arni написа:НЯМА СТРАШНО КОКО Е НАШ ЧОВЕК.0:1![]()
Коко обича тото, така, че нищо не се знае! Ако ще се играе редовно Локото вземат мача без проблем, ако ще се правят услуги загуба с 1 гол или измислена дузпа с неистова клизма!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
arni написа:НЯМА СТРАШНО КОКО Е НАШ ЧОВЕК.0:1![]()
captain_drifuss написа:не е ли редно да видите първо как ще свъри мачът с другото Локо?! много бързате да се каните... че сме слаби, слаби сме, но някои мачове не ги печели по-добрият отбор!
А и не забравяйте, че имаме Мораес, а и М'Боли ако им тръгне и на двамата мачът не се зане как ще свърши!
LSFC 1914 написа:Stanimir-74 написа:Много ви се иска, а и много си повярвахте. Май забравихте, че това е ЦСКА! 0:2
"Това е ЦСКА!" на Двойчо Симитлийски. Не забравяй!!!![]()
Надявам се Локото да победи
wannabe написа:Нито сме си повярвали, нито нищо! Просто мачо ще го играете защитно, защото това ви е единствения шанс да вземете нещо! ''Това е ЦСКА!'' го опъвай на чаршав в някое малко градче! Там важиш, лек
Stanimir-74 написа:wannabe написа:Нито сме си повярвали, нито нищо! Просто мачо ще го играете защитно, защото това ви е единствения шанс да вземете нещо! ''Това е ЦСКА!'' го опъвай на чаршав в някое малко градче! Там важиш, лек
Това ЦСКА се опъва в София, не съм знаел, че е по-малък град от Пловдив. Опъвало се е и в Ливърпул, в Нотингам, в Милано, в Мюнхен - все градове по-малки от така вездесъщият ПловдивСега аз да попитам на свой ред - вие къде точно опъвахте вашите знамена??
![]()
![]()
Arto написа:captain_drifuss написа:не е ли редно да видите първо как ще свъри мачът с другото Локо?! много бързате да се каните... че сме слаби, слаби сме, но някои мачове не ги печели по-добрият отбор!
А и не забравяйте, че имаме Мораес, а и М'Боли ако им тръгне и на двамата мачът не се зане как ще свърши!
Нас слабо ни интересува дали ще биете Локо Сф или не. Те и Лудогорец имаха серия от 4 победи без допуснат гол ама какво стана? Черноморец също имаха изиграни 813 минути без гол в тяхната врата в "А" група ама получиха 2 от нас, нали? Така че дали ще биете или не локо сф, и с колко, нас не ни интересува.
Гагарин Обича Локо написа:Stanimir-74 написа:wannabe написа:Нито сме си повярвали, нито нищо! Просто мачо ще го играете защитно, защото това ви е единствения шанс да вземете нещо! ''Това е ЦСКА!'' го опъвай на чаршав в някое малко градче! Там важиш, лек
Това ЦСКА се опъва в София, не съм знаел, че е по-малък град от Пловдив. Опъвало се е и в Ливърпул, в Нотингам, в Милано, в Мюнхен - все градове по-малки от така вездесъщият ПловдивСега аз да попитам на свой ред - вие къде точно опъвахте вашите знамена??
![]()
![]()
Чиче, не идвай на Лаута, че ще получиш удар!
Иначе знамената ви седят "опънати" 70 минути. цесека пее само за победа, ако ли не отиваме да доим кравите! Девиза ви, новия!
Изразителна победа - 7:1
Stanimir-74 написа:wannabe написа:Нито сме си повярвали, нито нищо! Просто мачо ще го играете защитно, защото това ви е единствения шанс да вземете нещо! ''Това е ЦСКА!'' го опъвай на чаршав в някое малко градче! Там важиш, лек
![]()
![]()
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта