Николай Костов официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- santiliana
Re: Николай Костов - Официална Тема
grasiani, разбирам желанието ти да бъдем шампиони. Повярвай, всички искаме това. Но има неща, които са много по-важни от това да си взел някаква титла в дадено първенство. Казваш, че "сега се правели стадиони, бази и т.н." Ами това е най-важното за да съществува един нормален професионален футболен клуб в 21-ви век бе, пич. Я погледни, че всичко (или почти всичко) около стадиона ни е в окаяно състояние. Та самият стадион е всичко друго, но не и такъв като на европейските отбори, с които сме тръгнали да се мерим. Ами школата...А ми изобщо- инфраструктурата около базата харесват ли ти? Щото на мен- ХИЧ. Аз съм от провинцията и знаеш ли какво ми коства да бия 200 км път до София, а да губя почти толкова време за да търся някъде място да си оставя колата, да се редя за сувенири и фен-артикули и прочее... Не бива да се издига вземането на златните медали от шампионата като някаква си фикс идея, защото на този етап е най-важно да се оправи "къщичката" ни. А това е нашият "дом"- стадион "Георги Аспарухов" и прилежащата му база и територия. Направи ли се това, бъди сигурен, че ще бъдем и шампиони. И то не еднократно, а многократно. Но ще имаме и визия за да бъдем такива. Защото досега я карахме само на едно голо "репчене" и показване на някакви си мускули, които се оказваха пилешки. И общо взето- плашехме гаргите по дърветата. А придобием ли коренно различен облик- и като структура, и като база (стадион), неминуемо ще имаме и много по-внушително излъчване като отбор и клуб. Което ще предизвиква респект и уважение във всичките ни противници, а не подигравки и ирония. Досега бяхме на принципа "Тръгнали сме да се борим с Големите песове, но пикаехме с помиярите." Е, дойде време вече и ние да станем чистокръвна порода и да бъдем наистина в елита.Това е. Всичко друго е бож лаф работа, приятелю.
- blue avalanche
- Контакти:
BadBoy написа:flo написа:Между другото днес се замислих и стигнах до заключението ,че такава слаба конкуренция за титла не е имало от години и ако тая година не станем шампиони по-добре да се разформироваме.
Пазпродаден цска, който падна даже от сателита ни.Толкова слаб и трагичен цска не е имало от поне 10 години, както и за прехваления Лудогорец-дебютант в А група, който бе сглобен това лято и изобщо не тръгна с шампионски претенции.Освен това там "звезди" са Гъргорови Иван Стоянов. Ако ще ни спират футболистчета, които не можаха да се наложат във трета дивизия на Франция и опашкар в Русия, значи в Европа по-добре да не се появяваме.Литекс, където никой досега не е афиширал сериозно желание за първото място,а пък тренер им е Стоичков
.
За разлика от нашия отбор ,където парите са в изобилие,а Костов има визитка, каквато никой друг тренер в А група не може и да сънува.Взеха се прилични попълнения, тренира се при условия, немислими за 95% от родните тимове. Имаш школа, имаш публика, и всичко, което ти трябва, за да я спечелиш тая страшна А група.
Дано ръководителите на Левски не се самоуспокояват като теб, защото по този начин титла няма видите.
Този сезон нямало конкуренция, щото миналия и по-миналия същата беше много голяма, нали?
от BadBoy на 04 Мар 2012 22:00
Този съдия(Ст.Спасов) + Ахмед Ахмед ще ви свирят почти всички мачове през пролетта, защо.... нека да ти е за домашно"
Монтана-Левски-Хр.Ристосков
Локо Пд-Левски-Ив.Стоянов
Ботев Вр - Левски-Мартин Богдев
Славия - Левски Георги Кабаков
"Домашното" съвсем се о...
- milen.hristov
- Контакти:
blue avalanche написа:drvasko98 написа:Със сигурност Костов не е най-добрия треньор, но е по-добър от тези, които ни водиха в последните три години. Независимо дали за някой играем слабо или "неправилно", аз виждам начина, по който Левски се опитва да победи съперника. На това му викат стил. Тепърва наистина ще го видим и срещу по-класни противници. Да, определено имаме нужда от много по-стабилна игра в дефанса (нямам предвид само защитниците, но играта на целия отбор). За мен моментът е преходен. Трябва да се освободим от редица играчи, но това няма как да стане изведнъж
Правилно!Стилът ще си проличи чак през следващия сезон.Когато се отървем и от последните мърди и вземем бързодейставщи и бързомислещи футболисти!
А защо човека довел тези мърди е още в отбора, и как ще има промяна след като той е част от клуба
Синьо сърце написа:Между другото-Sardukar е най-балансираният между нас. Ние влагаме емоции, малко или много, той отсича и го казва ясно и изчистено! Както човекът на аватара му! Слушайте го-разбира ги нещата! Колкото до плачковците-и като Реал М да играем, пак ще има плачковци, все му млякото горещо, после друго нещо! А че Левски е тръгнал към генерална промяна на всички нива и начин на действие-не ги бърка, да се плачка е важното. Е-аз съм утре на Овча купел, дано се видим там!
Никога не трябва да се съди опонента за това, че има различно мнение, едни са умерени, други са крайни в положителен аспект, трети в отрицателен и т.н., но на всеки в думите му има и истини, и е хубаво да се отсяват само те.

Последна промяна от BadBoy на 20 мар 2012 22:32, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- blue avalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:blue avalanche написа:drvasko98 написа:Със сигурност Костов не е най-добрия треньор, но е по-добър от тези, които ни водиха в последните три години. Независимо дали за някой играем слабо или "неправилно", аз виждам начина, по който Левски се опитва да победи съперника. На това му викат стил. Тепърва наистина ще го видим и срещу по-класни противници. Да, определено имаме нужда от много по-стабилна игра в дефанса (нямам предвид само защитниците, но играта на целия отбор). За мен моментът е преходен. Трябва да се освободим от редица играчи, но това няма как да стане изведнъж
Правилно!Стилът ще си проличи чак през следващия сезон.Когато се отървем и от последните мърди и вземем бързодейставщи и бързомислещи футболисти!
А защо човека довел тези мърди е още в отбора, и как ще има промяна след като той е част от клуба
Мърдите са Тасевски,Йовов и Гаджев(в момента)!!!Кой ги "докара"?
-
- Контакти:
grasiani написа:Ясно сега ще правим стадиони, игрища,цру,кгб, а шампиони ще ставаме към 2020-2025 или новото хилядолетие,хайде по сериозно.Костов тренъора-незаменим, ще му издигнем паметник пред стадиона след грандиозните успехи тази година ,които нито един тренъор на Левски не е постигал до сега.
Я да те питам. Хареса ли ти първият сезон на Мъри? Предполагам, че не. Беше ли за смяната му - със сигурност. А радва ли се на следващите 2 сезона - пак със сигурност да. Греша ли?
На Гонзо му се даде време доста дълго време, а Костов е треньор от няколко месеца и има само една загуба и вече искате смяната му... Сериозно, не мога да разбера логиката на някои хора. Човекът дойде, взе (дали той или някой друг няма значение) играчи, които са най-добре представящите се сега. Всички помнят, че Калво миналия полусезон беше пълна нула, а сега се разигра. Много ми е чудно, ако Левски стане шампион сега, какви ли ще ги говорите тогава?
Само ми е чудно, ако от ръководството направят тази глупост и махнат Костов (ако той не се махне сам), кой ли ще искат хората, които сега мрънкат?
- blue avalanche
- Контакти:
Hellkeeper написа:
Само ми е чудно, ако от ръководството направят тази глупост и махнат Костов (ако той не се махне сам), кой ли ще искат хората, които сега мрънкат?
За единия ти отговарям веднага:Л.Петрович/Г.Василев...
Hellkeeper написа:Само ми е чудно, ако от ръководството направят тази глупост и махнат Костов (ако той не се махне сам), кой ли ще искат хората, които сега мрънкат?
костов не тръгне ли си сам, то ръководството ви няма да го смени.
Приеми хипотетично и тезата, Левски играе добре, публиката харесва играта и т.н., но въпреки всичко отборът не печели отличия, в този ред на мисли треньорът трябва ли да бъде сменен въпреки, че отборът играе идеално и защо?

Последна промяна от BadBoy на 20 мар 2012 22:44, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
-
- Контакти:
blue avalanche написа:Hellkeeper написа:
За единия ти отговарям веднага:Л.Петрович/Г.Василев...
За него знам

Гочето - последно беше в Черноморец (сега не го знам къде е) и го махнаха.
Люпко Петрович - сега е в някакъв си казашки клуб Тараз (или нещо от сорта).
Сигурно някои ще искат и Мъри, който със сигурност са псували в първият му сезон начело на Левски.
Та много ми е чудно кой ли ще искат, защото Херо веднъж отказа на Левски и едва ли ще се съгласи сега. Илиан Илиев - същото положение, като Херо.
Така че мрънкащите - кажете кого искате?
-
- Контакти:
BadBoy написа:Hellkeeper написа:Само ми е чудно, ако от ръководството направят тази глупост и махнат Костов (ако той не се махне сам), кой ли ще искат хората, които сега мрънкат?
костов не тръгне ли си сам, то ръководството ви няма да го сменя.
Приеми хипотетично и тезата, Левски играе добре, публиката харесва играта и т.н., но въпреки всичко отборът не печели отличия, в този ред на мисли треньорът трябва ли да бъде сменен въпреки, че отборът играе идеално и защо?
Не трябва да се сменя треньорът, защото честата смяна с нищо няма да помогне на клуба. Играчите докато свикнат с единия, то дошъл друг вече. Това е проблемът в България (а и май не само) - че се очакват някакви чудеса, които няма да станат след 1-2-3-4 мача. Поради тази причина, предпочитам да се даде шанс на някой кадърен треньор (какъвто според мен е Костов), дори ако не станем шампиони, но ако научи играчите на нещо.