Локомотив Пловдив - ЦСКА София - 0:3
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - ЦСКА София 25.03 15:30
Очаквам зрелищен мач с много борба. Дано имаме късмет и да си вкараме положенията за разлика от ЦСКА. 3:1 

- aisogludingfioler
- Контакти:
Стадионът ще е пълен и ще си направим густото, това е важното. Червените майки с колички да не си забравят памперсите.
Ще видим дали крепостта ще издържи и тази битка. Само Локо !
Ще видим дали крепостта ще издържи и тази битка. Само Локо !
само едно ме притеснява за този мач ,а именно съдията да не ги подпре стабилно ! видяхте днес срещу Локо СФ ,как защитник на Цска върна топката с крак към вратаря и тои е хвана с ръце ...
без съдиите са за никаде дори като домакини

Макар и срещу слаб съперник като Локо Сф, ЦСКА показа някакво съживяване от леката криза в която бяха попаднали след отпадането от Септември за купата. Затова очаквам много здрав и напрегнат сблъсък в неделя на Лаута. Пълен стадион и битка на терена, това е моята прогноза за мача.

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Вижте сега, ако погледнем реално на нещата този смешен отбор, който в момента са ЦСКА би трябвало да си тръгне от "Лаута" с една 4-ка!
Труден мачът ще го направят съдиите...в това бъдете сигурни.Може да се безобразно слаби, но като ги подпират съдиите мачът се закучва и става много тегав.
Мен лично ме притесняват топлите взаимоотношения между Коко и Титаните, както и съдийската бригада, която най-вероятно ще пътува с рейса на "червените".
ЦСКА в момента е един жалък отбор и на "Лаута" трябва да ги смачкаме.
Дайте да гледаме реално сега - победихме отбори, като - Черноморец, Левски и Лудогорец, които са много по-добри и с по-голяма класа от смешния отбор на ЦСКА.
Много е важно да победим ЦСКА най-вече заради морала...публиката на "Лаута" започна да се връща и сега е повратния момент
Най-вече заради публиката искам да бием...много се радвам, когато на стадиона видя позабравени физиономии.
Ще е кощунство, ако ЦСКА си тръгнат дори с точка!
Труден мачът ще го направят съдиите...в това бъдете сигурни.Може да се безобразно слаби, но като ги подпират съдиите мачът се закучва и става много тегав.
Мен лично ме притесняват топлите взаимоотношения между Коко и Титаните, както и съдийската бригада, която най-вероятно ще пътува с рейса на "червените".
ЦСКА в момента е един жалък отбор и на "Лаута" трябва да ги смачкаме.
Дайте да гледаме реално сега - победихме отбори, като - Черноморец, Левски и Лудогорец, които са много по-добри и с по-голяма класа от смешния отбор на ЦСКА.
Много е важно да победим ЦСКА най-вече заради морала...публиката на "Лаута" започна да се връща и сега е повратния момент

Най-вече заради публиката искам да бием...много се радвам, когато на стадиона видя позабравени физиономии.
Ще е кощунство, ако ЦСКА си тръгнат дори с точка!

Много важен мач, рубикон за нас. Вземем ли го, имайки предвид програмата на конкурентите, сме поне в петицата тая година. За мен лично все пак купата има приоритет.
Поредният труден мач, като се надявам футболистите ни да имат нагласа каквато са имали преди мачовете с Черноморец, Левски и Разград. Другото което много ме притеснява е съдийството, защото не мога да кажа, че Фотка и Таско са изпълнявали някаква поръчка, по-скоро свиреха да се натегнат на силните на деня, но след нашата силна серия в един момент се оказва, че някой от четирите отбора абонирани за евроучастие още преди началото на шампионата може да остане извън борда. А БФС едва ли ще позволи това да се случи и знаем по какъв гнусен начин могат да действат.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Smurf4o1926
- Контакти:
Мачкаме червените и вървим уверено към Европа !!! 3:0

- Smurf4o1926
- Контакти: