W84me написа:Ако признае гола,картона е жълт!Ако реши да свири дузпа,както направи-картона е червен!
В кой правилник го пише това, че дузпата свежда червения картон до жълт?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Ако признае гола,картона е жълт!Ако реши да свири дузпа,както направи-картона е червен!
Синият Болярин написа:W84me написа:Ако признае гола,картона е жълт!Ако реши да свири дузпа,както направи-картона е червен!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
milen.hristov написа:Левски изигра най-силният си мач за полусезона. Толкова леки мачове и на тренировка не са имали играчите, всичко което поискаха им се получаваше. Засада е многон тънка, но според мен по-скоро я има. разбира се не можем да обвиняваме съдията за нея, в случая аз си правя изводите от няколко гледания и снимки. В продължението на ситуациата дузпата само Венци Стефанов не я вижда, за червеният картон обаче съм категоричен, че няма понеже вратаря не беше в конкретната ситуация последен в защита, зад него имаше още двама слависти.
Тодор Батков трябва да гледа как се държи Домусчиев пред камерите и да се учи, или най-добре да престане да говори. Този път ще си позволя да не коментирам мъпет героя- който скоро ще влезе в нновта си роля освен на директор и на талисман на отбора, резултатите от неговата работа са видни за всички.
23. Илиев- той игра ли днес
2. Мюлдер- въпреки, че не е в най-добрата си форма не беше затруднен от защитниците на Славия
55. Милиев, 25. Диамутен,28 Пинто - в днешният мач бяха в почивка, и да искаха нямаше къде да сгрешат
6. Старокин- дори и той не беше на познатото слабо ниво
45. Гаджев (к)- показа, че когато е в състава Левски играе по-лесно
22. Тасевски- като Владо, дори и в слаба форма е изключително ценен за отбора
16. Рамос- отново най-добрият
8. Калво- доста силен мач, защитата на Славия така и не можа да го спре
19. Цветков- незабележим, схемата на Левски не му позволява да разгърне потенциала си
7. Димов- като Орлинчо
10. Йовов- Ицо въпреки пропуските си и слабите игри в последните мачове е сърцето и душата на отбора, истинският капитан на Левски
17. Младенов- игра малко
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Синият Болярин написа:W84me написа:Ако признае гола,картона е жълт!Ако реши да свири дузпа,както направи-картона е червен!
В никой правилник,просто такива са указанията,които получават главните съдии.А и аз не съм казал,че дузпата го свежда до жълт,а отбелязаният гол.
milen.hristov написа:Левски изигра най-силният си мач за полусезона. Толкова леки мачове и на тренировка не са имали играчите, всичко което поискаха им се получаваше. Засада е многон тънка, но според мен по-скоро я има. разбира се не можем да обвиняваме съдията за нея, в случая аз си правя изводите от няколко гледания и снимки. В продължението на ситуациата дузпата само Венци Стефанов не я вижда, за червеният картон обаче съм категоричен, че няма понеже вратаря не беше в конкретната ситуация последен в защита, зад него имаше още двама слависти.
Тодор Батков трябва да гледа как се държи Домусчиев пред камерите и да се учи, или най-добре да престане да говори. Този път ще си позволя да не коментирам мъпет героя- който скоро ще влезе в нновта си роля освен на директор и на талисман на отбора, резултатите от неговата работа са видни за всички.
23. Илиев- той игра ли днес
2. Мюлдер- въпреки, че не е в най-добрата си форма не беше затруднен от защитниците на Славия
55. Милиев, 25. Диамутен,28 Пинто - в днешният мач бяха в почивка, и да искаха нямаше къде да сгрешат
6. Старокин- дори и той не беше на познатото слабо ниво
45. Гаджев (к)- показа, че когато е в състава Левски играе по-лесно
22. Тасевски- като Владо, дори и в слаба форма е изключително ценен за отбора
16. Рамос- отново най-добрият
8. Калво- доста силен мач, защитата на Славия така и не можа да го спре
19. Цветков- незабележим, схемата на Левски не му позволява да разгърне потенциала си
7. Димов- като Орлинчо
10. Йовов- Ицо въпреки пропуските си и слабите игри в последните мачове е сърцето и душата на отбора, истинският капитан на Левски
17. Младенов- игра малко
rsk написа:Милен Христов, това твойто експертен анализ ли е?
sangio написа:Милене , незнам ти к'во си гледал , но те моля да не даваш оценки повече ...![]()
![]()
![]()
2. Мюлдер- въпреки, че не е в най-добрата си форма не беше затруднен от защитниците на Славия ... !?!?![]()
![]()
![]()
може да си допуснал грешка със " защитниците на Славия " , но ми беше достатъчно и по на долу даже не искам и да ги чета ... чел съм ти предишни коментари ... просто недей да даваш " интервюта " след слаб или силен мач ... чудя се , дали найстина си от Левски ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта