NiKsAnA_ss написа:Mоето предложение е следното.. Понеже всички изгоряхме, нека дадем прогнози за следващия кръг и този,който има най-много точки - печели!
Не е честно така, спрямо отпадналите предишните кръгове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NiKsAnA_ss написа:Mоето предложение е следното.. Понеже всички изгоряхме, нека дадем прогнози за следващия кръг и този,който има най-много точки - печели!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Joro_Barca написа:Какво предлагатеВторият сезон да е без победител или да изтрия последните ви отбори и да дадете за текущия кръг отбор
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Joro_Barca написа:Какво предлагатеВторият сезон да е без победител или да изтрия последните ви отбори и да дадете за текущия кръг отбор
Без име написа:Joro_Barca написа:Какво предлагатеВторият сезон да е без победител или да изтрия последните ви отбори и да дадете за текущия кръг отбор
Без победител ! Дреме ми, че сте останали с 1 кръг повече ! Вашият отбор не спечели !![]()
Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
NiKsAnA_ss написа:Без име написа:Joro_Barca написа:Какво предлагатеВторият сезон да е без победител или да изтрия последните ви отбори и да дадете за текущия кръг отбор
Без победител ! Дреме ми, че сте останали с 1 кръг повече ! Вашият отбор не спечели !![]()
Така ще кажеш, защото рано-рано отпадна! Пък и има ли смисъл Жоро толкова да се труди, а да няма и един победител..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта