Левски отвя ЦСКА: 64 в света за 21-ви Век е

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

film4
Контакти:

Re: Левски отвя ЦСКА: 64 в света за 21-ви Век е

Мнениеот film4 » 20 мар 2012 22:53

Без име написа:
Marcel написа:Браво на сините. Това е велик успех за тях. Още по-велико ще бъде, когато НЯКОГА техен бивш футболист играе на финал в ШЛ.

КОГАТО ДОЙДЕ ОТ ВАШАТА ШКОЛА ТОГАВА МОЖЕШ ДА СЕ ХВАЛИШ С ДАДЕН ФУТБОЛИСТ !

Пълни глупости. Стоичков стана голям футболист в ЦСКА, а не в Харманли. Кристиано Роналдо стана голям футболист в Юнайтед, а не в Спортинг.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 21 мар 2012 07:07

Old_death написа:
Без име написа:
Marcel написа:Браво на сините. Това е велик успех за тях. Още по-велико ще бъде, когато НЯКОГА техен бивш футболист играе на финал в ШЛ.

Любо Пенев и Емо Костадинов.Сега ти ми дай такъв пример.

А кога самият отбор на ЦСКА ще играе в ШЛ? Или вече се настройвате за В група.Като Нотингам Форест сте забравени от света, тук таме с некой простотии, като допинга, напомняте за себе си. Само дето Нотингам са уважаван отбор и двукратен носител на КЕШ! Темата може да бъде много преиначена, мисля си аз, че е за КЛЮЧ :roll:
Изображение

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 21 мар 2012 07:15

Old_death написа:
Без име написа:

Георги Аспарухов, Христо Илиев(Патрата), Сашо Костов, Николай Илиев, Емил Велев, Борислав Михайлов, Николай Михайлов, Наско Сираков... да изброявам ли още? Има много. При вас бройката стига до 2ма :oops:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 мар 2012 07:42

rsk на 21 Мар 2012 08:15

Old_death написа:
Без име написа:
Marcel написа:
Браво на сините. Това е велик успех за тях. Още по-велико ще бъде, когато НЯКОГА техен бивш футболист играе на финал в ШЛ.

Георги Аспарухов, Христо Илиев(Патрата), Сашо Костов, Николай Илиев, Емил Велев, Борислав Михайлов, Николай Михайлов, Наско Сираков... да изброявам ли още? Има много. При вас бройката стига до 2ма

Май съм пропуснал кога тия са играли финали за ЕКТ.А какво търси футболното недоразумение Велев.Или е достатъчно някой да мине покрай кръчмите около Герена за да стане "велик" футболист!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 21 мар 2012 09:33

ама не пишете такива теми.... в тия трагични за цска времена, когато отборчето им се разпада такава тема може да "разболее" някой от инфаркт :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: или да пАлудее още
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Върни се в “Футбол - България”