Куинс Парк Рейнджърс - Ливърпул 21.03.2012, (3:2 FT)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Куинс Парк Рейнджърс - Ливърпул 21.03.2012, 22:00 ч.
за 15 минути,отбор който изпада...ти обръща резултат от 0-2 до 3-2...то бива,то може...ама чак пък толкова! 

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Както и след загубата от Арсенал и сега Далглиш ще излезе и ще каже: Още имаме шансове за топ 4 !
поредна срамна страница от историята на великия отбор,написана от това недоразумение Краля.... нищо добро не ни чака,момчета,не са виновни играчите,ние нямаме никаква тактика,никакво подреждане,грешни смени ,неумение да се пази топката,подаване напред,последвано от идиотско връщане 30 м. назад.... всичко тъпо и безсмислено във футбола- това е Ливърпул под ръководството на този голям играч,но жалък треньор !!!

skyline написа:zashto li ? zashtoto kenny e prevarnal otbora v edin mizeren srednqk kadeto se brani kato mi6ok ot sme6nici kato QPR deto do minalata godina ne sa zneli kvo e futbol
Кени е виновен, че Енрике, Карагър и Шкъртел не знаеха къде се намират при трите гола...единствената му грешка е че пуска Карагър все още

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- Jordan Henderson
- Контакти:
НЕОТДАВНА КАЗАХ ЧЕ ЛИПСАТА НА АГЕР Е НАЙ-ЛОШОТО ПРЕЗ СЕЗОНА!
все пак като се замисля няма кой знае закакво да се нервирам тоя мач. Ние не играем за нещо така че загуба или победа няма значение
все пак като се замисля няма кой знае закакво да се нервирам тоя мач. Ние не играем за нещо така че загуба или победа няма значение
Gil-galad написа:Ай честито![]()
![]()
Трагична работа.....дори аз дето съм брзкрайния оптимист(е wolf да ви потвърди) съм вече отчаян.....просто нямам никакво обяснение защо и как се случват тея неща...
И аз като теб, оптимист ама какво сега... знаех си че ако пак почна да гледам мачовете на Ливърпул ще си докарам инфаркт

[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]
gilento93 написа:Gil-galad написа:Ай честито![]()
![]()
Трагична работа.....дори аз дето съм брзкрайния оптимист(е wolf да ви потвърди) съм вече отчаян.....просто нямам никакво обяснение защо и как се случват тея неща...
Ти се отчайвай аз пък се надявам на FA cup тоя сезон.След като взехме Карлинг къп що да не вземем и ФА.
А аз за ФА съм оптимист, не ме разбирайте грешно

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
- Контакти:
gilento93 написа:Gil-galad написа:Ай честито![]()
![]()
Ти се отчайвай аз пък се надявам на FA cup тоя сезон.След като взехме Карлинг къп що да не вземем и ФА.
стига с тая насрана ФА къп бе...сега беше шанса да приближим топ 4,челси паднаха,тотнъм равен в къщи...той за някви купи ми говори,които даже не са и сигурни.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Поне Гонзо е по-смотан като треньор от Далглиш.А ви го каза левскар.

Единственото, за което ме е яд сега е, че след втория гол в бет-а гледах коеф за КПР 200. Да имах няколко лева под ръка...