ЦСКА - Монтана 19.03.2012 , 20:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Re: ЦСКА - Монтана 19.03.2012 , 20:00 ч.

Мнениеот patron » 20 мар 2012 00:26

blue avalanche написа:
Beck's написа: ...Жуниор Мораес...ЕВАЛАм :)

С две думи само описа ЦСКА.Изображение

Кой беше казал: НАЙ-ДОБРЕ СЕ СМЕЕ ТОЗИ, КОЙТО СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН :!:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 20 мар 2012 00:30

patron написа:Предният кръг срещу ДЪРЖАВНИТЕ, къде беше тая нахъсаната Монтана, която ни изпотрепа футболистите днес :!: :?: :!: А иначе тук гледам некъф веселяк да говори за сините прашинки каква класа биле и как щели да надграждат... ЕВАЛА БАЦЕ РАЗСМЯ МЕ :lol:

Абе братле, не говорете така бе. И нас ни изпоритаха Монтана в София, и Локото също, и Враца... Не дейте сега така да говорите, че не е коректно. Поне срещу вас имаше изгонен играч за грубата игра :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
MyAngel
Контакти:

ЦСКА-Монтана или Горна Махала срещу Долна Махала

Мнениеот MyAngel » 20 мар 2012 08:37

Не знам аз ли съм станал много придирчив, ама продукцията, която ми изнесоха снощи ЦСКА и Монтана бе меко казано смешна. Хубаво се бяха сетили да почетат 30-годишнината от победата над Ливърпул, но да подаряват по една шапка и един шал си е жива подигравка с легендите на ЦСКА :!: :!: :!: Футболните достойнства на срещата се изчерпват с едно изречение: Брак, брак, брак и пак брак. И това ми се наричат професионални футболисти. Играчи като Пауна и Присо ще търкат резервната скамейка в мачовете от аматьорската ни лига по футбол. Това си е пълно безобразие и аматьорщина, и то не само като футболни достойнства, ами и като ръководна политика. Не знам кой е скаут в ЦСКА, ама имам сериозни съмнения, че е Стиви Уондър. Като капак на това и изказването на Стойчо Младенов "Искам да поздравя момчетата, те играха на върха на възможностите си." Искам и аз да се присъединя към Стойчо Младенов и да ги поздравя с едно голямо БРАВО!!!
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: ЦСКА-Монтана или Горна Махала срещу Долна Махала

Мнениеот sslevski » 20 мар 2012 08:55

По скоро второто.Като предварително се извинявам на Монтана :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 20 мар 2012 09:07

прав си ,но какво от това ??? като гледам младежите ,с които разполага Стойчо,се ужасявам :o :o :o по-некадърни момчета от тези не съм виждал никога, това Вл.Иванов !!!!, това П.Стоянов !!!! да не продължавам... в квартала ,дето си ритаме дъртаците в събота ,няма да ги пуснем да играят!!!

dido_6i6eto
Контакти:

Мнениеот dido_6i6eto » 20 мар 2012 09:08

Сън не спите да плюете бе. Толко рано как ви се пишат такива глупости чак ви се чудя.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 20 мар 2012 09:12

dido_6i6eto написа:Сън не спите да плюете бе. Толко рано как ви се пишат такива глупости чак ви се чудя.

откога недоволството от показаното на терена е плюене ??? я лягай обратно и като се наспиш,пак влез да обсъдим нещата! ;)

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 20 мар 2012 09:13

Поредният пример за уреден мач в Ъ група от страна и на двата отбора. Квотата в последните минути на полувремето да падне гол е обикновено между 9,00 и 12,00. Докато пуснат залагането и им дадат сигнал на сакътлъците да падне гол, влизат в добавеното време. БФС и Ъ група са вредни!

Потребителски аватар
MyAngel
Контакти:

Мнениеот MyAngel » 20 мар 2012 09:16

dido_6i6eto написа:Сън не спите да плюете бе. Толко рано как ви се пишат такива глупости чак ви се чудя.

Сега дойдох на работа, съжалявам. Не смятам, че съм написал глупости.
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 20 мар 2012 09:16

Отбора в момента агонизира и ако изключим един Мораес(да му се чуди човек,какво търси в България),всичко друго е пародия! :(
А па тоя Паун ли е,фазан ли е не знам,ама пух за възглавница не става от него.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Върни се в “ЦСКА”