Локомотив е отбора на Пловдив за 21 век

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sure thing1926

Re: Локомотив е отбора на Пловдив за 21 век

Мнениеот sure thing1926 » 22 мар 2012 22:28

Ами аз това казвам. Лаене по форумите. При положение, че се вижда как стадиона се радва на головете на Локо. Кадрите не могат да бъдат оборени, от разни "анонимни червни листчета", без източник. Аз например като не мога да се оправям с фотошопа, как да проверя, че тези листчета са отпечатани във вестник или списание? Няма как. Докато, нашите по отворени момчета, за секунди могат да покажат откъде им идва информацията. Така че и хората от селата около Пловдив, да отидат и да проверят, че Локо е по-популярния отбор в Пловдив, а не закрития такъв на Христолов. Комплексите и червени листчета вървят ръка за ръка.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 22 мар 2012 22:35

sure thing1926 написа: Аз например като не мога да се оправям с фотошопа, как да проверя, че тези листчета са отпечатани във вестник или списание? Няма как.

Мъка,мъка-програмните продукти и коя какво предназначение има са ти нещо далечно.Казах,аз показвам мойте факти за 1979-1980.Ако някой друг има доказателства,че тези цифри са лъжи-нека ги покаже.Спирам да пиша и ще чакам някой да ме опровергае.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 22 мар 2012 22:45

sky1 написа:
sure thing1926 написа: Аз например като не мога да се оправям с фотошопа, как да проверя, че тези листчета са отпечатани във вестник или списание? Няма как.

Мъка,мъка-програмните продукти и коя какво предназначение има са ти нещо далечно.Казах,аз показвам мойте факти за 1979-1980.Ако някой друг има доказателства,че тези цифри са лъжи-нека ги покаже.Спирам да пиша и ще чакам някой да ме опровергае.

абе и аз не вярвам на това листче - там пише, че най-слабо посетения мач ИЗОБЩО е бил на Локомотив Пд с Миньор, а пък те са жълто-черни :mrgreen:

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 22 мар 2012 22:51

Ами и аз това казвам. Не ми са ясни тези продукти, за разлика от теб... И затова питам, кой е източника, да отида да го проверя и да ти кажа като депесарския ви банкер, ашколсун. Ето например, ние ви показвам филмче, снабдено с коментар от гуруто ви МинковЪ, в което Локо дупчи отбора на феновете от пловдивските села и при всеки гол на Локо, стадиона ликува. Кое по-достоверно: кадри от архива на БТВ или червено листче, от неизвестен източник? Пак казвам, питайте батковците ви, как имахте 2 пъти по-малко публика, в най-славните ви години. Другото е лаене по форуми и пъчене с фалшива годишнина. Чудесна идея да спреш да пишеш.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 22 мар 2012 23:17

тази червена изрезка ми напомня на една друга -празнуването пред воения клуб , а в същото време той беше изгорял . :lol:
на клипчето се вижда как целия стадион се радва при головете на Локомотив Пловдив и веднага изфабрикувана на хвърчащ лист и то червена /бкп , няма нищо общо с афд тракия :lol: /
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 22 мар 2012 23:24

Аз не знам защо трябва да се връщаме толкова назад в историята след като имаме съвсем пресен пример за тяхната "любов и вярност" към отбореца им - последният мач между Локомотив и Ботев на Лаута колко техни фена имаше: - 0. И цяла България ги видя, как знаейки за сигурният разгром, като най-долни предатели изоставиха отбора си. И даже и тогава пак опитаха да се правят на много влики като се опитаха да скрият страха си с някакъв измислен протест срещу Христолов. И само няколко месеца по-късно със същият този Христолов начело отново напъплиха стадиона, знаейки че имат шанс да бият. Тогава показаха истинското си лице - на страхливи лицемери, каквито винаги са били и най-вероятно винаги ще си останат такива, защото така е много по-лесно.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 мар 2012 12:22

sky1 написа:

Като програмните продукти с които чествахте титла пред ДНА-то ли :mrgreen:

Виж малко темата - 21 век. Да ти преведа защото на вас мисленето по принцип не ви е силна страна, това значи след 2000та година. Твоите "факти" може да си ги завиеш на фунийка и знаеш на къде. Иначе така ви искам към караибрахима трябва да се говори на Г-н Василев :mrgreen: да не земе да ви се обиди :mrgreen: Много, много жалки сте мили човечета. След края на комунизма ви няма на картата, преглътнете този факт и си замълчете. Един ден ако станете отбор, ако станете публика може да надигнете гласеца, ама в момента след като второ десетилетие ви тъпчем по всички параграфи да лаете е много, много смешно.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”