Краят на света-мит или реалност?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

L.S.F.C.
Контакти:

Re: Краят на света-мит или реалност?

Мнениеот L.S.F.C. » 10 авг 2009 22:50

Загадката Орион"! Благодаря! Има я в Пингвините. Ще я взема.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 10 авг 2009 23:10

fr3ak_boy написа:Не мога да разбера защо се умува дали ще свърши света или не? Факт е, че никой не е намерил планетата Х или по-точно Нарибу. Споенава се, че тя може да е повод за загиването на много цивилизации. Атландита - легендата е смешна това може да е всеки остров и оръжието, което е избухнало. Факт е, обаче, че и Критската цивилизация е загинала от наречено по онова време от хората оръжие, а всъщност е било вулкан. Забелязах, че никой не е споменал цивилизацията Му, за която се предполага, че са постигнали контакт с извънземни и са имали летателни машини. Извънземните може да са от Нарибу, но цивилизацията е загинала. Има много неизвестни неща в света, може би има доказателства, които ги обясняват,но може би сме прекалено слепи, за да ги видим. Хареса ми теорията за хората Индиго дано е правилна и хората да се променят към нещо по-добро. И все пак до тогава ще измине много време. Учените може да измислят нещо и да спасят хората.

Да има 2 години дотогава.Учените са глупаци , или не им се дава шанс да изучават по - голям параметър.Простооо като цяло сами сме си виновни... То кой би седнал да умува за 2012 , като му се вижда първо нереално , второ ако поне за 1 минута приеме , че това ще се случи и има голяма вероятност да не живее след тая годиниа... ами какво излиза като извод.Въпроса - Ми аз защо се бъхта сега като имам още 2 години живот? В крайна сметкаа сичко което правим е преходно и около 99 % от нещата с които се занимаваме са изключително безмислени и гнусни.Ако приема , че ми остават 2 години живот, надали ще сътворя нещо за нобелова награда или ще върша по - смислени неща, но поне ще искам да си прекарам оставащото време, вършейки безмислици носещи ми удоволствие.Се пак някой е влязъл да учи в Университет и си е дал 3 години от живота за да влезе и накрая да се окаже , че това е било напълно излишно , щото няма и да завърши даже.Или се е мъчил да си намери работа , да почне някакъв смислен живот, и когато го е направил , се оказва , че му остават още 18 месеца живот... Никoй не мисли по тая тема , понеже е някак далечна, непотвърдена и глупава.Всъщност не мислят за нея понеже неискат.Ако това е вярно и от сички правителства по света излязат и кажат - Остават ви точно 2 години, 3 месеца и 22 часа живот - то света ще се погуби бая преди това.Само от смъта и соматохата. Никoй няма да иска да работи секи ще се озлоби.Всъщност за да стане някаква промяна към по - добро , трябва да има огромна аномалия.Човека да започне да гради сичко отначало и в даден етап от развитието си да не допуска вековната грешка - да измисли парите !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 10 авг 2009 23:14

Това е мн АКТУАЛНО !! НЕ се присмивайте на тази тема ! Достатъчно факти има !

http://vbox7.com/play:f2bffe12
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
The_Scientist

Мнениеот The_Scientist » 10 авг 2009 23:19

Всичко,което казваш, mormona е така.Но аз си мисля,че в крайна сметка светът може да стане по-добър и без да ствата реалност такива бедствия,но те не са изключени и всичко е възможно.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 авг 2009 23:23

1-во БРАВО на автора на темата :) Аз принципно съм скептик за тази планета Нирибу , а и като цяло за извънземните ,но тази тема много ми хареса и ме хвана яд като прочетох последното мнение. Земята се променя и само слепец не би го видял най прост пример може да ви се стори смешно, но вече масово децата към 11-12 годишна възраст минават на височина родителите си заради дупката в озоновия слой, Чернобил незнам .Големите темперетурни промени същто трябва да се отбележат които не са от 10 години ,а се наблюдават покачвания от 1899, някъде четох ,че преди ледниковите периоди има затопляне на Земята дали е вярно незнам ,остава само да изчакаме ;)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 10 авг 2009 23:29

lisynger написа:1-во БРАВО на автора на темата :) Аз принципно съм скептик за тази планета Нирибу , а и като цяло за извънземните ,но тази тема много ми хареса и ме хвана яд като прочетох последното мнение. Земята се променя и само слепец не би го видял най прост пример може да ви се стори смешно, но вече масово децата към 11-12 годишна възраст минават на височина родителите си заради дупката в озоновия слой, Чернобил незнам .Големите темперетурни промени същто трябва да се отбележат които не са от 10 години ,а се наблюдават покачвания от 1899, някъде четох ,че преди ледниковите периоди има затопляне на Земята дали е вярно незнам ,остава само да изчакаме ;)

Вече няма озонова дупка. Както мистично се е отворила, така мистично се е и затворила тази дупка. Иначе това, че децата надминават родителите си идва от факта, че намалява земното притегляне. Факт е, че когато се върне космонавт от космоса, ако е стоял доста дни е станал по-висок от преди и като се върне на земята пак се снишава, но е с 2-3 см по висок от преди.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 авг 2009 23:34

fr3ak_boy написа:
lisynger написа:1-во БРАВО на автора на темата :) Аз принципно съм скептик за тази планета Нирибу , а и като цяло за извънземните ,но тази тема много ми хареса и ме хвана яд като прочетох последното мнение. Земята се променя и само слепец не би го видял най прост пример може да ви се стори смешно, но вече масово децата към 11-12 годишна възраст минават на височина родителите си заради дупката в озоновия слой, Чернобил незнам .Големите темперетурни промени същто трябва да се отбележат които не са от 10 години ,а се наблюдават покачвания от 1899, някъде четох ,че преди ледниковите периоди има затопляне на Земята дали е вярно незнам ,остава само да изчакаме ;)

Вече няма озонова дупка. Както мистично се е отворила, така мистично се е и затворила тази дупка. Иначе това, че децата надминават родителите си идва от факта, че намалява земното притегляне. Факт е, че когато се върне космонавт от космоса, ако е стоял доста дни е станал по-висок от преди и като се върне на земята пак се снишава, но е с 2-3 см по висок от преди.

Аз ти говора за млади родители м/у 30-35 години въпреки че тялото ни спира да расте на 25 и почва да се смалява те не са чак така ''смазани от живота'' :lol: аз за пример на 11 бях такъв весел запъртък :mrgreen:

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 10 авг 2009 23:34

Пич започва глобално затопляне.Топлите течения загряват климата ледниците се разтапят.Разтапяики се повишават нивото на световния океан и започва обратен процес на охлаждане като течението Галфстриим , започва да се захлъжда, в следствие в Египет и МАроко почва да вали Сняг... идва нова ледникова епоха.Последната позната на човека е от тази при Мамутите... Друг е въпроса , че тоя процес тече от понее 30 - 40 години.Още когато Аякс и Баерн Мюхнен зеха по три пъти титлата на европейските шампиони.лТАка да го кажа по - точно.Иначе тоя процес ще продължи още години, може към края на века и да има вече ледникова епоха ма това е далече.след ощее 90 години... обаче преди това полюсите може и да се обърнат.Магнитните имам предвид.Това трябваше вече да се е случило но се забавя.ПРоцес необратим и повтарящ се през 250 000 години... Дупката в Озоновия слой е фактор.Големината и е почти колкото ЮЖна Америка.Слънчевата радияция действа пагобно на Земята ако нямаме магнитно поле което да я защитава.Обръщайки поясите , Земята за няколко години няма да има магнитно поле - следователно Радияцията ще порази и най малкия жив организъм.... тъкаче това е по - вероятно да се случи скоро , отколкото ледникова епоха !
Последна промяна от mormona на 10 авг 2009 23:40, променено общо 2 пъти.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 авг 2009 23:38

Ами братле това се случва не благодарение на тази прочута планета,а на самите нас.Ние сме си виновни за озоновата дупка, за ледниците които се топят и т.н. Като общо казано ние си е*аваме мамата на планетата това е!
Последна промяна от durex на 10 авг 2009 23:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 авг 2009 23:40

Братлета незнам кога ще ни дойде краят, но се надявам вече да съм в ковчег :mrgreen: така де малко черен хумор.

Върни се в “Свободна зона”