Локомотив Пд - Лудогорец, 16-ти кръг от "А" ПФГ - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: Локомотив Пд - Лудогорец, 16-ти кръг от "А" ПФГ

Мнениеот morqche » 20 мар 2012 04:03

Време е Разград да стъпи накриво! Аз си пожелавам един Х но ако гледам реално на нещата, първа домакинска загуба на локото :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

nikec
Контакти:

Мнениеот nikec » 20 мар 2012 07:40

Наистина Пловдивските фенове са супер в сравнение със София.
За феновете идваме към 80 до 100 човека.
За резултата аз лично давам 0:0, но нека победи този който покаже че заслужава повече победата.
От една загуба или победа няма да се реши първенството, вярно че е важна но напред има още доста битки които трябва да се спечелят.

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 20 мар 2012 08:58

1-0 или 2-1 за Пловдивския отбор,според мен Лудогорец играят трудно срещу нас /последните два контроли и онова 1-1 с отменения гол / дано повече публика да доиде от Разград

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 мар 2012 09:21

vlado161 написа:1-0 или 2-1 за Пловдивския отбор,според мен Лудогорец играят трудно срещу нас /последните два контроли и онова 1-1 с отменения гол / дано повече публика да доиде от Разград

Много вода изтече от есента. Лудогорец сега са по-добре стикован отбор. Минаха през проверките на Армията, в Ловеч, при Херо. Извадили са си поуки от мачовете с вас, играха контроли с доста стабилни чужди отбори. Вероятно и вие не сте стояли на едно място. Аз повече се надявам на безпристрастни съдии и коректна и отворена игра за да стане хубав двубой. Теренът сигурно не е цвете, но вярвам, че Лудогорец ще покаже какво може. И все пак едва ли ще продължат да редуват това 3,5,3,5:0 ;)
[center]Изображение[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 мар 2012 09:39

Reckless написа:
THE G.A.M.E написа:
Reckless написа:Лудогорец в момента е най–добрия отбор в България. Такова понятие, като "втори най–добър" няма !
Що за идиот може да напише подобна глупост :)
Според мен мача е Х 2 .

А що за малоумник може да поставя под съмнение анализа ми ? ... :lol:
Има най-добър втори отбор в България и той е Лудогорец. ;)

“Най–добър втори..."
Ти верно си за преглед !

При твоят лекар ли ? ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 20 мар 2012 11:00

Междудругото Марселиньо е в групата за мача. Не знам дали ще играе, но е добре, че ще го имаме поне като вариант. Аз лично се радвам, че няма проблеми със защитата и дефанзивните полузащитници, защото това ни е двигателят на отбора.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 20 мар 2012 11:04

D.Georgiev написа:Междудругото Марселиньо е в групата за мача. Не знам дали ще играе, но е добре, че ще го имаме поне като вариант. Аз лично се радвам, че няма проблеми със защитата и дефанзивните полузащитници, защото това ни е двигателят на отбора.

Да, и това го очаквах и много се радвам. Ако се наложи със сигурност ще влезе дори и да не почне титуляр.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 мар 2012 12:31

D.Georgiev написа:Междудругото Марселиньо е в групата за мача. Не знам дали ще играе, но е добре, че ще го имаме поне като вариант. Аз лично се радвам, че няма проблеми със защитата и дефанзивните полузащитници, защото това ни е двигателят на отбора.

Марселиньо беше наказан за един мач. Така и не разбрах какво се опитваше да обясни на съдията в края на първото полувреме на мача с Ботев Пловдив и защо в крайна сметка получи жълт картон. Аз също имах усещането, че ще играе в сряда. Днес четох, че Иван Стоянов ще играе със специална маска и вероятно ще е готов за мача с Черно море. Не знам как върви възстановяването на Кишада.

Потребителски аватар
vantm
Контакти:

Мнениеот vantm » 20 мар 2012 13:56

tsonpen написа:Много вода изтече от есента. Лудогорец сега са по-добре стикован отбор. Минаха през проверките на Армията, в Ловеч, при Херо. Извадили са си поуки от мачовете с вас, играха контроли с доста стабилни чужди отбори. Вероятно и вие не сте стояли на едно място. Аз повече се надявам на безпристрастни съдии и коректна и отворена игра за да стане хубав двубой. Теренът сигурно не е цвете, но вярвам, че Лудогорец ще покаже какво може. И все пак едва ли ще продължат да редуват това 3,5,3,5:0 ;)

Няма да се учудя ако си помощник на Петев, голяма активност проявяваш и нон стоп он лайн.
НЕ СЕ МИСЛИ ЗА НАЙ-УМНИЯ, ТУК ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 мар 2012 14:13

vantm написа:
tsonpen написа:Много вода изтече от есента. Лудогорец сега са по-добре стикован отбор. Минаха през проверките на Армията, в Ловеч, при Херо. Извадили са си поуки от мачовете с вас, играха контроли с доста стабилни чужди отбори. Вероятно и вие не сте стояли на едно място. Аз повече се надявам на безпристрастни съдии и коректна и отворена игра за да стане хубав двубой. Теренът сигурно не е цвете, но вярвам, че Лудогорец ще покаже какво може. И все пак едва ли ще продължат да редуват това 3,5,3,5:0 ;)

Няма да се учудя ако си помощник на Петев, голяма активност проявяваш и нон стоп он лайн.

:mrgreen:
Помощниците на Петев сигурно в нета висят за да ти пускат инфо във форума.
Защо не пишеш по темата?

Върни се в “Лудогорец”