Виляреал-Реал Мадрид - 1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Виляреал-Реал Мадрид
По принцип хората си го казали " всичко се връща " Доста пресилени дузпи се свиреха за Реал този сезон , та Роналдо има 12 гола само от дузпи ... Реал свикна да разчита на подобни съдийски подкрепи и сега когато поради една или друга причина, те спряха, може би парите свършиха , не знам, но Реал изпитва трудности. От друга страна обаче Ди Мария много ви липсва, дали с някоя симулацийка за дузпа, дали с някой пробив по крилото и асистенция, ама липсва .И не вярвам че титлата е решена в полза на Барса, по скоро нещата са 70/30 в полза на Мадридчани . Да, Реал има трудна програма до края, но Мау знае какво да прави в подобни моменти, дали ще натъпче играчите с медикаменти (от което явно се вижда че стават освен бързи а и мноо ама много агресивни) или по друг начин, но ще направи всичко възможно Реал да спечели нещо този сезон, преди да замине за Лондон 

AntrAcsA написа:По принцип хората си го казали " всичко се връща " Доста пресилени дузпи се свиреха за Реал този сезон , та Роналдо има 12 гола само от дузпи ... Реал свикна да разчита на подобни съдийски подкрепи и сега когато поради една или друга причина, те спряха, може би парите свършиха , не знам, но Реал изпитва трудности. От друга страна обаче Ди Мария много ви липсва, дали с някоя симулацийка за дузпа, дали с някой пробив по крилото и асистенция, ама липсва .И не вярвам че титлата е решена в полза на Барса, по скоро нещата са 70/30 в полза на Мадридчани . Да, Реал има трудна програма до края, но Мау знае какво да прави в подобни моменти, дали ще натъпче играчите с медикаменти (от което явно се вижда че стават освен бързи а и мноо ама много агресивни) или по друг начин, но ще направи всичко възможно Реал да спечели нещо този сезон, преди да замине за Лондон
Ами ай де де... И аз това казвам, ама Барса и Юнайтед още побеждават.....
LaRgO написа:AntrAcsA написа:По принцип хората си го казали " всичко се връща " Доста пресилени дузпи се свиреха за Реал този сезон , та Роналдо има 12 гола само от дузпи ... Реал свикна да разчита на подобни съдийски подкрепи и сега когато поради една или друга причина, те спряха, може би парите свършиха , не знам, но Реал изпитва трудности. От друга страна обаче Ди Мария много ви липсва, дали с някоя симулацийка за дузпа, дали с някой пробив по крилото и асистенция, ама липсва .И не вярвам че титлата е решена в полза на Барса, по скоро нещата са 70/30 в полза на Мадридчани . Да, Реал има трудна програма до края, но Мау знае какво да прави в подобни моменти, дали ще натъпче играчите с медикаменти (от което явно се вижда че стават освен бързи а и мноо ама много агресивни) или по друг начин, но ще направи всичко възможно Реал да спечели нещо този сезон, преди да замине за Лондон
Ами ай де де... И аз това казвам, ама Барса и Юнайтед още побеждават.....
Aми да, колелото се върти , важното е да се задържиш максимално дълго най отгоре

Както и да е . Радвам се че Реал загуби точки, няма да лъжа, така първенството става доста по интересно.
http://xscores.com/soccer/soccer.jsp?dt=21%2F03&flag=sportData
Тук е в 20 мин на Рубен
Тук е в 20 мин на Рубен
shotgun blues написа:sbosh написа:Рубен има 2 жълти картона, първия в 20', другия в 55', но няма червен. Не бях виждал подобно нещо. Нищо, ще сме шампиони... и на Европа.
edit: ето и видео излезна: http://www.youtube.com/watch?v=_T6rbgjMAJQ
няколко лайвскора гледах,картона е записан на номер 10 КАНИ
Аз пък навсякъде виждам да са му маркирали 2 жълти...
http://soccernet.espn.go.com/gamecast/s ... 75&cc=5739
Оператора на предаването заблуди всички, не гледах изцяло мача, как е станало , но о клипа не става ясно съдията на КОГО точно показва картона, дали на Рубен или Кани , по скоро на Кани защото той спори и се обясняваше на съдията .
- shotgun blues
- Контакти:
никъде в МАРКА не пише че имат претенциии за 2 картона,ама май и ПЕПЕ са изгонили в тунела като е напсувал съдията
от зле на по-зле
от зле на по-зле
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Трябва да подхвърлят едно милионче премийка за Майорка. Да видиш какво шоу ще става... 

shotgun blues написа:никъде в МАРКА не пише че имат претенциии за 2 картона,ама май и ПЕПЕ са изгонили в тунела като е напсувал съдията
от зле на по-зле
Не са или поне аз не съм видял подобна информация.След последният съдийски сигнал съдията въпреки че даде краят след близо една минута даде жълт картон на Игуаин затова че спореше с него, а Пепе го дърпаше да се прибере че този съдия както беше тръгнал можеше да изгони още играчи нищо че мача вече беше свършил.
Ти това за Пепе къде го видя?
- shotgun blues
- Контакти:
LaRgO написа:Трябва да подхвърлят едно милионче премийка за Майорка. Да видиш какво шоу ще става...
те сами отвързаха кучетата,МЕСИ и Шави се разиграха,вече имат и психологическо предимство и кой ще ги спре ? 11 поредни победи,супер жребий в ШЛ и вместо да са в настроение и да си бият Малага и Виляреал,гледай какво направиха.С това невероятно напрежение което е в отбора,как ще устискат 6 точки с мач на КАМП НОУ ,просто не е истина как си пропиляват шанса.Кога пак ще има такъв скоро,ако загубят титлата този сезон,такъв психологически шок ще е за целият отбор,че следващите години какво ще правят
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]