Мнениеот damyanov1963 » 21 мар 2012 01:34
''За най-голяма посещаемост в домакински мач, ЦСКА - Аякс (2:0) 1973г. 73 000 хиляди на Стадион Васил Левски''
Значи никой не може да каже с точност колко хиляди е имало на стадиона, защото тогава той беше с пейки и пускаха правостоящи, аз съм бил на двата мача на Левски с Аякс и на мача с Барселона и пак казвам, че стадиона беше претъпкан и на трите мача, на едно място стояхме по трима души, стълбите м/у блоковете бяха пълни с правостоящи и стълбите във входовете също бяха пълни с хора, които нищо не виждаха но стояха там да слушат атмосферата на стадиона, така че няма начин на тези мачове да е имало по-малко публика от ваште мачове с Аякс, защото предишната година пак играхте с тях, но тогава играеше още Кройф и ви биха с 3:1 в София и 3:0 в Амстердам, а тогава по телевизията и по вестниците се казваше и пишеше и за 5-те мача - ст. Васил Левски -70 000хиляди зрители, не знам от къде си го чул, или прочел това 73 000, но и толкова да са били на мачовете на Левски в никакъв случай не са били по малко, иначе ще излезе, че част от вашта публика е висяла във въздуха.