GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Gong.bg - какво ви става?!

Мнениеот unist_gp » 22 мар 2012 09:51

Моето мнение е, че "отбори" като този от Ловеч са вредни за спорта и в часност футбола. Гриша Ганчев само пере някакви пари през едно от хобитата си, без никакви сериозни резултати вече повече от 15 години. Когато трябва малко медийна реклама, се намират послушници като гн. Зарков или гн. Йовчев. Последният лично мен вече започва да ме дразни повече от гн. Грънчаров. Денят, в който "отборът от Ловеч" и неговият собственик спрат да съществуват, ще е празник за спорта в България.
Берое направиха 2 поредни достойни мача, което не беше практика при тях. Дано продължат така, защото и те продадоха доста точки, а с това и сериозна част от своето достойнство.
Най-вредният елемент от Ъ група са съдиите. Имам усещането, че наркоманите от БФС залагат на съдиите да изпълняват поръчките им. Чак когато има убит съдия с камъни след някой мач и запалена сградата на БФС, футболът ще тръгне малко по малко да се оправя. В момента цялият бг сокерес, заедно с националните отбори и БФС, са играчка на Гриша Ганчев. Лошото е, че "журналистите" нямат позиция, а лъкатушат от едната до другата хранилка...

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 22 мар 2012 12:11

unist_gp написа:Моето мнение е, че "отбори" като този от Ловеч са вредни за спорта и в часност футбола. Гриша Ганчев само пере някакви пари през едно от хобитата си, без никакви сериозни резултати вече повече от 15 години. Когато трябва малко медийна реклама, се намират послушници като гн. Зарков или гн. Йовчев. Последният лично мен вече започва да ме дразни повече от гн. Грънчаров. Денят, в който "отборът от Ловеч" и неговият собственик спрат да съществуват, ще е празник за спорта в България.
Берое направиха 2 поредни достойни мача, което не беше практика при тях. Дано продължат така, защото и те продадоха доста точки, а с това и сериозна част от своето достойнство.
Най-вредният елемент от Ъ група са съдиите. Имам усещането, че наркоманите от БФС залагат на съдиите да изпълняват поръчките им. Чак когато има убит съдия с камъни след някой мач и запалена сградата на БФС, футболът ще тръгне малко по малко да се оправя. В момента цялият бг сокерес, заедно с националните отбори и БФС, са играчка на Гриша Ганчев. Лошото е, че "журналистите" нямат позиция, а лъкатушат от едната до другата хранилка...

Я ми отговори на следното. Предният мач Никасио беше изгонен за смехотворен втори жълт картон. Нашите обжалваха по видеозапис, на който ясно се вижда, че дори и нарушение няма. Защо не беше отменено наказанието на Никасио, след като БФС било играчка на Ганчев? Голяма злоба, голямо нещо. Индивиди като теб също са вредни за футбола, защото точно такива като теб сеят злоба и настройват феновете на отборите един срещу друг до крайна степен, опитвайки се да избиват някакви комплекси.
Вчера стана хубав мач, грешки имаше в ущърб и на двата отбора. Погледнете и от другата камбанария, без "сините" и "червените" очила. Много ви пречат отбори като Литекс и Лудогорец. Но само те са способни да нарушат към момента синьо-червената доминация.
Статията в Гонг и на мен ми направи лошо впечатление, защото и там се гледа едностранно на нещата. Журналистите са тези, които подклаждат тази злоба към Литекс и както се вижда- успешно манипулират общественото мнение. Интересно защо толкова се говори, пише и коментира за червения картон на Ливраменто снощи, а за този на Никасио срещу Славия- само се спомена. И, ако не е повлиял особено за крайния изход на мача Литекс-Славия, то ако Никасио беше на терена снощи, нещата можеше да се развият по друг начин. Интересно и защо не се шуми около ситуацията с дузпата за Левски снощи. Явно в момента Литекс и Лудогорец са черните овци на български футбол, а видиш ли- Левски и ЦСКА са отборите, които неистово дърпат същия напред и нагоре. Жалко, че толкова лесно се манипулира общественото мнение. И това не е само в областта на футбола.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 мар 2012 12:22

Съдията, ако искаше да помага щеше да свири поне едно от трите падания в наказаттелното поле на Берое. В началото на първото полувреме един от Берое се изяви като гимнастичка с топка на метър от страничния съдия и не отсъди нищо. Просто толкова си могат съдиите, но фенщината в българските спортни медии е по-голяма и от тази в "АС".
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 мар 2012 14:42

Blagoy написа:Я ми отговори на следното. Предният мач Никасио беше изгонен за смехотворен втори жълт картон. Нашите обжалваха по видеозапис, на който ясно се вижда, че дори и нарушение няма. Защо не беше отменено наказанието на Никасио, след като БФС било играчка на Ганчев? Голяма злоба, голямо нещо. Индивиди като теб също са вредни за футбола, защото точно такива като теб сеят злоба и настройват феновете на отборите един срещу друг до крайна степен, опитвайки се да избиват някакви комплекси.
Вчера стана хубав мач, грешки имаше в ущърб и на двата отбора. Погледнете и от другата камбанария, без "сините" и "червените" очила. Много ви пречат отбори като Литекс и Лудогорец. Но само те са способни да нарушат към момента синьо-червената доминация.
Статията в Гонг и на мен ми направи лошо впечатление, защото и там се гледа едностранно на нещата. Журналистите са тези, които подклаждат тази злоба към Литекс и както се вижда- успешно манипулират общественото мнение. Интересно защо толкова се говори, пише и коментира за червения картон на Ливраменто снощи, а за този на Никасио срещу Славия- само се спомена. И, ако не е повлиял особено за крайния изход на мача Литекс-Славия, то ако Никасио беше на терена снощи, нещата можеше да се развият по друг начин. Интересно и защо не се шуми около ситуацията с дузпата за Левски снощи. Явно в момента Литекс и Лудогорец са черните овци на български футбол, а видиш ли- Левски и ЦСКА са отборите, които неистово дърпат същия напред и нагоре. Жалко, че толкова лесно се манипулира общественото мнение. И това не е само в областта на футбола.

Защо слагаш Литекс и Лудогорец под общ знаменател?! Оранжевите са отбор сериозно побутван от съдиите, това е факт! Миналата година, както и по-миналата, титлата им се дължеше основно на съдийски версии! Що се отнася до Лудогорец, то те играят един класен футбол (за разлика от ловешките) и не симулират!!!

Но тук ставаше въпрос за самата статия, а не толкова за самия мач. Истината е, че действително медиите ни са доста зле в чисто професионален аспект. Аз съм доста разочарован от Гонг!
YA GUNNERS YA

MORSKI
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот MORSKI » 22 мар 2012 14:44

Вие помежду си не можете да се разберете имало ли е, или е нямало съдийски грешки, а не оставяте на човека, писал статията, правото да се изкаже :mrgreen: :shock: Еййй все журналистите виновни значи...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 мар 2012 15:13

Колега, моето мнение го четете няколко човека тук, а на този "журналист" му го четат доста повече. Лъжата изречена няколко пъти се превръща в истина, а от там се предават и негативи върху съдийството, а от него се оправдават и некадърните ни футболисти. За мен Ивайло Стоянов е доста добър съдия, особено пък за нашите ширини...
YA GUNNERS YA

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 мар 2012 15:21

crap написа:Колега, моето мнение го четете няколко човека тук, а на този "журналист" му го четат доста повече. Лъжата изречена няколко пъти се превръща в истина, а от там се предават и негативи върху съдийството, а от него се оправдават и некадърните ни футболисти. За мен Ивайло Стоянов е доста добър съдия, особено пък за нашите ширини...

Но виж, че има и различно мислещи от теб Лъжа е за теб, но за друг видимо не е. И така е винаги, Ако журналистът тръгне да угажда (то няма как да се случи) на всички какво ще стане? Винаги ще има недоволни и накрая той ще го отнесе :shock:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 мар 2012 15:45

Журналистите не са форумни драскачи, а хора, които трябва да носят отговорност! ;)
YA GUNNERS YA

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 мар 2012 18:32

crap написа:Журналистите не са форумни драскачи, а хора, които трябва да носят отговорност! ;)

и форумните драскачи трябва да го правят. А и съгласи се, че винаги те обират пешкира (журналистите) понеже е най-лесно на тези, които гледат и консумират това, което пишат/правят/коментират и т.н... Ако ти си ВИК специалист и се справяш добре според някои, а аз ти държа сметка защо си ми поставил накриво тръбите в банята и ти кажа, че за нищо не ставаш какво правим ;) А аз примерно нищо не разбирам от ВИК..

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 мар 2012 19:35

MORSKI написа:
crap написа:Журналистите не са форумни драскачи, а хора, които трябва да носят отговорност! ;)

и форумните драскачи трябва да го правят. А и съгласи се, че винаги те обират пешкира (журналистите) понеже е най-лесно на тези, които гледат и консумират това, което пишат/правят/коментират и т.н... Ако ти си ВИК специалист и се справяш добре според някои, а аз ти държа сметка защо си ми поставил накриво тръбите в банята и ти кажа, че за нищо не ставаш какво правим ;) А аз примерно нищо не разбирам от ВИК..

Разликата е малка, но съществена 8-)
Твоите тръби ще си ги гледаш само ти (доколкото ще ги виждаш зад фаянса), докато написаното се чете от хиляди и там мненията се съставят, не защото ти си казал, че някой е калпав журналист, а защото с очите си виждаш написани глупости.А с ушите си чуваш изговорени такива, а там някои представители на ГОНГ от секция Левски нямат равни на себе си ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”