Видима - Черноморец Б-с
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Видима - Черноморец Б-с
ЕЕЕЕ много несериозни бе , много несериозни ...... Аз ще съм там !
Ако искате да запазите шансовете си за евро турнирите този мач трябва да го спечелите.Успех.
Аз отпадам отново на работа съм отново,почивам ли съм с вас където и да е...
- Bartolomej
- Контакти:
До тук сме значи 6-7 човека
Дано за мача поне дузина да станем ... the dirty dozen
Дано за мача поне дузина да станем ... the dirty dozen
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Черноморец Бургас написа:След разговора днес във Фен Клуба аз приключих с агитката не се деля просто не ми се занимава с тях малко по неприятен начин се разделям с тях ,но с някои от тях си остават приятелските чувства с други приключих мисля , че е за добро ,ако нямате против от днес ме считайте за човек от форума и на мачовете ще седя където и вие. Вчера поговорихме с човека от Сарафово с Коце , Любо и майка му също знаят за какво се оттеглям и ако нямате против аз съм с вас)) УСПЕХ АКУЛИ !!!
Амиии,добре дошъл!! Не знам какво те е накарало да приключиш с агитката,но целта остава същата-повече хора на стадиона и подкрепа за отбора!!!
Който може на гостувания,който може само в Бургас!!!
П.П."човека от Сарфово" е новия лаф
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
subzero написа:Черноморец Бургас написа:След разговора днес във Фен Клуба аз приключих с агитката не се деля просто не ми се занимава с тях малко по неприятен начин се разделям с тях ,но с някои от тях си остават приятелските чувства с други приключих мисля , че е за добро ,ако нямате против от днес ме считайте за човек от форума и на мачовете ще седя където и вие. Вчера поговорихме с човека от Сарафово с Коце , Любо и майка му също знаят за какво се оттеглям и ако нямате против аз съм с вас)) УСПЕХ АКУЛИ !!!
Амиии,добре дошъл!! Не знам какво те е накарало да приключиш с агитката,но целта остава същата-повече хора на стадиона и подкрепа за отбора!!!
Който може на гостувания,който може само в Бургас!!!
П.П."човека от Сарфово" е новия лаф![]()
Вчера имаше едни простотии на мача, че чак някои в "джаза" решиха да кажат дума на ........petkan?! Е, няма да сме пичове, ако не го защитим! Божо беше свидетел на това! После говорихме при мен за този проблем ( 1878, нееееее, имаше работеща кръчма, събрахме се) и явно след това е станало дума и във Фен Клуба! Иначе лафа е як! "Човека от Сарафово" ми отива! )))))))))
kartago написа:Вчера имаше едни простотии на мача, че чак някои в "джаза" решиха да кажат дума на ........petkan?! Е, няма да сме пичове, ако не го защитим! Божо беше свидетел на това! После говорихме при мен за този проблем ( 1878, нееееее, имаше работеща кръчма, събрахме се) и явно след това е станало дума и във Фен Клуба! Иначе лафа е як! "Човека от Сарафово" ми отива! )))))))))
Бат' Петьо винаги ще има моята(нашата) подкрепа. И не само той,а всеки,който диша и живее с идеята Черноморец !!!
Не случайно се създаде форумната група!!
П.П. Ама "човека от Сарафово" наистина ти отива!! Звучи рокаджийско!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
subzero написа:kartago написа:Вчера имаше едни простотии на мача, че чак някои в "джаза" решиха да кажат дума на ........petkan?! Е, няма да сме пичове, ако не го защитим! Божо беше свидетел на това! После говорихме при мен за този проблем ( 1878, нееееее, имаше работеща кръчма, събрахме се) и явно след това е станало дума и във Фен Клуба! Иначе лафа е як! "Човека от Сарафово" ми отива! )))))))))
Бат' Петьо винаги ще има моята(нашата) подкрепа. И не само той,а всеки,който диша и живее с идеята Черноморец !!!
Не случайно се създаде форумната група!!
П.П. Ама "човека от Сарафово" наистина ти отива!! Звучи рокаджийско!!
Да бе, най-"рокаджийското"!
калпазанчо написа:BRF, DSN, ще ходите ли? Хайде искам повече хора на този мач. Значи Тошко и Ники засега са за. Петьо (петкан) е в Италия за супер мега дербито Ювентус-ИНтер и щесевърне в неделя, така че няма да дойде. Коцето звънна много ентусиазиран от снощното пътуване и ще идва. Синята бригада щели да пътуват с буса 20 местния, КОцето е със 7 местна джипка. Доколкото разбрах от фенклуба са с отделен транспорт. Хайде олд скуул бойс, мощно в Севлиево!
Нейчо, ти ще ходиш ли, Фракция Манхатън бойс ще дойдат ли? Огън, служба не остана. МИро, ти как си със смените? Май си им на кадем....Картаго, ти? Мача ще е доста закучен поради способността на Видима да лее бетон на тревата, така че вашите гласови възможности са от значение. Дори новспорт и Капитана го отбелязаха в анализите си.
Аз се глася за Пловдив във неделя
Лошо момчета, лооошооо
Май оставаме без подкрепа в Севлиево
Ама много сте работни бееее
[offtopic]Днес бях на "армията" да гледам уж резила на червените.... не изкарах късмет
Все пак да честитя победата на Вальо
[/offtopic]
Май оставаме без подкрепа в Севлиево
[offtopic]Днес бях на "армията" да гледам уж резила на червените.... не изкарах късмет
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта