Irish stout написа:D.Georgiev написа:Какво да кажа, браво на защитата на Локо, с нищо не заслужихме да отбележим гол или да спечелим мача. Но и Локото бяхта жалки в атака, аз не видях да имат смислено отиграване в атакуващ план. Много бяхага, грубичко играха, но така се печелят тия мачове. Карвальо и Родригес по-добре да ги махат от тоя отбор, не знам за какво ги държат.
Нашите изобщо не си играха играта, не можах да ги позная. Дълги извеждащи пасове, вместо къси, бързи подавания и изключително много брак в играта им. За мен в този мач никой не заслужаваше победата, от показаното мисля, че и двата отбора имаха толкова малко положения, че мачът трябваше да свърши 0:0. За разлика от нас, Локото разчитат много на статичните положения и това им се отплаща. Ние чакеме да вхараме гол само от игра, което е ясно че няма да се получава винаги.
Надявам се тази загуба да ни подейства положително и да се стегнем за мачовете със Славия и Левски.
Честото на Локото, не мога да кажа че ни победиха незаслужено, но освен защитата им и Здравко Лазаров останалите няма с какво да ги похваля!
Мисля, че самочувствието ви, което се базира изцяло на парите на Домусчиев, започва да губи почва. За цял мач да имате половин положение, а Локото гол плюс още няколко ситуации, които не бяха изиграни правилно и това ви спаси, като капак и поредната неотсъдена ръчичка в полза на Локото, и да ми говориш, че реалният резултат бил 0:0? Такива като вас знаеш ли колко сме ги били? Радвайте се, че Дакси не игра. А за Базил - не знам дали знаеш, но футболът е колективна игра. Това което го може Карвальо, не го може никой от вашия отбор.
Вие с "Дакси" да не спите заедно? Мачът беше за 0:0, защото положения нямаше никакви. Имали сте били някакви, но не сте ги отиграли правилно, ами и ние не играхме правилно, няма ако, ако. Това е футболът, казах че не ни бихте незаслужено. Изгирахте си мача тактически правилно, мен ме яд много на играта на нашите, която в този мач не мога да я нарека дори "игра". За тия двамата като си ги харесвата добре. Всеки си има право на мнение. Честитим ви победата, признаваме че не сме заслужили с нищо 3-тите точки. Какво искаш?