D.Georgiev написа:Arto написа:Толкова се ядосах, че забравих да коментирам мача.![]()
Аз се надявам Локомотив да победи, но ще е трудно. Лудогорец успя да си обиграе състава много бързо и това ще създава проблеми даже и на Лаута.
Аз лично се надявам, че ще имате и поне малко фенове, че да си направим густото и на трибуните.
Проблемът с Пловдив е, че там има много по-малко разградчани, които работят или учат там, отколкото във Варна или София например. Друга пречка, е делничният ден и голямото разтояние. И аз се надявам на някаква прилична агитка за нашите стандарти
Дано да стане хубав мач и по-заслужилият да победи!
Хи-хи-хи

За мен лично Лудогорец в момента е най-добрия отбор и е с класа-две над софийските евробойци.Лудогорец играят и най-добрия футбол, както и разполагат със страхотни изпълнители, като: Дяков, Марселиньо, Гъргоров, Иван Стоянов и т.н. Марселиньо е страшен и аз лично много съм доволен, че няма да играе в Сряда срещу нас - факт, който много ще се почувства на Лаута. Все едно на нас да ни липсва Даксон!
На феновете на Лудогорец искам да им кажа, че Черноморец не е никак по-лош отбор от този на Лудогорец и също играе страхотен футбол, НО и те бяха ПОБЕДЕНИ на "Лаута" при това убедително.
Мачът с Левски пък доказа, че Локомотив вече е израстнал достатъчно, за да взима такива напечени мачове.
Радвам се, че на футболната карта у нас се пръкна още един отбор, който е в състояние да осмива шопите и да им посочва с пръст къде им е мястото.
Левски и ЦСКА са се превърнали в такива клубове заради властта,докато другите отбори - кучета ги яли.
Властта, каквато и да е била винаги е галела Левски и ЦСКА - едните клуб на Народна Милиция, а другите на БНА, така и до ден днешен - вижте, че нищо не се е променило

Само, че всичко на този свят се връща, както каза Здравко Лазаров на Мишо Венков след изравнителния гол: "ей има Господ"!
Свидетели сме на времена, в които "сини" и "червени" изнемогват финансово и всички виждаме тежестта на тяхната клубна история, традиции и успехи.
Смеят се на Лудогорец, че нямали история и били измислен клуб - ами историята на двата големи шопски отбора е не по-малко измислена.
Ако го нямало Кирчо и Гришата -нямало да ги има и Лудогорец и Литекс - да така е, но ако Левски и ЦСКА не бяха любимите отрочета на властта и те нямаха да бъдат това, което са сега.
С власт и пари - всеки може, г-да Шопи!
Успех на Лудогорец, но НЕ в Сряда и на финала за купата срещу Локомотив.