Локомотив Пловдив - ЦСКА София - 0:3

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - ЦСКА София 25.03 15:30

Мнениеот fen-fen » 22 мар 2012 15:35

arni написа:НЯМА СТРАШНО КОКО Е НАШ ЧОВЕК.0:1 ;) ;)

Коко обича тото, така, че нищо не се знае! Ако ще се играе редовно Локото вземат мача без проблем, ако ще се правят услуги загуба с 1 гол или измислена дузпа с неистова клизма!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 22 мар 2012 15:35

captain_drifuss написа:не е ли редно да видите първо как ще свъри мачът с другото Локо?! много бързате да се каните... че сме слаби, слаби сме, но някои мачове не ги печели по-добрият отбор!
А и не забравяйте, че имаме Мораес, а и М'Боли ако им тръгне и на двамата мачът не се зане как ще свърши!

Нас слабо ни интересува дали ще биете Локо Сф или не. Те и Лудогорец имаха серия от 4 победи без допуснат гол ама какво стана? Черноморец също имаха изиграни 813 минути без гол в тяхната врата в "А" група ама получиха 2 от нас, нали? Така че дали ще биете или не локо сф, и с колко, нас не ни интересува.

camarasa
Контакти:

Мнениеот camarasa » 22 мар 2012 15:35

Дано да стане хубав мач и да се играе футбол. Но топката е кръгла и няма никаква гаранция, кой ще бъде краен победител.

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 22 мар 2012 15:37

LSFC 1914 написа:
Stanimir-74 написа:Много ви се иска, а и много си повярвахте. Май забравихте, че това е ЦСКА! 0:2

"Това е ЦСКА!" на Двойчо Симитлийски. Не забравяй!!! :lol:

Надявам се Локото да победи :)

Не знам дали е Двойчо или Тройчо Симитлийски, по-скоро е Двойчо Ливърпулски, ааа и за малко да забравя- Тройчо Левскарски, (май забрави колко парцала ви стовари атомното Му нападение),а на кой стадион стана шампион? А 16 точки разлика??? :) А какво ще кажеш за Николай Костов-Пловдивски (по баща Подтепетов) :) :) :)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 22 мар 2012 15:41

Аз си мисля, че трябва да подходим по-земно към този мач, да не се изхвърляме с гръмки прогнози. В този мач е важно нашите голове да са повече от тези на ЦСКА. ЦСКА в каквато и форма да са, не пречи това да ни изиграе лоша шега - дали от подценяване или от пренавиване. Нашите са на върха на вълната, футболната история познава много случаи, в които сигурният фаворит губи мача. Така че по-кротко. Неделя с хубаво време и много публика. Да стане здрав мач, в което съм сигурен, и да победи по-добрият, а дано това да сме ние.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 22 мар 2012 15:41

wannabe написа:Нито сме си повярвали, нито нищо! Просто мачо ще го играете защитно, защото това ви е единствения шанс да вземете нещо! ''Това е ЦСКА!'' го опъвай на чаршав в някое малко градче! Там важиш, лек :twisted:

Това ЦСКА се опъва в София, не съм знаел, че е по-малък град от Пловдив. Опъвало се е и в Ливърпул, в Нотингам, в Милано, в Мюнхен - все градове по-малки от така вездесъщият Пловдив :) Сега аз да попитам на свой ред - вие къде точно опъвахте вашите знамена?? :) :) :)

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 22 мар 2012 15:46

Stanimir-74 написа:
wannabe написа:Нито сме си повярвали, нито нищо! Просто мачо ще го играете защитно, защото това ви е единствения шанс да вземете нещо! ''Това е ЦСКА!'' го опъвай на чаршав в някое малко градче! Там важиш, лек :twisted:

Това ЦСКА се опъва в София, не съм знаел, че е по-малък град от Пловдив. Опъвало се е и в Ливърпул, в Нотингам, в Милано, в Мюнхен - все градове по-малки от така вездесъщият Пловдив :) Сега аз да попитам на свой ред - вие къде точно опъвахте вашите знамена?? :) :) :)

Чиче, не идвай на Лаута, че ще получиш удар!
Иначе знамената ви седят "опънати" 70 минути. цесека пее само за победа, ако ли не отиваме да доим кравите! Девиза ви, новия!
Изразителна победа - 7:1 :P
Изображение

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 22 мар 2012 15:55

Arto написа:
captain_drifuss написа:не е ли редно да видите първо как ще свъри мачът с другото Локо?! много бързате да се каните... че сме слаби, слаби сме, но някои мачове не ги печели по-добрият отбор!
А и не забравяйте, че имаме Мораес, а и М'Боли ако им тръгне и на двамата мачът не се зане как ще свърши!

Нас слабо ни интересува дали ще биете Локо Сф или не. Те и Лудогорец имаха серия от 4 победи без допуснат гол ама какво стана? Черноморец също имаха изиграни 813 минути без гол в тяхната врата в "А" група ама получиха 2 от нас, нали? Така че дали ще биете или не локо сф, и с колко, нас не ни интересува.

Вас може и да не Ви интересува, но нас ни вълнува, така че не се дърви толкова....колкото до мача - ще поживеем, ще видим и след като свърши ще си говорим...
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 22 мар 2012 15:58

Гагарин Обича Локо написа:
Stanimir-74 написа:

Чиче, не идвай на Лаута, че ще получиш удар!
Иначе знамената ви седят "опънати" 70 минути. цесека пее само за победа, ако ли не отиваме да доим кравите! Девиза ви, новия!
Изразителна победа - 7:1 :P

Чиче, аз кога съм ходил на Лаута - ти си бил на хумана! Както и да е, жалко, че нямате вече казарма, ами само глупости плещите по форумите, и не забравяй - 0:2!

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 22 мар 2012 16:02

Stanimir-74 написа:

Аз доста добре си спомням в София как сте веели знамена в Сектор Б :lol: Да не говориме, че да всички градове, които си ни изброил може да са ни малки братчета на Пловдив! ;) Юнеско каза! 8-) Затова бъди горд, че ще опънете изобщо нещо тук!
И да пожелавам си, а и на тебе де, мачът да е интересен и да имаме всички повод да стойме на стадиона след 80-та минута!
Дано да ги биеме и тези или поне един Х да направиме, че да си продулжиме серията без загуба!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Върни се в “Локо Пловдив”