История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот калпазанчо » 08 мар 2012 16:38

Желязко Марков е от село Просеник, Бургаско, братовчед на дядо ми. Обещал ми е много снимки. По негови думи е играл до 1985 г. Преди това не е бил одобрен при мъжете и от яд отишъл в Локо БС, после се върнал. Пак според него има 2 хеттрика - единия в Б група май в Плевен беше...
Дизел, този Демирев ми е комшия на вилата. Дори е в управлението на сдружението на собствениците на инфраструктурата...
[center]Member of Old School Boys [/center]

nasko75

Мнениеот nasko75 » 23 мар 2012 09:06

в момента се опитвам да попълня всички статистически дупки в историята на Черноморец и мога да твърдя, че има един период от около 12-13 сезона, в които всичко е там. Според вас, безмислен труд ли е? :)
искам да подредя сезон по сезон, играч по играч.
както и да направя няколко вида таблички за участията на Черноморец в първенствата. Към май или юни ме чака обаче най-голямото предизвикателство - отваряне на архива на Югоизточната спортна зона от 30-те и 40-те години :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 мар 2012 09:11

nasko75 написа:в момента се опитвам да попълня всички статистически дупки в историята на Черноморец и мога да твърдя, че има един период от около 12-13 сезона, в които всичко е там. Според вас, безмислен труд ли е? :)
както и да направя няколко вида таблички за участията на Черноморец в първенствата. Към май или юни ме чака обаче най-голямото предизвикателство - отваряне на архива на Югоизточната спортна зона от 30-те и 40-те години :)

Ииииии, Насе. Чудно.
Без да съм нахален искам да попитам ? Ние ще можем ли по някакъв начин да "черпим" от тази информация ? :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 23 мар 2012 09:31

ntodorov написа:
nasko75 написа:в момента се опитвам да попълня всички статистически дупки в историята на Черноморец и мога да твърдя, че има един период от около 12-13 сезона, в които всичко е там. Според вас, безмислен труд ли е? :)

Ииииии, Насе. Чудно.
Без да съм нахален искам да попитам ? Ние ще можем ли по някакъв начин да "черпим" от тази информация ? :roll:

да бе луд ли си! Естествено, че може. Нали за нас го правя - и за поколенията, а и за някои други неща. Имам моралната (подчертавам, моралната :) ) подкрепа на ръководството по въпроса

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 мар 2012 09:35

Ако имаш нужда от "работна ръка" свиркай ... Все ще има някой мързелуващ :lol:

nasko75

Мнениеот nasko75 » 23 мар 2012 09:37

Искам си Акаунта написа:

Ако имаш нужда от "работна ръка" свиркай ... Все ще има някой мързелуващ :lol:

ооо, набутахте се сами! Ще викам армия сътрудници в Държавния архив през май, така ги виждам нещата :)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 мар 2012 09:43

nasko75 написа:да бе луд ли си! Естествено, че може. Нали за нас го правя - и за поколенията, а и за някои други неща. Имам моралната (подчертавам, моралната :) ) подкрепа на ръководството по въпроса

Е , с ел президенте , който е най-моралния човек който познавам и с адвокат движещ нещата в клуба , няма как подкрепата да е друга ( освен морална ) . Всеки знае , че парите развращават ... за това отбора има една от най - моралните селекции в "А" група :lol:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 мар 2012 09:45

nasko75 написа:
ооо, набутахте се сами! Ще викам армия сътрудници в Държавния архив през май, така ги виждам нещата :)

Един въпрос по същество . Там в Архива , разрешено ли е внасянето на бира ... така да се каже , за стимулиране на работния процес :mrgreen:

nasko75

Мнениеот nasko75 » 23 мар 2012 09:53

Искам си Акаунта написа:
nasko75 написа:да бе луд ли си! Естествено, че може. Нали за нас го правя - и за поколенията, а и за някои други неща. Имам моралната (подчертавам, моралната :) ) подкрепа на ръководството по въпроса

Е , с ел президенте , който е най-моралния човек който познавам и с адвокат движещ нещата в клуба , няма как подкрепата да е друга ( освен морална ) . Всеки знае , че парите развращават ... за това отбора има една от най - моралните селекции в "А" група :lol:

идеята Черноморец е вечна, другите знаеш къде да си ги сложиш :)))))

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 мар 2012 09:57

nasko75 написа:идеята Черноморец е вечна, другите знаеш къде да си ги сложиш :)))))

Знам ... ама при наличието на толкова потенциални неморални обекти , смятам да ги пропусна тях :mrgreen: Пък ако искат да се сърдят :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”