milan199440barca написа:Не мисля, че в редовното време някой е имал повече положения или е надиграл противника. В продълженията, да, Ювентус имаха повече положения, защото повечето футболисти на Милан нямаха вече сили. Публиката също помогна на домакините. Не е маловажно мястото, къде се играе всеки един реванш или продължения. Милан гостува и на Арсенал, и на Ювентус, ще гостува и на Барселона. Урби изигра слаб мач за Милан. Акуилани също не ми хареса. В защитата също много суматоха.
Да, аз имах същото нещо предвид, като казах, че са имали повече ситуации за гол от нас, умишлено казвам ситуации, защото правя разлика между положение и възможна за развитие ситуация за гол. В редовното време мачът беше равностоен, ние владеехме повече топката, в продълженията обаче нямаше как издържим. За Урби и Акуилани съм съгласен с оценката ти, но холандецът се поразтича поне в продълженията, единствен задържаше топката и печелеше терен с нея, не знам защо не правеше същото и в редовното време. Акуилани с разпределянето на топката се справяше добре, но влизанията му на шпагат бяха закъснели, не успя да създаде и възможности за съотборниците си в атака, което се очаква точно от него, особено при положение, че нямаме типичен плеймейкър в отбора, а играем със схема, изискваща такъв. За защитата - Мексес, както и при ужасния мач в Лондон, така и сега, беше класа над Тиаго по мое мнение. Бразилецът, малко типично за своята народност, се хваща за крака и впоследствие спира да се движи от най - малкото съприкосновение с противник. Това не ми харесва в неговата игра. Иначе като качества не виждам по - добър защитник в света от него към днешна дата. Докато Мексес е футболист тип куче, на когото определено може да се разчита. Като цяло двамата се допълват и формират здрава защитна двойка. Лично аз съм оптимист за ключовите за сезона ни предстоящи две седмици.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.