Локомотив Пловдив - ЦСКА София 25.03 15:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Локомотив Пловдив - ЦСКА София 25.03 15:30
Всъщност този мач нищо не решава.даже и да загубим,после ще наваксаме,ако направим отбор.нашите важни мачове са после
- CSKAr4eto0
- Контакти:
Вземем ли този мач ... после имаме лесна програма и ще се оправим до 11 кръг . Днеска ми хареса Галчев , защитата се справи добре и обичайния заподозрян свети Мораес !!!! Без него не знам какво ще правим ... прогноза за мача 2:3 с леки съдийски грешки ! 
С Крачунов и вътрешните халфове, със сигурност ще допуснем гол, да видим какво ще направим напред. Ако не ни режат, може и да вкараме. Кокала със Славия много искаше да ни удари за купата и първенството, но не му се удаде. Дано и този път успеем да го разочароваме, но не съм огромен оптимист. Личи си леко подобрение, най-вече тактическо, но като единици отстъпваме. Все пак в Локо имат доста класни чужденци, плюс Златински и Лазаров.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
незнам за вас но една 100-тачка ще сложа на 1-ца твърда на този мач и 1 на полувреме на Левски с винкелите
Gesha1986 написа:незнам за вас но една 100-тачка ще сложа на 1-ца твърда на този мач и 1 на полувреме на Левски с винкелите
заложи ги при мен давам ти 4
BRF написа:Gesha1986 написа:незнам за вас но една 100-тачка ще сложа на 1-ца твърда на този мач и 1 на полувреме на Левски с винкелите
? какво даваш!?
1:3 Точен .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
Gesha1986 написа:BRF написа:Gesha1986 написа:незнам за вас но една 100-тачка ще сложа на 1-ца твърда на този мач и 1 на полувреме на Левски с винкелите
? какво даваш!?
коефициент 4
коефициент 4[/quote]
хахах и от какъв зор да ги залагам при тебе?!
а и в бета очаквам да е около 4 коефицент
Gesha1986 написа:коефициент 4
приеми го като несъгласие от моя страна относно верността на прогнозата ти.