vaskonti написа:Интересно защо не пускате със същия ентусиазъм вечната класация на клубовете? Говори ми кое ми харесва и кое не, говори ми...![]()
![]()
поствай класацията и да почваме дискусията
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
vaskonti написа:Интересно защо не пускате със същия ентусиазъм вечната класация на клубовете? Говори ми кое ми харесва и кое не, говори ми...![]()
![]()
ЕМИЛ написа:vaskonti написа:Интересно защо не пускате със същия ентусиазъм вечната класация на клубовете? Говори ми кое ми харесва и кое не, говори ми...![]()
![]()
поствай класацията и да почваме дискусията
1. Real Madrid CF España 563,50
2. Juventus FC Torino Italia 466,00
3. FC Barcelona España 458,00
4. Milan AC Italia 399,75
5. FC Bayern München Deutschland 399,00
.
.
60. CSKA Sofia Bulgaria 57,00
.
.
126.PFK Levski Sofia Bulgaria 16,00
LIMASSOL написа:Хахахаха на едно място били с Ман СитиСините приятелки покой нямат.Били ни отвяли
Ти не гледаш ли че и двата отбора са толкова слаби,че няма накъде повече
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Какви евроуспехи има Ман Сити през 21 век?Кога последно участваха в Европа?
vaskonti написа:ЕМИЛ написа:vaskonti написа:Интересно защо не пускате със същия ентусиазъм вечната класация на клубовете? Говори ми кое ми харесва и кое не, говори ми...![]()
![]()
поствай класацията и да почваме дискусията1. Real Madrid CF España 563,50
2. Juventus FC Torino Italia 466,00
3. FC Barcelona España 458,00
4. Milan AC Italia 399,75
5. FC Bayern München Deutschland 399,00
.
.
60. CSKA Sofia Bulgaria 57,00
.
.
126.PFK Levski Sofia Bulgaria 16,00
yuliyan написа:Без име написа:THE G.A.M.E написа:Левски отвя ЦСКА .... Че от кога това е новина ?![]()
Тия отдавна не са критерии ...
Най-точното изказване !!!
Че вие пък какъв критерий сте
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта