Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот petkan » 19 мар 2012 19:43

oceans написа:Като заговорихте за ракия и уиски .....Наздраве акули !

Охоооооо, това съседа ми по маса ли е? Добре дошъл и наздраве бе колега :P
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 мар 2012 19:46

oceans написа:Като заговорихте за ракия и уиски .....Наздраве акули !

Здрасти Гоше ! Гледам, че си се регистрирал около 20 часа оная вечер...Аз нямаше да успея... :)
Изображение
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 19 мар 2012 19:59

petkan написа:И така - досега желание са изявили: моя милост, Тошко, Миро, Картаго, Калпазанчо, Нейчо, Бартоломея, Любчо, Черноморец Бургас..... някой да съм пропуснал или нещо да съм объркал?

Не се стестявайте :) Допълвайте моля :)

Ами ние с Павел (той не влиза тук) ще тръгваме направо от работа към 14:00 и ще вземем още три момчета . Така ,че нас не ни бройте .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 19 мар 2012 20:11

Bartolomej написа:
petkan написа:И така - досега желание са изявили: моя милост, Тошко, Миро, Картаго, Калпазанчо, Нейчо, Бартоломея, Любчо, Черноморец Бургас..... някой да съм пропуснал или нещо да съм объркал?

Не се стестявайте :) Допълвайте моля :)

Ами ние с Павел (той не влиза тук) ще тръгваме направо от работа към 14:00 и ще вземем още три момчета . Така ,че нас не ни бройте .

В такъв случай ще ви изчакаме на ханчето до с. Горица, тургайки по едно шкембе в шкембето :)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 19 мар 2012 20:40

калпазанчо написа:Тоше, като се видим ще ти обясня, не е за форума какво ще работя.
Колкото до Дизела - затвърди първоначалните ми опасения че не го бива. Вероятно няма и да разбере, че пропиля шанса си да общува и занапред наживо с нас...

Ееееее,Калпазанчо ,ти пък!!! Аз че не бивам-не бивам,ама чак пък да не разбера че не съм желан за общуване на живо-след като ти ми го казваш в прав текст-едва ли :) Благодаря ти че си си направил труда да ми дадеш толкова изчерпателна оценка.На тая среща(форум лайф,ли там как му викате) дойдох с мисълта най-вече за шоу и забавление.Не съм си и мислил че ще решим проблемите на футбола в града.Пределно ясно ми беше че всеки ще гледа от своята камбанария и ще си държи на своето.Що се отнася за вашата енциклопедия-г-н К.Димитров-да ние контрастираме с него,поради простата причина че аз не съм енциклопедия на Нефтохимик-много си ме надценил.Енциклопедия са 7-8 момчета от нашите които посветиха 4-5 години от живота си за да съберат цялата история на отбора от 20 май 1962 до днес-ден по ден,година по година.На г-н Димитров,и на госпожата до него ми се иска да кажа нещо но ще изчакам да свърши първенството.Аз никога не съм твърдял че Нефтохимик ще влезе на 100% в А група,но те двамцата като "отлично информирани" ми заявиха че ние няма да влезем,и че Ботев и Етър ще са новите членове на А група.Още от сега е видно че прогнозата им почти на 50% издиша.Единият им "фаворит"(Ботев) при загуба в събота ще гледа А група през крив макарон,защото изоставането му ще е на практика от 10 точки които трябва да стопи за ......8 мача?!....Що се отнася до моя БАН-както си решите,форума си е ваш.Но не се хабете,и да ме оставите ще сведа комуникациите си тук с точно определени потребители.....Много поздрави на Миро,Петкан,Тодоров,Димитров ....абе на всички! А щях да забравя-четете внимателно коментарите-не искам момчето с ник "NEFTOCHIMIC 1962" да обира негативи вместо мен.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

АКУЛА
Контакти:

Мнениеот АКУЛА » 19 мар 2012 20:54

Еееее стана забавно. :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 мар 2012 20:59

Аз имам 3 места, като едното е серт! Тоест седи се много кофти, аз ще си взема девойката, но я оставям във Варна, тоест тримата отзад могат да седят кофти на отиване до Варна и останалото време оставаме общо с мен 4 за на връщане, по-комфортно ще е. За сега нямам възножност да взема по-голяма кола. Имам спешно излизане, като се върна, ще проверя какво сте писали и кой има желание.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 мар 2012 21:01

Дизел, ще ме прощаваш, ама....На няколко пъти ти прощаваме глупостите във форума - и онази простотия със животинките, които се съвъкупляват, и онази снимка след мача нис Ботев, и на няколко пъти пишеш шарани. доверие труно се печели, лесно се губи. Имах ти уважението поради това, че си по-възрастен, че разсъждаваш трезво, че си изгледал много мачове на черноморец. очаквах от теб да си говорим за стари мачове при Духа и от този сорт. Но....освен глупавия ти хумор, ние 6те фена на ПСФК-то, както сам ни нарече не одобряваме последвалото ти поведение. Само не се прави на обиден сега. Дойде, запознахме се, пихме на една маса и след това - джамии, мамии. Това какво е? Няма как да очакваш после нормално отношение. Както казах - нещо не биваш. И няма датолерираме такова отношение. Вече преля чашата. Като нямаш усещане - да ти го кажа в прав текст!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 19 мар 2012 21:09

Ахахахахах на Българска армия се разхожда едно коте , но на никой не му правило впечатление ....
защото там било пълно с мишки :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”