Аз няма да идвам до Каварна - предприел съм нова стратегия спрямо строителя вече - сутрин и следобед минавам през апартамента и ако няма прогрес - обаждам се и дърпам уши

То се е видяло, че инак не става. Та следващите 10ина дни са ми много важни. Нейчо, вие верно една фракцийка може да спретнете Манхатънци. Няма лошо - бавно, но славно групичката ни се увеличава. Търпение се иска, и постоянство. Нещата не стават от днес за утре. Ютс, браво и на вас - видях ви знамето - наистина е огромно. Скоро транспарант, тениски и шалчета ви пожелавам да си направите. И дано успеете да постигнете целта си - всеки мач по един нов човек в агитката. Евала, пичове. Данчо, ма децата и те ли бяха мача? Де съм блял аз...Видях само на Нейчо племенника.
п.п.Абе дайте по-сериозно за фланелките - затопли се, а аз един парцал нямам на гърба да хвърля

Не че няма да си купя нещо готско за без пари от нета, ама наистина предпочитам нещо наше си сделано в час по трудово - по сладко е някакси.
п.п.2 Има няколкоо нови регистрирани у форума, но нещо не могат да се прекършат още да пишат..Ще,ще...
п.п.3 Акула и oceans, добре дошли у форума от мен. Have fun
п.п.4 Честита астрономическа пролет момчета (и момичета вече гордо мога спомена)
п.п.5 Абе Вальо никой не го споменава в сметките за Каварна, някой чу ли се с него, уговори ли се? Искаше да идва служебно