Локомотив(Пловдив) - Лудогорец(Разград) - прогнози и мнения

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Локомотив(Пловдив) - Лудогорец(Разград) - прогнози и мнения

Мнениеот Teo » 21 мар 2012 15:28

storm написа:
Teo написа:Чиста дузпа за Локо, дайте им титлата на тия *********** то се е видяло вече :!: Тотално ги размазват Локото, и съдията държи фронта да не стане мача на разлика :shock:

Чакай сега, аз не разбрах, директивата за Левски или Лудогорец е ?

Съдията подпира разград, то се вижда...

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 21 мар 2012 15:33

Черногорската перла на ЛУДОГОРЕЦ нищо не играе,с влизането му в игра обърка целият отбор :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 21 мар 2012 15:38

Линк може ли пичове?
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 21 мар 2012 15:39

CSKA ME написа:Линк може ли пичове?

http://www.livesport.bg/multimedia/live/details/33/

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 21 мар 2012 15:52

Победа, край! Да идва ЦСКА :twisted:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 мар 2012 15:57

wannabe написа:Победа, край! Да идва ЦСКА :twisted:

По-добре да не идваме :oops:

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 мар 2012 16:01

Какво да кажа, браво на защитата на Локо, с нищо не заслужихме да отбележим гол или да спечелим мача. Но и Локото бяхта жалки в атака, аз не видях да имат смислено отиграване в атакуващ план. Много бяхага, грубичко играха, но така се печелят тия мачове. Карвальо и Родригес по-добре да ги махат от тоя отбор, не знам за какво ги държат.
Нашите изобщо не си играха играта, не можах да ги позная. Дълги извеждащи пасове, вместо къси, бързи подавания и изключително много брак в играта им. За мен в този мач никой не заслужаваше победата, от показаното мисля, че и двата отбора имаха толкова малко положения, че мачът трябваше да свърши 0:0. За разлика от нас, Локото разчитат много на статичните положения и това им се отплаща. Ние чакеме да вхараме гол само от игра, което е ясно че няма да се получава винаги.
Надявам се тази загуба да ни подейства положително и да се стегнем за мачовете със Славия и Левски.
Честото на Локото, не мога да кажа че ни победиха незаслужено, но освен защитата им и Здравко Лазаров останалите няма с какво да ги похваля!
Последна промяна от D.Georgiev на 21 мар 2012 16:09, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 мар 2012 16:11

Да, реалният резултат беше 0-0.

Мачът изобилстваше от физ. сблъсъци ...
В крайна сметка, Локо-то вкараха мача в русло, което им беше по-вкуса.
Лудогорец се поведоха по този силов начин на игра и сбъркаха.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 21 мар 2012 16:16

D.Georgiev написа:Какво да кажа, браво на защитата на Локо, с нищо не заслужихме да отбележим гол или да спечелим мача. Но и Локото бяхта жалки в атака, аз не видях да имат смислено отиграване в атакуващ план. Много бяхага, грубичко играха, но така се печелят тия мачове. Карвальо и Родригес по-добре да ги махат от тоя отбор, не знам за какво ги държат.
Нашите изобщо не си играха играта, не можах да ги позная. Дълги извеждащи пасове, вместо къси, бързи подавания и изключително много брак в играта им. За мен в този мач никой не заслужаваше победата, от показаното мисля, че и двата отбора имаха толкова малко положения, че мачът трябваше да свърши 0:0. За разлика от нас, Локото разчитат много на статичните положения и това им се отплаща. Ние чакеме да вхараме гол само от игра, което е ясно че няма да се получава винаги.
Надявам се тази загуба да ни подейства положително и да се стегнем за мачовете със Славия и Левски.
Честото на Локото, не мога да кажа че ни победиха незаслужено, но освен защитата им и Здравко Лазаров останалите няма с какво да ги похваля!

Мисля, че самочувствието ви, което се базира изцяло на парите на Домусчиев, започва да губи почва. За цял мач да имате половин положение, а Локото гол плюс още няколко ситуации, които не бяха изиграни правилно и това ви спаси, като капак и поредната неотсъдена ръчичка в полза на Локото, и да ми говориш, че реалният резултат бил 0:0? Такива като вас знаеш ли колко сме ги били? Радвайте се, че Дакси не игра. А за Базил - не знам дали знаеш, но футболът е колективна игра. Това което го може Карвальо, не го може никой от вашия отбор.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 21 мар 2012 16:24

Irish stout написа:
D.Georgiev написа:Какво да кажа, браво на защитата на Локо, с нищо не заслужихме да отбележим гол или да спечелим мача. Но и Локото бяхта жалки в атака, аз не видях да имат смислено отиграване в атакуващ план. Много бяхага, грубичко играха, но така се печелят тия мачове. Карвальо и Родригес по-добре да ги махат от тоя отбор, не знам за какво ги държат.

Мисля, че самочувствието ви, което се базира изцяло на парите на Домусчиев, започва да губи почва. За цял мач да имате половин положение, а Локото гол плюс още няколко ситуации, които не бяха изиграни правилно и това ви спаси, като капак и поредната неотсъдена ръчичка в полза на Локото, и да ми говориш, че реалният резултат бил 0:0? Такива като вас знаеш ли колко сме ги били? Радвайте се, че Дакси не игра. А за Базил - не знам дали знаеш, но футболът е колективна игра. Това което го може Карвальо, не го може никой от вашия отбор.

Такива като нас дето много сте ги били :) то разбирам да сте ни съдрали вратата, че да се изхвърляш толкова пък то 1 гол! Като ни натресете по 3 - 4 или 5 гола така както ние умеем, тогава ми приказвай! Просто в този мач ни надиграхте, което е нормално! Бързо забравяте за мача с Локо Сф май, където врата ви стана на решето!! Така, че хайде не литвайте толкова много, не е станало кой знае какво с една загуба на Лудогорец!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”