Видима - Черноморец Б-с

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

El greco
Контакти:

Re: Видима - Черноморец Б-с

Мнениеот El greco » 22 мар 2012 21:00

ЕЕЕЕ много несериозни бе , много несериозни ...... Аз ще съм там !

sandi74

Мнениеот sandi74 » 22 мар 2012 21:46

Ако искате да запазите шансовете си за евро турнирите този мач трябва да го спечелите.Успех.

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 22 мар 2012 22:48

Аз отпадам отново на работа съм отново,почивам ли съм с вас където и да е...

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 22 мар 2012 22:55

До тук сме значи 6-7 човека :lol: :mrgreen:
Дано за мача поне дузина да станем ... the dirty dozen 8-)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 мар 2012 22:55

Черноморец Бургас написа:След разговора днес във Фен Клуба аз приключих с агитката не се деля просто не ми се занимава с тях малко по неприятен начин се разделям с тях ,но с някои от тях си остават приятелските чувства с други приключих мисля , че е за добро ,ако нямате против от днес ме считайте за човек от форума и на мачовете ще седя където и вие. Вчера поговорихме с човека от Сарафово с Коце , Любо и майка му също знаят за какво се оттеглям и ако нямате против аз съм с вас :))) УСПЕХ АКУЛИ !!!

Амиии,добре дошъл!! Не знам какво те е накарало да приключиш с агитката,но целта остава същата-повече хора на стадиона и подкрепа за отбора!!!
Който може на гостувания,който може само в Бургас!!!
П.П."човека от Сарфово" е новия лаф :mrgreen: ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 мар 2012 23:04

subzero написа:
Черноморец Бургас написа:След разговора днес във Фен Клуба аз приключих с агитката не се деля просто не ми се занимава с тях малко по неприятен начин се разделям с тях ,но с някои от тях си остават приятелските чувства с други приключих мисля , че е за добро ,ако нямате против от днес ме считайте за човек от форума и на мачовете ще седя където и вие. Вчера поговорихме с човека от Сарафово с Коце , Любо и майка му също знаят за какво се оттеглям и ако нямате против аз съм с вас :))) УСПЕХ АКУЛИ !!!

Амиии,добре дошъл!! Не знам какво те е накарало да приключиш с агитката,но целта остава същата-повече хора на стадиона и подкрепа за отбора!!!
Който може на гостувания,който може само в Бургас!!!
П.П."човека от Сарфово" е новия лаф :mrgreen: ;)

Вчера имаше едни простотии на мача, че чак някои в "джаза" решиха да кажат дума на ........petkan?! Е, няма да сме пичове, ако не го защитим! Божо беше свидетел на това! После говорихме при мен за този проблем ( 1878, нееееее, имаше работеща кръчма, събрахме се) и явно след това е станало дума и във Фен Клуба! Иначе лафа е як! "Човека от Сарафово" ми отива! )))))))))

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 мар 2012 23:09

kartago написа:Вчера имаше едни простотии на мача, че чак някои в "джаза" решиха да кажат дума на ........petkan?! Е, няма да сме пичове, ако не го защитим! Божо беше свидетел на това! После говорихме при мен за този проблем ( 1878, нееееее, имаше работеща кръчма, събрахме се) и явно след това е станало дума и във Фен Клуба! Иначе лафа е як! "Човека от Сарафово" ми отива! )))))))))

Бат' Петьо винаги ще има моята(нашата) подкрепа. И не само той,а всеки,който диша и живее с идеята Черноморец !!!
Не случайно се създаде форумната група!!
П.П. Ама "човека от Сарафово" наистина ти отива!! Звучи рокаджийско!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 мар 2012 23:14

subzero написа:
kartago написа:Вчера имаше едни простотии на мача, че чак някои в "джаза" решиха да кажат дума на ........petkan?! Е, няма да сме пичове, ако не го защитим! Божо беше свидетел на това! После говорихме при мен за този проблем ( 1878, нееееее, имаше работеща кръчма, събрахме се) и явно след това е станало дума и във Фен Клуба! Иначе лафа е як! "Човека от Сарафово" ми отива! )))))))))

Бат' Петьо винаги ще има моята(нашата) подкрепа. И не само той,а всеки,който диша и живее с идеята Черноморец !!!
Не случайно се създаде форумната група!!
П.П. Ама "човека от Сарафово" наистина ти отива!! Звучи рокаджийско!!

Да бе, най-"рокаджийското"! :mrgreen: С адаша, Миро и Нейчо дето се вика "обърнахме" мача, с нашите вуду изпълнения ( така се случи)! Мамка му, за събота имам вечерта хора, много се притеснявам кога ще се върнем, иначе съм на линия разбира се!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 мар 2012 23:59

калпазанчо написа:BRF, DSN, ще ходите ли? Хайде искам повече хора на този мач. Значи Тошко и Ники засега са за. Петьо (петкан) е в Италия за супер мега дербито Ювентус-ИНтер и щесевърне в неделя, така че няма да дойде. Коцето звънна много ентусиазиран от снощното пътуване и ще идва. Синята бригада щели да пътуват с буса 20 местния, КОцето е със 7 местна джипка. Доколкото разбрах от фенклуба са с отделен транспорт. Хайде олд скуул бойс, мощно в Севлиево!
Нейчо, ти ще ходиш ли, Фракция Манхатън бойс ще дойдат ли? Огън, служба не остана. МИро, ти как си със смените? Май си им на кадем....Картаго, ти? Мача ще е доста закучен поради способността на Видима да лее бетон на тревата, така че вашите гласови възможности са от значение. Дори новспорт и Капитана го отбелязаха в анализите си.

Аз се глася за Пловдив във неделя

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 мар 2012 00:51

Лошо момчета, лооошооо :?
Май оставаме без подкрепа в Севлиево :( Ама много сте работни бееее :o
[offtopic]Днес бях на "армията" да гледам уж резила на червените.... не изкарах късмет :( Все пак да честитя победата на Вальо ;)[/offtopic]

Върни се в “Черноморец”