1/4 Финал: Милан - Барселона 28.03.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: 1/4 Финал: Милан - Барселона 28.03.2012
Сценария е ясен, вече взе да втръсва - победа за Барса и в двата мача с 1/2 гола разлика.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...
AMG написа:Сценария е ясен, вече взе да втръсва - победа за Барса и в двата мача с 1/2 гола разлика.
Както казаха някои потребители, запознат ли си със съдийските назначения, че си толкова сигурен? Аз не знам кой ще е главен съдия. Ако е Щарк, има резон в думите ти донякъде. Ами ако е друг?
Няма какво да умуваме съдията. Милан просто е много далеч от понятието добра форма. Снощи бяха изхвърлени от купата на Италия от Юве. Отборът няма душа, живец! Обичам отборът на Милан, но няма какво да се заблуждаваме, няма потенциал за противодействие на Барселона. Няма как да направят два силни мача!
megan fox написа:Имам въпрос към феновете на росонерите: Понеже не следя Милан и нямам представа за кадровите ви проблеми може ли някой да ми каже кои от играчите ви са контузени и кои от тях се очаква да са готови за поне един от двата мача с нас?
Сега четох коментара в Гонг за мача ви с Ювентус и там пише, че тези ви играчи са контузени: Неста, Робиньо, Пато, Кевин-Принс Боатенг, Абате, Ван Бомел, Антонио Касано и Фламини, но няма инфо кога се очаква да се завърнат на терена.
Ами започвай да следиш Милан, колега, определено няма да е загуба на време

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
berkut написа:Няма какво да умуваме съдията. Милан просто е много далеч от понятието добра форма. Снощи бяха изхвърлени от купата на Италия от Юве. Отборът няма душа, живец! Обичам отборът на Милан, но няма какво да се заблуждаваме, няма потенциал за противодействие на Барселона. Няма как да направят два силни мача!
Ако не си забелязал, в последно време "Милан" играеше само дербита и мисля, че добре се справя. Това, че нивото на италианските клубове не е най - високото, е ясно. Също така обаче е ясно, че Калчополи направи нещата да бъдат такива в немалка степен. Ако в Испания се разхиври нещо, подобно на Калпочоли, виж какъв отбор ще е "Барселона".
Снощи срещу "Ювентус" ако си гледал мача, не може да не си забелязал, че със сума липсващи състезатели "Милан" спечели двубоя. Да, става дума за редовното време само, но това не е малко, макар че в последно време това да е като навик за "россонерите".
Защо не мога да се сетя за много отбори, които да правят два силни мача поред в рамките на няколко дни?
Дори и "Барселона" не го умеят. Повярвай ми!
acmilan написа:megan fox написа:Имам въпрос към феновете на росонерите: Понеже не следя Милан и нямам представа за кадровите ви проблеми може ли някой да ми каже кои от играчите ви са контузени и кои от тях се очаква да са готови за поне един от двата мача с нас?
Сега четох коментара в Гонг за мача ви с Ювентус и там пише, че тези ви играчи са контузени: Неста, Робиньо, Пато, Кевин-Принс Боатенг, Абате, Ван Бомел, Антонио Касано и Фламини, но няма инфо кога се очаква да се завърнат на терена.
Ами започвай да следиш Милан, колега, определено няма да е загуба на време![]()
Иначе се очаква Робиньо и Боатенг твърдо да са на линия срещу вас, Пато, Неста и Абате са под въпрос, Ван Бомел е наказан за първия мач, Касано и Фламини са аут, но нямат и картотека за турнира. Общо взето, ако всичко е наред, титулярният ни състав за първия мач би трябвало да бъде следният: Абиати, Абате, Мексес, Тиаго Силва, Антонини, Амброзини, Акуилани, Ночерино, Боатенг, Ибра, Робиньо. Ако Абате не се възстанови, предполагам, че Антонини минава вдясно, а Месба ще е титуляр на левия бек.
Честно казано, предпочитам Урби да играе като ляв бек или Бонера ако е необходимо. Месба още не е за големите мачове, макар че се вижда потенциал. За по-сериозни оценки е необходимо повече време.
Ако не си забелязал, в последно време "Милан" играеше само дербита и мисля, че добре се справя. Това, че нивото на италианските клубове не е най - високото, е ясно. Също така обаче е ясно, че Калчополи направи нещата да бъдат такива в немалка степен. Ако в Испания се разхиври нещо, подобно на Калпочоли, виж какъв отбор ще е "Барселона".
Снощи срещу "Ювентус" ако си гледал мача, не може да не си забелязал, че със сума липсващи състезатели "Милан" спечели двубоя. Да, става дума за редовното време само, но това не е малко, макар че в последно време това да е като навик за "россонерите".
Защо не мога да се сетя за много отбори, които да правят два силни мача поред в рамките на няколко дни?
За два поредни мача, имах в предвид мачове от директна елиминация. Последните няколко примера са живо доказателство: Арсенал, Юве и други. Ако единият мач е супер, то със сигурност другият е пълна катастрофа. Това не е от сега, това с забелязва от години. Никога няма да забравя реванша срещу Депортиво Ла Коруня, какво лигавене се лигавеха тогава. Тази година бяхме на косъм да направим и Арсенал герои.
За два поредни мача, имах в предвид мачове от директна елиминация. Последните няколко примера са живо доказателство: Арсенал, Юве и други. Ако единият мач е супер, то със сигурност другият е пълна катастрофа. Това не е от сега, това с забелязва от години. Никога няма да забравя реванша срещу Депортиво Ла Коруня, какво лигавене се лигавеха тогава. Тази година бяхме на косъм да направим и Арсенал герои.
hrclspr12 написа:AMG написа:Сценария е ясен, вече взе да втръсва - победа за Барса и в двата мача с 1/2 гола разлика.
Както казаха някои потребители, запознат ли си със съдийските назначения, че си толкова сигурен? Аз не знам кой ще е главен съдия. Ако е Щарк, има резон в думите ти донякъде. Ами ако е друг?
Ти няма ли да измислиш нещо ново най-накрая ? Съдии, съдии, съдии за теб футболът само съдии ли е ? Как може толкова завистливи хора да има...
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/11/55/5d27f598c4191155.jpg[/rimg]
daniel875 написа:Много философски разсъждавате. До мача с "Барселона" има много време. Той в момента изобщо не е належащ.
Не мисля, че двубоите с "Барселона" ще са от фундаментално значение в борбата за титлата. Просто "Милан" е длъжен да я спечели, защото е много по - класен отбор от "Ювентус".
Смисълът на двубоите с "Барселона" е, че просто "Милан" трябва да докаже на каталунците, че са от малките отбори и там трябва да си останат. Не виждам нещо, с което чак толкова "Барселона" да са по - силни от "россонерите". Разликата е точно един футболист и по - точно симулациите му и престараването на съдиите.
"Милан" просто трябва да не играе открито, а хитро. Ако играта е отворена, няма да е добре. Необходимо е "Милан" да изиграе мача по италиански.
Ти колко си смешен и жалък. Меси ей така със симулации ги вкара тия 54 гола (до момента) за сезона, нали? И за разлика от оня прехвален гелчо Меси няма 12 гола от дузпи само в Примера!
А колкото до това, което си написал в подписа си... даже няма да се хабя да го коментирам!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
acmilan написа:megan fox написа:Имам въпрос към феновете на росонерите: Понеже не следя Милан и нямам представа за кадровите ви проблеми може ли някой да ми каже кои от играчите ви са контузени и кои от тях се очаква да са готови за поне един от двата мача с нас?
Ами започвай да следиш Милан, колега, определено няма да е загуба на време![]()
Иначе се очаква Робиньо и Боатенг твърдо да са на линия срещу вас, Пато, Неста и Абате са под въпрос, Ван Бомел е наказан за първия мач, Касано и Фламини са аут, но нямат и картотека за турнира. Общо взето, ако всичко е наред, титулярният ни състав за първия мач би трябвало да бъде следният: Абиати, Абате, Мексес, Тиаго Силва, Антонини, Амброзини, Акуилани, Ночерино, Боатенг, Ибра, Робиньо. Ако Абате не се възстанови, предполагам, че Антонини минава вдясно, а Месба ще е титуляр на левия бек.
Ами не е изключено да почна.

Благодаря за отговора и ви пожелавам по-бързо възстановяване на играчите ви. Колко повече от ключовите ви играчи са готови, толкова по-интересни ще са сблъсъците ни.

П.П. За първият мач с вас сме без ляв бек. Абидал му предстои трансплантация на черен дроб, а Адриано излезе от строя. Така че почти сигурно като ляв бек поне в първият мач срещу вас ще играе Карлес Пуйол. Кой ваш играч ще играе по десният ви фланг?

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]