Левски отвя ЦСКА: 64 в света за 21-ви Век е
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Левски отвя ЦСКА: 64 в света за 21-ви Век е
Браво на сините. Това е велик успех за тях. Още по-велико ще бъде, когато НЯКОГА техен бивш футболист играе на финал в ШЛ.
vaskonti написа:Да, и какво от това? Ти ме питаш това нещо за вечната класация, аз те питам за тая - междинната! Какво от това, че временното класиране в един избран период е такава?
Такава е ,че ви водиме сега в класирането и ни е кеф ,а на вас това не ви харесва и злобеете .
ЕМИЛ написа:vaskonti написа:Да, и какво от това? Ти ме питаш това нещо за вечната класация, аз те питам за тая - междинната! Какво от това, че временното класиране в един избран период е такава?
Такава е ,че ви водиме сега в класирането и ни е кеф ,а на вас това не ви харесва и злобеете .
Аха, ти си доволен, че водите във временното класиране? Ми ок, радвайте се на моментната форма, класата обаче е... знаеш

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Marcel написа:Браво на сините. Това е велик успех за тях. Още по-велико ще бъде, когато НЯКОГА техен бивш футболист играе на финал в ШЛ.
КОГАТО ДОЙДЕ ОТ ВАШАТА ШКОЛА ТОГАВА МОЖЕШ ДА СЕ ХВАЛИШ С ДАДЕН ФУТБОЛИСТ !
[center]1914[/center]
предполагам, че само олигофренясалите български джурналя, тип "вальо даскала", се кефят на такива класации... и как да е иначе, като се погледне колко е обективна... отбори с по - няколко титли, както е случая с ЦСКА, са зад отбор, който 7-8 години преди да дойдат арабските му собственици, завършваше в златната среда на англия... важното е обаче с такива заглавия, да се насажда омраза между феновете, но не е далеч момента, в който и журналята ще почнат да ядат бой...
saigon написа:предполагам, че само олигофренясалите български джурналя, тип "вальо даскала", се кефят на такива класации... и как да е иначе, като се погледне колко е обективна... отбори с по - няколко титли, както е случая с ЦСКА, са зад отбор, който 7-8 години преди да дойдат арабските му собственици, завършваше в златната среда на англия... важното е обаче с такива заглавия, да се насажда омраза между феновете, но не е далеч момента, в който и журналята ще почнат да ядат бой...
По твоята логика на първо място трябва да са Олимпик Лион с техните 7 титли, 2 полуфинала на ШЛ и още доста други купи...
[center]1914[/center]
Без име написа:saigon написа:предполагам, че само олигофренясалите български джурналя, тип "вальо даскала", се кефят на такива класации... и как да е иначе, като се погледне колко е обективна... отбори с по - няколко титли, както е случая с ЦСКА, са зад отбор, който 7-8 години преди да дойдат арабските му собственици, завършваше в златната среда на англия... важното е обаче с такива заглавия, да се насажда омраза между феновете, но не е далеч момента, в който и журналята ще почнат да ядат бой...
По твоята логика на първо място трябва да са Олимпик Лион с техните 7 титли, 2 полуфинала на ШЛ и още доста други купи...
Хич и не ми дреме кой ще е на първо място. Отдавна съм спрял да се интересувам от подобни тъпизми. Играе са на терена, а не според класациите

Последна промяна от saigon на 20 мар 2012 17:02, променено общо 1 път.
Манчестър Сити са на светлинни години от сините в евротурнирите със своите два 1/8 финала в ЛЕ,участието си в ШЛ(със записана победа) + 1/4 финал на УЕФА.Общо взето във всичките си участия се представят успешно.Отборът на Левски отпадна няколко пъти в предварителните кръгове и на двата турнира от отбори с класи под тях.Мога да ги поздравя за 1/4 финала в УЕФА,което си е наистина постижение и за повечето титли от ЦСКА след 89,макар че в началото на демокрацията всички знаят как ядрото на национала (футболисти от ЦСКА) бяха разпродадени по Европа.
Това е чувството,което в нас гори ..

vaskonti написа:ЕМИЛ написа:vaskonti написа:Да, и какво от това? Ти ме питаш това нещо за вечната класация, аз те питам за тая - междинната! Какво от това, че временното класиране в един избран период е такава?
Аха, ти си доволен, че водите във временното класиране? Ми ок, радвайте се на моментната форма, класата обаче е... знаеш
Класата е вечна ,но ако продължаваме със същото темпо ще ви задминем .За това е нашата радост .Почва се детронирането на червените .
ЕМИЛ написа:vaskonti написа:ЕМИЛ написа:Такава е ,че ви водиме сега в класирането и ни е кеф ,а на вас това не ви харесва и злобеете .
Класата е вечна ,но ако продължаваме със същото темпо ще ви задминем .За това е нашата радост .Почва се детронирането на червените .
Ясно, значи се радвате за бъдещи евентуалности. Ок, ваша работа

[center]I'll be the savior of you all
Върни се в “Футбол - България”