МАрто сменя клубната принадлежност

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

HanPagan
Контакти:

Re: МАрто сменя клубната принадлежност

Мнениеот HanPagan » 11 авг 2009 08:11

Сити , ако ще всичките эвеэди на света да изкупят , си остават един посредствен отбор със селски манталитет.На Божинов и М.Петров не им провървя в Англия.Вечно бяха контузени и нямаха шанс да играят в лигата.Божинов взе правилно решение, дано и Мартин го последва , эащото в Сити няма да играе , дори да е здрав вече, а и формата му е никаква в момента.

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 11 авг 2009 08:34

Най-ми е гадно че е добър но накрая няма при кой клуб да си направи бенефиса .....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 авг 2009 09:40

HanPagan написа:Сити , ако ще всичките эвеэди на света да изкупят , си остават един посредствен отбор със селски манталитет.На Божинов и М.Петров не им провървя в Англия.Вечно бяха контузени и нямаха шанс да играят в лигата.Божинов взе правилно решение, дано и Мартин го последва , эащото в Сити няма да играе , дори да е здрав вече, а и формата му е никаква в момента.

Дори и да му е никаква формата, Марто пак си е с класа, над поне половината играчи на Сити !
Иначе в предните поустове, някой беше споменал, че Арсенал имали интерес към нашия.....аз поне не съм чул за това, но ако е вярно, "Артилеристите" ще са идеалният отбор за него !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 авг 2009 11:14

Май ще ходи в Евертън ,което не е никак лошо като вариант
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=85827

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 11 авг 2009 11:39

В Евертън ще му е най-добре, с Пиенаар ще ги правят болни :)

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 11 авг 2009 12:03

да доди в левски нямам нищо напротив :lol: :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
jubbacca
Контакти:

Мнениеот jubbacca » 11 авг 2009 12:17

Марк Хюз е един голям глупак ! Дори и Пеле (на младини) да му дойде сега пак ще пада ! Той трябва да се махне от отбора ! Нямал Мартин място в отбора?!? Ами кой има - аз на левим им фланг не знам да има някой по-добър от него ... ще ми прави удоволствие да ги гледам как някакви отбори като Бърнли - мърнли ги правят диви ... тия "звезди" :twisted:

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 11 авг 2009 14:25

Бе нека се махне бее !!!Нямам желание да чакам наш национал да направи пробив в подобен отбор.Имам предвид , че Сити и да стане шампион, малко ще се споменава това , че Петров е играл.Ще визират сички звезди но не и Петров.Гудионсен като е при нас, направил ли е нещо съществено за шампионската лига ? За купата на ИСпания?Да донесе към 6 точки с два важни гола в началото на миналия сезон и тени доставиха титлата, маа това на никoй не му пука.Се пак има МЕси, Анри , Ето О.Тъкаче същото се отнася и за МАртин, нека иде в Евратан да направи сезон.И ако спечелят някоя купа да има основна заслуга.БЕрба същата работа, да стане голмайстор и незаменим титуляр , и да казваме , че той има основна заслуга за някои трофей на MU....

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 11 авг 2009 22:23

Аз пък днеска четох в Гонг, че той участвал в някакъв трансфер между Ман.Сити и Евертън? :?
Изображение

Върни се в “Национален отбор”