Поздравявам ви за добрата тема. Отдавна не ми беше така интересно да влеза и изчета форума на един дъх. Не съм запознат по темата, но ще ми е интерсно ако The Scientist препоръча някое книжле.
Имаше една много вярна приказка в Shawshenk Redemption - "Get bussy living, or get bussy dying"
Краят на света-мит или реалност?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- The_Scientist
Re: Краят на света-мит или реалност?
mormona написа:Добрее за Нибиру чух преди доста време и това което знам е , че когато тази планета преминавала покрай земята , имало разцвет.Тоест тя е преминала през периода на Шумерите, Атлантида, Египет... говорим за приблизителни години , но се предполага , че от там са дошли същества помогнали на хората да се развият до висоти които трудно осъзнаваме и в днешни дни.На Египтяните не им е била нужна сложна математика за да смятат и да изчисляват... получили са знания отнякъде.Обаче аз не бих акцентирал върху НиБиру.НАСА наблюдава доо 5% от Небето, логично не биха видяли подобна планета , ноо не е там проблема.Проблема е ние как се държим с планетата... изгарянето на вредни емисии които земята е натикала в недрата си с хилядолетия.. много причини има Гусняй човек да се махне от земята.Колко от нас са засадили поне едно дърво през живота си ? Да не казвам повече от едно...
Междовпрочем някои чувал ли е за Хората Индиго ? Сериозно питам , ако може без еб*вки...
Да,чувал съм за Хората Индиго,това е една изключително интересна теория от трудовете на професор Шадрин,ето информация:
Фантастичните филми за Армагедон ще се сбъднат много по-скоро, отколкото сме очаквали. В главната роля на спасителите на човечеството обаче няма да са американците, а българите.
Само след три години петата човешка раса, чийто представители сме всички ние, ще еволюираме в шеста. Това ще стане след планетарен катаклизъм. Сензационното изявление принадлежи на руския учен д-р Алексей Шадрин.
"През 2012 година на Земята наистина ще се случи нещо, но това няма да e краят на света, както го описват духовни водачи и някои секти. Човечеството ще преживее вибрационен преход", обяснява световноизвестният психолог. Той опровергава предсказанията на някои религии, че ни чака Апокалипсис. И Нострадамус, и календарът на маите, сочат 2012-а като година на Страшния съд и край на земното летоброене. След нея Земята нямало да бъде същата.
Теорията на Шадрин наистина е революционна, защото е в съвсем друга посока. Според нея Денят на Страшния съд всъщност ще бъде ден на вибрационен преход. Природният феномен ще настъпи на 21 декември 2012 година. Тогава в продължение на 15-20 минути всички живи същества ще станат дезориентирани и ще бъдат обхванати от необичайна паника и страх. В резултат на това те ще станат изключително агресивни. Ще настъпи хаос, някаква масова лудост, в която много хора може да пострадат.
"Това е времето, през което Земята повишава вибрацията си и преминава в ново еволюционно състояние", обяснява д-р Шадрин, който е сред водещите специалисти в света по регресионна терапия и изучаване на преражданията. Смисълът на теорията му е, че не Апокалипсис, а преломен момент очаква човечеството след три лета.
За да мине по-леко, този момент е в ръцете на хората, които д-р Шадрин нарича "индиго". Много от тези свръхчовеци живеят и в България. Те ще са като спасители за останалите, тъй като ще им помогнат да преодолеят трудния период по-безболезнено. Хората "индиго" винаги са съществували, обяснява ученият. Физически те са като всички останали. Различават се по своята енергия и духовната си извисеност. Освен това са с ниска социална агресия, повишено чувство за справедливост и необикновени качества. Те могат да достигнат духовно съзнание, в което да се освободят от стреса, хроничната умора, психо-емоционалните сътресения. Притежават още едно силно оръжие - могат да обединят усилията си, за да не допуснат светът да бъде обхванат от хаос и безконтролна взаимна агресия.
Хората "индиго", много от които обитават и нашите земи, всъщност са шестата раса. По време на краткотрайния преход само те ще се чувстват комфортно. За това в този момент от тях ще зависи и до голяма степен в каква посока ще поеме светът. Възможностите са две, убеден е Алексей Шадрин. Път към "тъмните векове" и анархията или път към благополучието. Неблагоприятната възможност ще донесе на хората много трудности и постоянна борба за оцеляване. Повечето няма да имат работа и няма да могат да изхранват семействата си. За да бъде изходът добър, ще трябва хората да се посветят на доброто и духовността. На това ще ги научат "индиго".
Руският изследовател посочва и доказателствата, че денят на преход приближава. Според него това са природните катаклизми, неконтролируемата агресия, изкуствените икономически кризи, безспирните локални войни. Според него вече човечеството е задействало програмата си за саморазрушение и е въпрос на броени месеци хората да вдигнат оръжие един срещу друг, да плъзнат вируси и различни инфекции. За да не се случи тази масова лудост, човечеството трябва само да си помогне, като се събуди от този кошмар. Това може да стане чрез обучение за преминаването му от състоянието на агресия, безнравственост и доларопоклонничество към духовност и просветление, което дава "индигото". Онези, които не успеят да еволюират в шестата раса, не ги чака нищо добро. Шадрин сега поема на едногодишна мисия в нашата страна. Целта на обиколката, която ще направи известният по цял свят парапсихолог, е да подготви българите за тежките дни, защото корените му били в България.
The_Scientist написа:Бижутера написа:бате заключвайте темата,"тия" изпълзяха от дупките![]()
Бижутера,разбирам напълно,че сте разтревожен,защото искате тук да се води една изцяло интелектуална дискусия,но потребителите имат свое виждане,което извъртат през своя собствена призма,кояно на вас ви се вижда неправилна и некоректна,но всъщност е точна,просто хората казват мнението си по техен начин,затова са обръщам да не заключвате темата,тъй като тук поместихме някои доста интересни клипчетак,които разширяват кръгозора.
Ми не според мене се гледа подигравателно на тая тема.Смисъл аз не съм седнал да умувам секи ден за края на света... но просто като ми кажат нещо свързано най-вече с темата 2012, не реагирам смеейки се истерично или подхвърляйки саркастични шеги спрямо Нострадамус и изтичащия календар на МАите...
Междодругото тука се спомена заа Сектитее, не смятам , правилноо е да не се занимаваме със секти, но каквото се случва на земята се случва.През 2009 виждате какво се случи... Свински грип, финансова криза, продължава затоплянето.Майка ми ми каза примерно , че преди 20 години летото не е имало жега от типа 40 - 42 градуса тука по наще ширини.Все пак ней ставаме свидетели на това затопляне.То се случва но на малко хора им пука.Според мене края няма да дойде както по скъпите холивудски продукции - за 20 минути... КРая ще е постепенен.В течение на доста време.Процеси които вече са започнали ще навлязат в крайната си фаза.Нещо подобно.А не , че астероид ще ни перне... или извънземните ще кацнат пред БЕлия Дом и ще кажат \"тука сме\". А и не е ясно далий края на света незначи именно ново начало .
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- The_Scientist
L.S.F.C. написа:Поздравявам ви за добрата тема. Отдавна не ми беше така интересно да влеза и изчета форума на един дъх. Не съм запознат по темата, но ще ми е интерсно ако The Scientist препоръча някое книжле.
Имаше една много вярна приказка в Shawshenk Redemption - "Get bussy living, or get bussy dying"
Ами чудесно е щом се интересуваш от това,наистина интересно е."Загадката Орион" ето едно клипче
http://vbox7.com/play:4b75dfec
- The_Scientist
mormona написа:The_Scientist написа:Бижутера написа:бате заключвайте темата,"тия" изпълзяха от дупките![]()
Бижутера,разбирам напълно,че сте разтревожен,защото искате тук да се води една изцяло интелектуална дискусия,но потребителите имат свое виждане,което извъртат през своя собствена призма,кояно на вас ви се вижда неправилна и некоректна,но всъщност е точна,просто хората казват мнението си по техен начин,затова са обръщам да не заключвате темата,тъй като тук поместихме някои доста интересни клипчетак,които разширяват кръгозора.
Ми не според мене се гледа подигравателно на тая тема.Смисъл аз не съм седнал да умувам секи ден за края на света... но просто като ми кажат нещо свързано най-вече с темата 2012, не реагирам смеейки се истерично или подхвърляйки саркастични шеги спрямо Нострадамус и изтичащия календар на МАите...
Междодругото тука се спомена заа Сектитее, не смятам , правилноо е да не се занимаваме със секти, но каквото се случва на земята се случва.През 2009 виждате какво се случи... Свински грип, финансова криза, продължава затоплянето.Майка ми ми каза примерно , че преди 20 години летото не е имало жега от типа 40 - 42 градуса тука по наще ширини.Все пак ней ставаме свидетели на това затопляне.То се случва но на малко хора им пука.Според мене края няма да дойде както по скъпите холивудски продукции - за 20 минути... КРая ще е постепенен.В течение на доста време.Процеси които вече са започнали ще навлязат в крайната си фаза.Нещо подобно.А не , че астероид ще ни перне... или извънземните ще кацнат пред БЕлия Дом и ще кажат \"тука сме\". А и не е ясно далий края на света незначи именно ново начало .
Да,така е,абсолютно си прав.
The_Scientist написа:L.S.F.C. написа:Поздравявам ви за добрата тема. Отдавна не ми беше така интересно да влеза и изчета форума на един дъх. Не съм запознат по темата, но ще ми е интерсно ако The Scientist препоръча някое книжле.
Ами чудесно е щом се интересуваш от това,наистина интересно е."Загадката Орион" ето едно клипче
http://vbox7.com/play:4b75dfec
Междодругото имаше коментари , че на МАРС има подобен комплекс като този в Гиза , доколкото знам това беше опровергано, като се каза , че товаа са сенки.Неправилно заснети планини от апарата преминаващ отогре.Тоест те правилно са си били заснети , но се е получила игра на сенки.Някой да знае нещо по-ново.Или това е окончателното заключение по темата?
Междо другото за Децата индиго знам следното
В Русия някъде в някаква къщичка в някое си забито селце, не помня името вече, се родило детее което се научили да говори на 4 години - нищо чудно до тука, обаче то на тая възраст се научили да говори на 5-6 езика сред които и Персийски ,староградски , и още няколко мъртви езика.Освен това знаело достаа терминологии свързани с Физика , ПСихика, Химия , неща които едно дете няма как да знае.Казвам само , че то живее с майка и баща си в тая къща и няма Телевизор или радио.Те са бедни хорица.Това което прави е да ходи на училище , нищо друго.Все пак пращайки учени да го изследват в къщата му , разбират че то знае толкова факти и терминологии и остават като гръмнати.Това дете им казва , че е било на земята по времето на ЛЕмурийците, когато на земята е имало хармония и всички са се разбирали много добре, докато ЛЕмурийците не се отказали да се развиват и не се отклонили от правилния път... след това последвало самоунищожение.То също така било на земята заедно със негов приятел които загинал тука на земята по това време.Кавза , че сега е преродено от същество населяващо МАРС.Неговия народ живеел на повърхноста на МАрс преди хилядолетия , опитвайки се да направят от Юпитер свое второ слънце, не успяли и сега живеели под земята.ТАм където ние няма как да ги видим , особено с тая техника която пращаме.КАзва също така , че на земята ще има катаклизми започващи през 2009 -та и навлизащи в окончателния си ПИК през 2012.Тогава тези които не се интересуват толкова от матерялно и преходно ще преминат в понаташно ниво а останалитее не ги чакак нищо добре.НЯкои го каза по горе.ОСвен това на земята имало у други като него , хиляди и всички те са тук за да помогнат на нас хората когато дойде тоя момент.
СЕГА НАЙ - ЖАЛКОТО Е , чЕ ТАЯ ТЕМА щЕ ЗАМРЕ СЛЕД 3-4 ЧАСА И НИКOЙ НЯМА ДА ПИшЕ В НЕЯ СИГОРНО.АЗ ДА СИ КАЖА КАКВОТО ЗНАМ ПО ТЕМАТА , АА ВИЕ АКО ИСКАТЕ ГЛЕДАЙТЕ СЕРИОЗНО НА ТОВА !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
Не мога да разбера защо се умува дали ще свърши света или не? Факт е, че никой не е намерил планетата Х или по-точно Нарибу. Споенава се, че тя може да е повод за загиването на много цивилизации. Атландита - легендата е смешна това може да е всеки остров и оръжието, което е избухнало. Факт е, обаче, че и Критската цивилизация е загинала от наречено по онова време от хората оръжие, а всъщност е било вулкан. Забелязах, че никой не е споменал цивилизацията Му, за която се предполага, че са постигнали контакт с извънземни и са имали летателни машини. Извънземните може да са от Нарибу, но цивилизацията е загинала. Има много неизвестни неща в света, може би има доказателства, които ги обясняват,но може би сме прекалено слепи, за да ги видим. Хареса ми теорията за хората Индиго дано е правилна и хората да се променят към нещо по-добро. И все пак до тогава ще измине много време. Учените може да измислят нещо и да спасят хората.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Към автора. Това за 'индиго' ми звучи малко като Селестинското пророчество? Какво мислиш? там обясняват за тази по-висока вибрация ама не знам. кой ще го даде този тласък то не са планети то не е някви паранорамлни неща няма единна теза...влобше да чакаме 

Нито планети ще падат нито метеорити и незнам си какви работи.Земята ще загине благодарение на нас и на никой друг.Все пак поговорката "каквото си посееш такова ще ожънеш" не е случайна.Ние си рушим планетата по всякъкви начини и за разрухата ще сме виновни само ние...