vlado161 написа:mistreated написа:Не знам защо всички забравяте, че в този мач не игра Марселиньо. Лудогорец без него са половин отбор.
Локомотив заслужават големи поздравления не само за победите над Черноморец, Левски и Лудогорец, но и за начина по-който играха в тези двубои.
Почти съм сигурен, че ще победите и ЦСКА в неделя, но тайничко се надявам по някакъв начин да прекъснем тази ваша серия.
Какво ни интересува кои е играл, и кои не за Лудогорец? и Даксон не игра ,но ако бяхме паднали,нямаше да ревем - Даксон не игра,Даксон не игра ! стига глупости !Лудогорец до сега не бяха играли с отбор като нашия Локомотив,биха с 5-0 разни слабаци, и си мислят че са Манчестер Сити
Вместо да се пениш, да се беше понапънал малко да разбереш какво съм казал. Някъде да съм омаловажил победата ви? Както виждаш ви поздравих, защото го заслужавате!
Коментарът ми за Марселиньо бе по повод на твърденията, че Лудогорец са слаби и едва ли не ги чакат сигурни загуби в София при гостуванията на Левски и Славия.