Мнениеот slavi_1914 » 10 авг 2009 18:18
Здравейте Левскари.Темата е неподходяща за тази фаза да се коментира.
Колкото до Деберцен нека само ви кажа 5-6 неща.
Тези който са гледали Псв-Черно море, Джуджак лявото крило на ПСВ беше най-добрия играч на Деберцен три сезона (шампионски). Голям брой от статичните положения им вкарваше и беше основен плеймейкър.
Моето мнение е,че Деберцен са нещо като Литекс само,че с тази разлика,че си развиват школата.
Ако аз трябва да ги сравня с Български отбор в момента,ще кажа че са от нивото на Литекс и Локо сф.
Колкото до история мисля,че са страшно интересни.Последните 5 години нямат спечелена точка нито веднъж в кръг на Шампионската или Уефа(имам в предвид не квалификационен). Което за мен означава че нямат евро опит.Защото мачовете у дома и тези в турнирите се различават много. Така,че аз мисля че реалните шансове са 65-35 в полза на Левски.
Хубаво още е,че те избегнаха другите поставени от нашата урна като Цюрих,Олимпиакос и т.н. и си мислят,че са ударили джакпота с нас.Уви аз мисля,че удариха на камък защото според мен също като миналата година нас броят вече пачките от Шампионската и в крайна сметка ако ги натиснем в София първите 20 мин. дори и да не вкараме гол ще се насерат. Успех на всички, ГОРЕ ГЛАВИТЕ НИЙ СМЕ СИНИ,МИЛИОНИ И С ЕДНА ИДЕЯ ---> НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ.
И ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ НА 19-ТИ НА СТАДИОНА!!!!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !