Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 мар 2012 13:44

THE G.A.M.E написа:Скоро започват преговори за продължаването на договора на Костов ...
;)

Вече са започнали тези преговори и те са по-приоритетни дори от преговорите с Грийн ;) Защото Грийн ще си почива на пейката, а Костов не бива да нарушава синхрона и добрата работа, за което аплодирам ръководството. Надявам се да продължи добрия синхрон между ръководство-треньор и футболисти и Костов хване "юздите" още по-здраво и открием най-после нашия треньор за близките години! Да копираме действията на едни други, чиято практика е да сменят треньорите си при първото равенство през 6 месеца... НЕ БЛАГОДАРЯ! А критикарите и "специалистите" още 1000 страници да напишат, все тая- приказки на вятъра и бадева за тропането им върху клавиатурата :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 мар 2012 16:10

THE G.A.M.E написа:Гледам, няколко човека апострофират "Смитсън" ... :lol:
Та незнам, как не се усеща, че е почти сам ( има още 1-2 изключение в тоя форум ) ... в "каузата"- Костов вън от Левски.

Хах... ама ти настина ли реши, че ме интересува какво мисли пешо от долно нанагорнище и дали ме апострофира или не? И няма какво да се усещам... изобщо не съм сам. Естествено масата ще се сети да ревне чак когато канчето се обърне... ама това винаги е било така.
И да Левски играе слабо. Играе ужасно, крещящо слабо и грозно. Никога не е играл толкова слабо. Особено с наличните играчи това е смешно и жалко. И аз си го повтарям това не само след всеки мач, а преди... по време и след.
И тия Левскари дето "им харесва играта" се обзалагам, че няма да ги срещна нито на стадион Славия през седмицата, нито на Герена срещу орките.

И пак казвам мнозинството фенове? Фенове са тия които ходят на мачове, които имат карти и тн. А не тия които ми философстват глупости от 300 км разстояние или просто от апартаментчето си близо до стадиона.

И знам само, че Левски играе по начин който се харесва на феновете на останалите отбори и най-вече тия на цска... е това е само за осъзнаване.

Каквото и да споменава в момента ще видиш какво ще стане след края на сезона. И ще се сетиш какво съм казал. Лятото (вероятно дори преди последният кръг) ще станат много интересни неща... по скоро ще бъдат обявени. Неща свързани със собственоста и много други "моменти" Просто чакай лятото и помни какво съм казал сега

Що се отнася до всичко най-общо казано... ще видиш мнозинство при първата издънка на Герена... мнозинство подобно на това след бате. А тази издънка е неминуема.

--

пп ще почна да си записвам някои коментари и да ги изкарвам като настъпи "момента". Лятото с теб спорихме пак за старокин и тодор христов. А миналата година за иво иванов. Интересно само защо вече не ги защитаваш само...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 мар 2012 16:21

Thsmith написа:Хах... ама ти настина ли реши, че ме интересува какво мисли пешо от долно нанагорнище и дали ме апострофира или не?

Ест, че не би трябвало да те интересува ...
Ама незнам как не се усещаш, че само ти плюеш ?? :shock:

Thsmith написа:И да Левски играе слабо. Играе ужасно, крещящо слабо и грозно. Никога не е играл толкова слабо.

Това е твое мнение и ест. не е меродавно.
Що се отнася до определението - "никога не е играл толкова грозно" ... Ще, бате, ще ...
При Гусин "Гонзов" "ЛИгендатЪ" .. Те тогава !!

Thsmith написа:И пак казвам мнозинството фенове? Фенове са тия които ходят на мачове, които имат карти и тн. А не тия които ми философстват глупости от 300 км разстояние или просто от апартаментчето си близо до стадиона.

И ти си викаш - "по-голям левскар" от посочените ли ??? ... :shock:

Thsmith написа:Естествено масата ще се сети да ревне чак когато канчето се обърне

Ами ако не се обърне, к'во праЙм ?
Ще се скриеш ли ?

Поне това се надявам да направиш, щото то е ясно, че нямаш достойнство да се извиниш ...

Пак пиша ...
И да се пениш и да не се пениш, уцелих в 10-ятката когато писах, че ти си плюеш комплексарски, защото имаш ти, или твой близък, нещо зъб на Костов.
Тоест, това е на лична основа и вече е ясно, че щом поставяш личните интересни ( или тези, на твоят човек ) над тези на Левски, си "левскар" само на думи ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 мар 2012 18:25

Със сигурност Костов не е най-добрия треньор, но е по-добър от тези, които ни водиха в последните три години. Независимо дали за някой играем слабо или "неправилно", аз виждам начина, по който Левски се опитва да победи съперника. На това му викат стил. Тепърва наистина ще го видим и срещу по-класни противници. Да, определено имаме нужда от много по-стабилна игра в дефанса (нямам предвид само защитниците, но играта на целия отбор). За мен моментът е преходен. Трябва да се освободим от редица играчи, но това няма как да стане изведнъж

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 20 мар 2012 18:46

Thsmith написа:Фенове са тия които ходят на мачове, които имат карти и тн. А не тия които ми философстват глупости от 300 км разстояние или просто от апартаментчето си близо до стадиона.

В кой ''учебник за фенове'' ги четеш тези квалификации?Хората от Сектор А по ''големи'' фенове ли са от тези от Б защото плащат по високи цени на билети?И ти като Гонзо ли почна да правиш определения на феновете?С какво е ''по малко'' фен този който ходи на 5 мача от този който е бил на 10?С какво е ''по малко'' фен този който всяка събота следобед вика като хахав пред телевизора от тези на стадиона?И той обича отбора си - радва се като печели и се нервира като губи.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 мар 2012 19:17

drvasko98 написа:Със сигурност Костов не е най-добрия треньор, но е по-добър от тези, които ни водиха в последните три години. Независимо дали за някой играем слабо или "неправилно", аз виждам начина, по който Левски се опитва да победи съперника. На това му викат стил. Тепърва наистина ще го видим и срещу по-класни противници. Да, определено имаме нужда от много по-стабилна игра в дефанса (нямам предвид само защитниците, но играта на целия отбор). За мен моментът е преходен. Трябва да се освободим от редица играчи, но това няма как да стане изведнъж

Правилно!Стилът ще си проличи чак през следващия сезон.Когато се отървем и от последните мърди и вземем бързодейставщи и бързомислещи футболисти!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 мар 2012 19:39

ТСмит има право на своето мнение. Аз не го споделям, а дали е правилно-времето ще покаже. Не смятам, че Левски играе слабо, нито пък грозно-повечето пролетни голове са красиви. В момента отборът навлиза в ритъм и нямаме ввреме, защото дербитата чукат на вратата.
Относно това за феновете-аз от 25 години обикалям България и имам доста повече мачове в провинцията от него със сигурност. Както и двайсетина в Европа. Но това не значи, че вея този факт като байрак и да определям другите какви фенове са...Не е сериозно! Опира до възможности, работодател и прочее...На кой не му се ходи до Братислава или Прага да речем, но кой шеф ще те пусне три дни през седмицата? И всеки ли има 300-400 евро излишни да ги даде за това удоволствие?( особено сега в кризата). Така не може да се съдят хората. Че то до Заарата едно ходене е 50 кинта на човек, като си делнем бензина, като сложиш шише читаво пиене и едно хапване някъде по пътя и билетчето.Аз мога-дал съм, работя за себе си-нямам проблем с отсъствието за ден-два-три,но да се съдят хората, че не могат не го разбирам!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 20 мар 2012 19:48

Между другото днес се замислих и стигнах до заключението ,че такава слаба конкуренция за титла не е имало от години и ако тая година не станем шампиони по-добре да се разформироваме.

Пазпродаден цска, който падна даже от сателита ни.Толкова слаб и трагичен цска не е имало от поне 10 години, както и за прехваления Лудогорец-дебютант в А група, който бе сглобен това лято и изобщо не тръгна с шампионски претенции.Освен това там "звезди" са Гъргоров :mrgreen: и Иван Стоянов. Ако ще ни спират футболистчета, които не можаха да се наложат във трета дивизия на Франция и опашкар в Русия, значи в Европа по-добре да не се появяваме.Литекс, където никой досега не е афиширал сериозно желание за първото място,а пък тренер им е Стоичков :mrgreen: .
За разлика от нашия отбор ,където парите са в изобилие,а Костов има визитка, каквато никой друг тренер в А група не може и да сънува.Взеха се прилични попълнения, тренира се при условия, немислими за 95% от родните тимове. Имаш школа, имаш публика, и всичко, което ти трябва, за да я спечелиш тая страшна А група.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 20 мар 2012 20:00

bono написа:А като искаш какво си готов да дадеш? Поне едно безплатно търпение се иска и малко по-добро зрение, за да се вижда футбола. И на мен не ми харесва играта понякога, спрямо очакванията които имам, но това си е мой и ваш проблем, на този етап отбора е на това ниво с изгледи и сериозна перспектива да се развие доста в положителна посока. Не знам дали ще му стигне времето на Костов, защото очевидно бързите резултати се поставиха като основна цел отново.

Според теб какво трябва да направя , ритуално самоубийство ли,малко ли е че си хабя нервите т.е. най-важното здравето, и някой ще ми излезе после и ще каже ама то духаше силен вятър,нашите играчи са нежни ,е това сериозни думи ли си, е как няма да се дразниш.Плащам си билета купувам си артикули на Левски какво повече се иска от един фен.Левски е голям отбор няма кой да те чака, или се справяш или си отиваш.За 3-4 място и четвъртфинал за купата,за победи над Монтана,Ботев,Светкавица никой няма да те държи.И какво е това примиренческо поведение на някои фенове на Левски не мога да го разбера, как се задоволяват с най-малкото, просто не отива на традициите на този клуб.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 20 мар 2012 20:13

Добре бе хора,как да бием сериозните отбори,при положение ,че не сме играли още с тях???
Не мога да ви разбера критикарите.Не ви харесвал отбора-ами не може да се угоди на всеки вкус,така че ще се придържаме засега към печелившия!Преди няколко месеца всички бяхме загубили всякаква надежда ,а сега,когато нещата тръгват в благоприятна посока сте недоволни.Това е неприемливо и много дребнаво.Костов има нужда от подкрепа,поне до края на сезона.Анализите след това.

Върни се в “Архив”