Локомотив(Пловдив) - Лудогорец(Разград) - прогнози и мнения

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

qqq
Контакти:

Re: Локомотив(Пловдив) - Лудогорец(Разград) - прогнози и мнения

Мнениеот qqq » 21 мар 2012 16:53

един гол не е малко - миналия път даже и него ни отмениха. От разград сигурно не се вижда че яко ви бутат - поредния тим , който ще става гранд чрез БФС

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 мар 2012 16:53

Честита победа! Ако някой ми бешеказал след заубата ви от софийските ви адаши, че след това ще ни биете нас,Левски, Лудогорец подред нямаше да повярвам. Браво! Не гледах мача, но ено е сиурно - вие супер силни като домакини и дано съсечете Левски, ЦСКА и Литекс на Лаута. Имате наистина много готина публика. Поздрави и на нашите приятели от форума (те си знаят кои са). Пийте по едно и за нас в "При Санто"!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 21 мар 2012 17:14

Сериозен рейд! Интересно дали в Лудогорец не съжаляват за отложения първи кръг, защото има за какво!?!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

xika
Контакти:

Мнениеот xika » 21 мар 2012 17:25

чета изказването на треньора на лудогорец ,и се чудя той беше ли на мача,защото нашите имаха по не 4 чисти положения.а и една не отсъдена дузпа.явно лети доста на високо но днес падна лошо.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 мар 2012 17:26

Аз не вярвам в тия теории на конспирациите, да им е честита победата на Локомотив и искрено се надявам да играят така и срещу Левски и ЦСКА. Нашата играта не се получи, защото Локото вземаха всички единоборства. Със сигурно можехме да изграем далеч по-добър мач, но това е футболът не може винаги да печелиш.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 21 мар 2012 17:26

Стига глупости! Играхме слабо и никой не ни е виновен!
Поздрави Локомотив и това е! Бяха по-добри този мач! Пак казвам според мен липсата на Марселиньо изигра лоша шега, но къде сме били при селекцията да му намерим заместник! Това е положението, ще има и такива загуби! Няма отбор, който само да печели, лошото, че днес загубихме и бяхме безидейни! Освен двете възможности на М.Александров второто полувреме (които съвсем не са 100%) нямаме нищо сериозно! Пожелавам успех на Локомотив и да бие конкурентите ни!
Последна промяна от mad forest на 21 мар 2012 17:31, променено общо 1 път.
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

xika
Контакти:

Мнениеот xika » 21 мар 2012 17:27

отбора игра толкова ,колкото му позволи противника.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 21 мар 2012 17:36

фен-фен купуваме мача ,а съдията всячески се опитва да ви до бута до равен :lol:
Явно само той не е разбрал за уговорката :x

Отбора не ви е нищо особенно . Да , имате добри футболисти и до там !
Отбора играе колкото му позволява противника . До сега играхте с отбори от долната половина на таблицата и успеха ви се дължеше ,основно на ФИЗИЧЕСКАТА ПОДГОТОВКА !
ДНЕС ИЗЛЕЗНАХТЕ СРЕЩУ ОТБОР С ПО ДОБРА ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА ОТ ВАШИЯ ОТБОР !
Не ви следя много мачовете , но доколкото знам почти всички мачове ги печелите именно тогава - второто полувреме !

Днес се видя ,че бяхте смачкани и пресирани по целия терен от първата до последната минута !
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Thug Life
Контакти:

Мнениеот Thug Life » 21 мар 2012 17:39

Може да се окажете последният отбор който е побеждавал Лудогорец този сезон :)
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/11/55/5d27f598c4191155.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 мар 2012 17:41

kubik написа:фен-фен купуваме мача ,а съдията всячески се опитва да ви до бута до равен :lol:
Явно само той не е разбрал за уговорката :x

Отбора не ви е нищо особенно . Да , имате добри футболисти и до там !
Отбора играе колкото му позволява противника . До сега играхте с отбори от долната половина на таблицата и успеха ви се дължеше ,основно на ФИЗИЧЕСКАТА ПОДГОТОВКА !
ДНЕС ИЗЛЕЗНАХТЕ СРЕЩУ ОТБОР С ПО ДОБРА ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА ОТ ВАШИЯ ОТБОР !
Не ви следя много мачовете , но доколкото знам почти всички мачове ги печелите именно тогава - второто полувреме !

Днес се видя ,че бяхте смачкани и пресирани по целия терен от първата до последната минута !

Айде по-спокойно де, половината ви титуляри почиваха една седмица за този мач. Стига сте ни умаловажавали, особено като не сте ни гледали мачовете. Аз като не съм ви гледал мачовете да питам ли защо до този кръг бяхте едва 7-ми? Няма какво да се оправдаваме не е нормално всеки мач да си на 100%. Радвам се, че грешната стъпка беше тук, а не срещу отбор от втората половина на таблица.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Локо Пловдив”