Top Eleven Football Manager-Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема
Здравейте,преди 3 дена започнах играта 

-
На линияUdoji90
- Контакти:
В лигата първите 7 отбора сме в 3 точки, като аз съм на 4. място. За Купата напредвам безпроблемно.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Кънчо за шибаната игра. Уж купих някакъв нападател 5 звезди с 1 токен, никой друг не заложи и вместо спечелен ми изписа Изчакване пак със зелено, след като времето за залагане беше изтекло. Рефрешнах след 2 минути и ни токен, ни играч, нищо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Бях заложил за един играч (само аз) и ми изписва не можахте да подпишете... Кънчо за играта.

Чак за Кънчо не е с общ резултат 4:3 отстранявам за купата отбор с 2 нива над мене. За първи път минавам плейофите.
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Ебати нереалната игра.. Падам от последните двама в лигата и предните 2 кръга мачках лидерите в класирането...
. На 2 точки от лидера! 

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Загуба срещу 1 от другите българи и вече съм извън първите 7, но само с 1 точка пасив.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
NiKsAnA_ss написа:Ебати нереалната игра.. Падам от последните двама в лигата и предните 2 кръга мачках лидерите в класирането.... На 2 точки от лидера!
Досущ като Висшата лига. За сега съм първи с една загуба от благоевградчанин. Уж като го гледах никакъв шанс нямаше
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Явно ще сме тъпана на дивизията.........ама така е, това си ми е отбора от 8-мо ниво горе-долу. Поне за купата съм фаворит.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Старчето на 32 години отбеляза 3 парчета от пряк свободен и донесе успех за ШЛ, с което се класирам за 1/8 финалите 

Върни се в “Игри и забавления”