БЪЛГАРСКИЯТ Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: БЪЛГАРСКИЯТ Черноморец

Мнениеот MORSKI » 11 авг 2009 00:14

ntodorov написа:Ел Греко, какъв Бан, какви 5 лева ти обещава морския. Той ми заприличва на една реклама в, която една банкова служителка си е сложила ръцете на ушите и като чуе "Черноморец" прави ПА-Па-Па-Па. Ами то много боляло да паднеш от Черноморец...(Тука следва рев от Морския)
Ех да му имам вярата и оптимизма на това момче. Ще кажеш, че не говори за посредствения и безличен Черно море - ( ние бургазлии се убедихме вече за четвърти път) ами за Барса или Реал. И утре да играем срещу морето ще ги отнесем с 3 парцала и Морския пак ще прави ПА-ПА-ПА-ПА, ама ква файда. Иначе Локо Пд е симпатично отборче, но май няма шанс в Бургас ( Морски затвори очички).
ПС: Можеш да четеш: Недей се притеснява и на вашата улица ще изгрее слънце, ама като ви гледах снощи слънцето ви ще изгрее, когато шампионата свърши, но пък ще ходите на плаж тогава.

Не се опитвай да оригиналничиш- не ти си получава!!!!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 11 авг 2009 00:49

El greco написа:Запомни един път за винаги :Бургас е бил винаги дом на Акулите, а селяните със зелени фанелки са в Долно езеро,там където им е мястото!!!!! А за бана ми дреме на....,като не мога да пиша тук ще пиша в друг форум. А относно Айтос ще те светна ,4е в това град4е футбол има много отдавна ,по отдавна от 1989 год. ,когато ви изгря щастливата звезда и нека мазута не си преписва историата на Локомотив Бургас,защото този измислен клуб е плод на комсомолскиая физкултурен клуб от нефтозавода.Аман, не стига че трови града 'ами и отбора им да гледам...Хайде ако ще триеш,трии!!!!!!!!!!!!

А, няма нужда да се трие подобно творчество! Нека четат хората вълненията на една дребна, злобна душичка!

Що не се радваш бе, човече? Уж играете в "А", биете, германски системи, скъп PR, пък все за Нафтата пишеш! Много боли, когато цяла България ви казва, че не сте никакви фенове, а просто зяпачи, нали!

Нафтата може сега да е във "В", но феновете се пребориха за зелените си екипи, върнаха си името на отбора и се освободиха от Събев. Затова и хората изпитват поне уважение.

А вие сте сбирщина кебапчии, на които им е все едно кой къде и за какво играе. Важното е да има безплатна бира и кюфтета.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 11 авг 2009 02:58

Това гагаузите сте супер злобнини хора с промити мозаци и с безумните си пасквили доказвате 4е не познавате въобще ама въобще футболната ситуациа.За разлика от един по горе неграмотник -фен на еклерите аз знам много добре как лицето Дражев спе4ели делата за емблемата.Всеки средно интелигентен 4овек знае ,4е съществува едно патентно ведомство и ако нещо не е патентовано ,всеки може да стане негов собственик срещу сумата от 600 лв.Такъв е случея с Дражев ,просто изпревари с един ден нашето ръководство.Така4е ако слу4айно не ви е патентована емблемата,а тя не е ,ве4е проверих,тя може да стане собственост на всяка ***** от Приселци срещу 600 лв.А каква ни е публиката няма зна4ение,ние и без публика ви бием когато ви барнем или пак написах нещо невярно?

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 11 авг 2009 03:06

Ти май не си морски,ами си по скоро полски от Приселци, хайде стига пла4 , априеми загобата мъжки и свиквай с тях,защото те ще са много тази година,стискай палци да не сменят шефа на садиите, защото тогава и парите на Марин и компаниа няма да стигнат за да се класирате на заветното 8-мо място.Всъщност тази тема е посветена на ма4а ни с Локото , а не на пла4а ви от загобата от нас.Избърщи сълзите и свиквай с болката в гъза!!!!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 авг 2009 09:08

Обръщате го пак на война между Черноморец и Нефтохимик. Аз си обичам двата отбора. Искам силни клубове, които да тъпанят всичко. Помня времената, когато Нафтата бълваше играчи за Черноморец. По мое време от Нефтохимик излязоха играчи, като Дидо Петков, Златко Янков и Чилибонов, които бяха много стойностни. В същото време Черноморец обиграваше свои момчета там. След години, пластовете се разместиха и нещата се обърнаха. Черноморец стана донор и така. Винаги е имало колегиално отношение между отборите. Не разбирам, защо ние бургазлии си вадим очите. Нефтохимик съм ги гледал от В групите до А група. Впрочем Нефтохимик беше затрит и унищожен от софийските клубове и лобитата им в БФС. През далечната вече 1997 с идването на власт на СДС и в частност на Данчо Цонев кранчето от Нефтохим беше врътнато и пренасочено към Софето, затова 3 години по-късно Порточанов се "съюзи" със Събев. Истината е, че Нафтата се превърна във водещ отбор, който си правеше гаргара със софийските "грандове" и беше унищожен от тях още тогава...Иначе Събев увеличи агонията на един друг отбор Нафтекс ( който за мен няма нищо общо с НЕФТОХИМИК). И сега, когато това е факт - трябва ли да се бием по главите кой кого унищожил, кой е по силен, чий е стадиона и т.н. Само едно ще ви кажа стадиона е на нас Бургазлии и ние го заслужаваме, защото сме хранили и продължаваме да храним половин България. Бургас държи икономиката и силата трябва да е тук в Бургас, а не в ТИМ, Титан, Батков, Шматков и сие.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 авг 2009 09:12

MORSKI написа:
ntodorov написа:Ел Греко, какъв Бан, какви 5 лева ти обещава морския. Той ми заприличва на една реклама в, която една банкова служителка си е сложила ръцете на ушите и като чуе "Черноморец" прави ПА-Па-Па-Па. Ами то много боляло да паднеш от Черноморец...(Тука следва рев от Морския)
Ех да му имам вярата и оптимизма на това момче. Ще кажеш, че не говори за посредствения и безличен Черно море - ( ние бургазлии се убедихме вече за четвърти път) ами за Барса или Реал. И утре да играем срещу морето ще ги отнесем с 3 парцала и Морския пак ще прави ПА-ПА-ПА-ПА, ама ква файда. Иначе Локо Пд е симпатично отборче, но май няма шанс в Бургас ( Морски затвори очички).
ПС: Можеш да четеш: Недей се притеснява и на вашата улица ще изгрее слънце, ама като ви гледах снощи слънцето ви ще изгрее, когато шампионата свърши, но пък ще ходите на плаж тогава.

А-ааа, Морски. Получава се, получава се...Ти най-добре знаеш ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 11 авг 2009 09:33

ntodorov написа:Обръщате го пак на война между Черноморец и Нефтохимик. Аз си обичам двата отбора. Искам силни клубове, които да тъпанят всичко. Помня времената, когато Нафтата бълваше играчи за Черноморец. По мое време от Нефтохимик излязоха играчи, като Дидо Петков, Златко Янков и Чилибонов, които бяха много стойностни. В същото време Черноморец обиграваше свои момчета там. След години, пластовете се разместиха и нещата се обърнаха. Черноморец стана донор и така. Винаги е имало колегиално отношение между отборите. Не разбирам, защо ние бургазлии си вадим очите. Нефтохимик съм ги гледал от В групите до А група. Впрочем Нефтохимик беше затрит и унищожен от софийските клубове и лобитата им в БФС. През далечната вече 1997 с идването на власт на СДС и в частност на Данчо Цонев кранчето от Нефтохим беше врътнато и пренасочено към Софето, затова 3 години по-късно Порточанов се "съюзи" със Събев. Истината е, че Нафтата се превърна във водещ отбор, който си правеше гаргара със софийските "грандове" и беше унищожен от тях още тогава...Иначе Събев увеличи агонията на един друг отбор Нафтекс ( който за мен няма нищо общо с НЕФТОХИМИК). И сега, когато това е факт - трябва ли да се бием по главите кой кого унищожил, кой е по силен, чий е стадиона и т.н. Само едно ще ви кажа стадиона е на нас Бургазлии и ние го заслужаваме, защото сме хранили и продължаваме да храним половин България. Бургас държи икономиката и силата трябва да е тук в Бургас, а не в ТИМ, Титан, Батков, Шматков и сие.

Най-точното мнение до сега !!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 авг 2009 13:50

El greco написа:Това гагаузите сте супер злобнини хора с промити мозаци и с безумните си пасквили доказвате 4е не познавате въобще ама въобще футболната ситуациа.За разлика от един по горе неграмотник -фен на еклерите аз знам много добре как лицето Дражев спе4ели делата за емблемата.Всеки средно интелигентен 4овек знае ,4е съществува едно патентно ведомство и ако нещо не е патентовано ,всеки може да стане негов собственик срещу сумата от 600 лв.Такъв е случея с Дражев ,просто изпревари с един ден нашето ръководство.Така4е ако слу4айно не ви е патентована емблемата,а тя не е ,ве4е проверих,тя може да стане собственост на всяка ***** от Приселци срещу 600 лв.А каква ни е публиката няма зна4ение,ние и без публика ви бием когато ви барнем или пак написах нещо невярно?

ти гагауз знаеш ли какво значи бе??Явно не- ти си с много промит мозък честно!!!Със здраве-под достойнството ми е да комуникирам с болни хора като теб....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 авг 2009 13:53

ntodorov написа:
MORSKI написа:

-ааа, Морски. Получава се, получава се...Ти най-добре знаеш ;)

Не ,не се получава- много жалко за теб,ако си мислиш,че с някакви жалки опити за оригиналничане ще ме поставиш в неудобна ситуация-ами сори,ама не ти се получава и ти добре го знаеш ;)
Във вашия форум е пcлно със заблудени индивиди-май не само в нашия както твърдите........

lubzdr
Контакти:

Мнениеот lubzdr » 17 авг 2009 09:05

Не мога да разбера, защо хората симпатизиращи на отбора на Черноморец, продължават да наричат себе си фенове? Ако един ден преименуват отбора на градския ви съперник на Черноморец и вие ще тръгнете по неговите мачове ... опа ... чакай ... ама те вече го направиха нали? Футболисти на градския съперник, кадри на градския съперник, СТАДИОНА на градския съперник - ама какво ви пука, нали името е Черноморец :lol: :lol: :lol:

Попрочетох и мненията на господин el greco и нямаше как да не ми направи впечатление: мозАци, ситуациА, случЕя, загОбата, сАдиите, историАта и това само на първо четене. И въпреки това, той има наглостта да говори за неграмотни фенове :)

Не че ме очудва, разбира се, защото самият факт, че може да симпатизира на такова уродливо създание като така наречения ПСФК Черноморец, говори достатъчно

Върни се в “Черноморец”