Може ли треньор на Национален отбор, да е и клубен такъв?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

futbol

Re: Може ли треньор на Национален отбор, да е и клубен такъв?

Мнениеот futbol » 11 авг 2009 00:48

moonlight написа:
slavia_forever написа:Щях да се съглася, че може, ако не се лансираха едни, за сметка на други. До момента никой не ми е обяснил с разумни доводи, защо например не използваше Мартин Камбуров, когато беше в голова серия и върхова форма почти цял сезон?! Ако не се толерираха едни, за сметка на други, нямаше да имам нищо против. Също така, ако това носеше успехи, нямаше и да го спомена.

На чие място в националния отбор да играе Мартин Камбуров ? На мястото на Бербо или на мястото на Марто Петров ?

На мястото на Божинов :!:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 авг 2009 00:50

futbol написа:...следващия път преди да пускаш мнение искам да се консултираш с мен на лични съобщения и ако ти дам съгласие да публикуваш мнение по моя тема, ясно? :!:

Приканям да се спазва добрия тон! Всеки има право да изказва мнения, по всички публикувани теми. Тук разрешенията не се дават от потребителите на форума. Те имат право да изявяват мненията си, съобразно правилата на форума. Следващият път, като някой реши да ми "отнеме правомощията", ще взема радикално отношение по случая! :evil:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 авг 2009 00:51

slavia_forever написа:Щях да се съглася, че може, ако не се лансираха едни, за сметка на други. До момента никой не ми е обяснил с разумни доводи, защо например не използваше Мартин Камбуров, когато беше в голова серия и върхова форма почти цял сезон?! Ако не се толерираха едни, за сметка на други, нямаше да имам нищо против. Също така, ако това носеше успехи, нямаше и да го спомена.

Бъди търпелив. Скоро ще гледаш националният ни отбор да играе така, както искаш! За Камбуров се видя, че беше грешка. Особено за мача с Ирландия...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

futbol

Мнениеот futbol » 11 авг 2009 00:53

Що не пишеш вече във форума на Локото?

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 11 авг 2009 00:56

futbol написа:
moonlight написа:

На чие място в националния отбор да играе Мартин Камбуров ? На мястото на Бербо или на мястото на Марто Петров ?

На мястото на Божинов :!:

Еми .Аз лично не смятам ,че Божинов е по-слаб играч от Камбуров , но въпрос на лично мнение . Вярно , е че в този момент той идваше от контузия , но все пак .

futbol

Мнениеот futbol » 11 авг 2009 00:59

Бжинов не е слаб, но не може след като е изиграл 3 мача за резервите на Манчестър Сити да го предпочетеш пред Камбуров, който за 10 мача стана голмайстор на А група или най-малкото се намираше в много по-добра форма

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 авг 2009 01:00

futbol написа:Що не пишеш вече във форума на Локото?

Ако имаш въпроси, задай ги на лична. Когато има какво да напиша бъди сигурен, че ще го направя. Нямам отношение към Локомотив. Не ме карай да мисля, че въпросът ти е провокативен!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 авг 2009 01:01

Освен тройката срещу Левски Камбуров бележеше на слабаците.И дубъла на Сити със сигурност е на по-високо ниво от Локо Сф

futbol

Мнениеот futbol » 11 авг 2009 01:05

ЕМИЛ написа:Освен тройката срещу Левски Камбуров бележеше на слабаците.И дубъла на Сити със сигурност е на по-високо ниво от Локо Сф

Но беше в по-слаба форма, Mr. Proper нали казваше, че ще вика тези които са в най-добра форма и няма да робува на имена

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 авг 2009 01:07

Божинов или Камбурката имат повече опит срещу британският футбол на Ейре?

Върни се в “Национален отбор”