Точките вече са 6 и идва експресният влак, който ще ги отнесе...
Гостуването на Сан Мамес ще бъде украшение за Баските този сезон и белият балет ще си научи урока...
След мача с Барса разликата ще е само 3 точки и Моруньо ще обвини пак съдийте...
Историята неблагосклонна към Реал, титлата няма да е за тях
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Историята неблагосклонна към Реал, титлата няма да е за тях
Стига с тези тъпотии, че историята казвала това, казвала онова.... Ами да дават тогава титлата на Барса.
Миналият сезон в ШЛ съдбата казваше, че Юнайтед ще я спечели. 30 теми се направиха за това, ама не я спечелиха.
Миналият сезон в ШЛ съдбата казваше, че Юнайтед ще я спечели. 30 теми се направиха за това, ама не я спечелиха.
Реалността е че все още всичко е в ръцете на Мадрид,ние можем само да побеждаваме и да чакаме пак да се спънат.
Коефицентите в bwin за титлата днес : Мадрид 1,30 Барселона 3,00
Коефицентите в bwin за титлата днес : Мадрид 1,30 Барселона 3,00
Не знам за историята ама някой други работи са неблагосклонни към Реал и спокойно може да се каже че им отнеха 4 точки.Срам ме е да си помисля ,че това може да се случи в Испания ,но като се има в предвид кой е играл за Барса може да са научили това-онова.
И аз четох тази статия на Марка, но не мисля, че е обективна. Написали са колко точки е загубил Реал Мадрид последните кръгове, но защо няма подобно нещо и за Барселона. Примерно, ако в даден сезон Реал Мадрид е загубил накрая 12 точки, но Барселона са загубили 8, като калкулираме 6 точки преднина за столичани излиза, че Реал Мадрид са шампиони. Ето защо не мисля, че подобни статистики са реални и обективни 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]