждате Тошко Янчев. Та това е човека дал най-много на ЦСКА последните 15 години. Никога не се оплака, не се размрънка за пари и винаги защитаваше съотборниците си. Може да не е най-добрия халф, но е капитан за пример. Нали видяхте, че като го няма играта на отбора куца. Има безценен опит и само той е ставал шампион от тези играчи. Отностно дали да играе срещу Локото, смятам, че не трябва. Не може човек тренирал за здраве 3-4 месеца да го хвърлиш в такъв напечен мач. Видяхте, какво стана с Боладо. Тошко ще ни е нужен в тежките мачове накрая, когато освен футбол се изисква и мъжество. С рушенето на играта могат да се справят Галчев и Дюлгеров, но нямаме градивен халф. Ако до седмица оправят и Анеси всичко ще заспи. Тогава вече можем да кажеме, че отбора е готов за титлата!

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 23 мар 2012 16:18

Tony_CSKA написа:
PR_CSKA написа:Галчев бие фалове, защото няма по добър за съжаление. Някой знае ли какво става с Томас и защо не играе?

Да, аз зная. Казах го и преди време и сега пак ще го кажа. Томас и Боладо са "перлите" в "звездната" "селекция" на дуци... Общо взето като качества от футболистите в ЦСКА само тези на Станко Йовчев са измерими с техните. Съответно Стойчо е видял какво представлява тоя на няколко тренировки и ще направи всичко възможно да се отърве от това недоразумение. Боладо е дори и по-зле. Всъщност толкова зле, че за 30 минути се самоконтузи за 6 месеца.

Иначе завръщането на Янчев и Трифонов е нож с две остриета. Досега всички играха на 100%, че и отгоре, защото бяха наясно, че нямаме много качество и дано Стойчо успее да ги накара останалите да не се отпускат от факта, че са се завърнали.

Пишеш пълни глупости, и давта са играли в Примиера Дивизион, а ние от там до сега не сме взимали играч. Томас има яка визитка и идва на 27 години. Това значи че е научен футболист, каквито в горката А РФГ трудно можеш да срещнеш. Баладо се контузи и да го съдиш че е виновен за това е меко казано смешно. В интерес на истината Баладо повече ми направи впечатление. Щото Тошко никога не е бил добър в офанзивен плат, а от 2-3 години пречи на отбора, ама заради журналистите а и че е голям послушко играе още в отбора. Съгласен съм, че вече заради образа които са му изградили медиите трябва да се увековечи. Ама тука поне във форума няма какво да се заблуждаваме.

Върни се в “ЦСКА”