Николай Костов официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Николай Костов - Официална Тема
В мнението си не поясни нещо, не визирам настоящият сезон, а визирам следващият 2012/2013, то ест останете пасс този и следващият сезон, но въпреки това отборът играе идеално, то треньорът трябва ли да бъде сменен?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
-
- Контакти:
BadBoy написа:В мнението си не поясни нещо, не визирам настоящият сезон, а визирам следващият 2012/2013, то ест останете пасс този и следващият сезон, но въпреки това отборът играе идеално, то треньорът трябва ли да бъде сменен?
Пак ти казвам (това малко в стил Л.Пенев) - не трябва да се сменя треньорът (стига да не е някое пълно дърво). Дори Левски да не стане шампион било този сезон или този за когото питаш (другия), пак не трябва да се сменя треньорът, защото се вижда, че си разбира от работата. Плюс това, че не цепи басма на никого и слабите често остават на резервната скамейка (колкото и да се чудят Кмета и Гаджев защо са сменени), разкара играч, който доста треньори не успяха (визирам Мариян Огнянов). Ако направи същото през лятото и с т.нар. лидери и на тяхно място вземе някои добри (а защо не и юноши) - ще е супер.
Още веднъж - не съм за смяна на треньора (в конретния случай) - ако ще да не спечелим титлата през този, следващия, че дори и по-следващия сезон... Не че ще я върна де, защото от доста време не сме я печелили

- milen.hristov
- Контакти:
blue avalanche написа:milen.hristov написа:blue avalanche написа:Правилно!Стилът ще си проличи чак през следващия сезон.Когато се отървем и от последните мърди и вземем бързодейставщи и бързомислещи футболисти!
А защо човека довел тези мърди е още в отбора, и как ще има промяна след като той е част от клуба
Мърдите са Тасевски,Йовов и Гаджев(в момента)!!!Кой ги "докара"?
Без тея същите мъррди Левски е още по зле
- milen.hristov
- Контакти:
Hellkeeper написа:grasiani написа:Ясно сега ще правим стадиони, игрища,цру,кгб, а шампиони ще ставаме към 2020-2025 или новото хилядолетие,хайде по сериозно.Костов тренъора-незаменим, ще му издигнем паметник пред стадиона след грандиозните успехи тази година ,които нито един тренъор на Левски не е постигал до сега.
Я да те питам. Хареса ли ти първият сезон на Мъри? Предполагам, че не. Беше ли за смяната му - със сигурност. А радва ли се на следващите 2 сезона - пак със сигурност да. Греша ли?
На Гонзо му се даде време доста дълго време, а Костов е треньор от няколко месеца и има само една загуба и вече искате смяната му... Сериозно, не мога да разбера логиката на някои хора. Човекът дойде, взе (дали той или някой друг няма значение) играчи, които са най-добре представящите се сега. Всички помнят, че Калво миналия полусезон беше пълна нула, а сега се разигра. Много ми е чудно, ако Левски стане шампион сега, какви ли ще ги говорите тогава?
Само ми е чудно, ако от ръководството направят тази глупост и махнат Костов (ако той не се махне сам), кой ли ще искат хората, които сега мрънкат?
На Мъри ми харсваха и мачовете с Беверен и твърдях, че не трябва да бъде сменян. За Ники Костов съм съгласен с теб. След като Иванов по всеобщо мнение е толкова навредил на отбораи продължава да бъде вреден защо не му се иска оставката
- milen.hristov
- Контакти:
blue avalanche написа:Hellkeeper написа:
Само ми е чудно, ако от ръководството направят тази глупост и махнат Костов (ако той не се махне сам), кой ли ще искат хората, които сега мрънкат?
За единия ти отговарям веднага:Л.Петрович/Г.Василев...
За Любко ставаме двама, като разбира се си харесвам и Ники Костов и вярвам във възможностите му. Дано му позволят да ги разкрие напълно
grasiani написа:bono написа:И какво е това примиренческо поведение на някои фенове на Левски не мога да го разбера, как се задоволяват с най-малкото, просто не отива на традициите на този клуб.
Колкото и да не им харесва на някои, ерата на господство на Левски и ЦСКА отмина. Сега Литекс и Лудогорец са реални претенденти за лидерство, в скоро време това може да се случи и с други отбори, като Ботев Пд, Берое и Черноморец например. Което си е супер според мене - колкото по-оспорвана е титлата, толкова по-добре за нивото. Колкото и да ми се иска Левски да мачка наред, разбирам че това няма как да стане, а и не е полезно.
blue avalanche написа:olfix написа:Добре бе хора,как да бием сериозните отбори,при положение ,че не сме играли още с тях???
Не мога да ви разбера критикарите.Не ви харесвал отбора-ами не може да се угоди на всеки вкус,така че ще се придържаме засега към печелившия!Преди няколко месеца всички бяхме загубили всякаква надежда ,а сега,когато нещата тръгват в благоприятна посока сте недоволни.Това е неприемливо и много дребнаво.Костов има нужда от подкрепа,поне до края на сезона.Анализите след това.
Да не говорим,че в Левски се работи на много фронтове,а не само с мъжкия отбор!!!Някои са пуснали латерната "костов" и въртят ли въртят...Каза се,че ще се ремонтира стадиона,ще се правят игрища,ще се реформира ДЮШ(вече се прави),създаде се скаутско звено...
Мен тези неща ме радват повече отколкото една победа над Локо Пд,например...
Вие сте като мъжът,дето казал на жена си:"Искам МЪЖКО и го искам СЕГА!!!"

BadBoy написа:В мнението си не поясни нещо, не визирам настоящият сезон, а визирам следващият 2012/2013, то ест останете пасс този и следващият сезон, но въпреки това отборът играе идеално, то треньорът трябва ли да бъде сменен?
Това е възможно в първенство с изключителна конкуренция. В България няма начин отбор да играе идеално и да не е шампион
- blue avalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:blue avalanche написа:Мърдите са Тасевски,Йовов и Гаджев(в момента)!!!Кой ги "докара"?
Без тея същите мъррди Левски е още по зле
Ами срещу Ботев бяхме без Тасевски и Йовов и не видях да сме по-зле!Всъщност,колко асистенции има Тасевски през пролетта?Нали това му било най-силното качество?
Аз съм на 27г. и за първи път съм наистина фен на треньора на Левски! Не бях върл фен нито на Люпко, нито на Мъри, нито на Муслин, но съм фен на Ники Костов! Опитва се да налага стил на игра! Мъри е последния наш треньор, който направи подобно нещо! Наложи своите виждания и в резултат имаше успехи! Видя се че няма опит и качества за да задържи онова ниво, но все пак когато играхме срещу Шалке например имахме ясен и избистрен стил на игра! Това е най-важното нещо затова аз съм твърдо зад Костов! Ако той получи шанс да наложи вижданията си за играта през следващите сезон и половина Левски ще бъде един научен на футбол отбор, а не както досега беше - разпасана команда тип "махленско отборче"! Това че сме загубили от Локо ПД нищо не значи! Няма да значи нищо и ако не станем шампиони! Разберете - най-важното е да се работи достатъчно дълго по една схема и стил на игра и резултатите ще дойдат! И нещо друго - най-слабите ни играчи в момента са тези, които преди 5 месеца ни бяха най-добрите, а какво значи това?! Че нивото се вдига и вече "звездички" Гаджев Йовов и Тасевски им се налага да се борят за мястото си в отбора! Тук искам да кажа, че за мен Гаджев е пълен боклук и макар да има някакви футболни достойнства аз лично не го искам в Левски! Супер тъп селтак, дето само се перчи ходи да се бие и да се разправя! Такива изпълнения като един негов фаул без топка срещу Черно Море (който беше за директен червен картон) аз не желая да виждам в Левски! Дано тези тримата ги разкараме! Ако искаме да имаме нов Левски трябват нови играчи, които да ги одобри Костов! Само Левски!