Христо Стоичков - старши треньор на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Re: Ицо води Литекс към Европа - оранжевите бият Славия с 10

Мнениеот Paralel » 18 мар 2012 13:39

Гришата не е започнал да финансира Литекс заради печалба, а защото е футболен фен с много пари, които няма къде да харчи. Също така и за да си прави ПР. А това, че Левски е бил най-подкрепяният отбор миналата година ще го водя към графата НАГЛОСТ. И да, 3 млн. лева + отбор за трето място стигат, за да се купи шампионат! Вие ни го показахте нагледно миналия сезон...

urkoto

Мнениеот urkoto » 18 мар 2012 16:37

Paralel написа:Гришата не е започнал да финансира Литекс заради печалба, а защото е футболен фен с много пари, които няма къде да харчи. Също така и за да си прави ПР. А това, че Левски е бил най-подкрепяният отбор миналата година ще го водя към графата НАГЛОСТ. И да, 3 млн. лева + отбор за трето място стигат, за да се купи шампионат! Вие ни го показахте нагледно миналия сезон...

И кои щяха да са на първо място? Ония дето не можеха цял сезон два паса да вържат и дето се осраха срещу Спартак Търнава по възможно най-срамен начин ли!?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 18 мар 2012 18:27

Урко ли си, мурко ли си к'ъв си ,не те знам, ама знам че 100 годишнината на Левски е през 2014 година.Ти на даскало ходил ли си бре, калпазанин? У Лофеч нема ли училища, на математика не ви ли учат? 2014-1914= 100....елементарно бе мен :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 18 мар 2012 20:35

До къде води злобара само... Пишете си за са ''грандовете'' във вашите форуми, какво общо имат коментарите ви с мача...
Хареса ми мача въпреки всичко. Няма значение с колко сме победили, това бяха много важни три точки и ние си ги взехме. Нелеп втори картон за Никасио, но нищо и с човек по-малко показахме, че сме си научили урока. Радвам се, че това не стресира и обърка момчетата и не повлия на играта им. Показахме дисциплина, хъс и желание за победа - това е важното! РЕСПЕКТ към Ицо!!!
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 18 мар 2012 23:46

allez_les_blues написа:Урко ли си, мурко ли си к'ъв си ,не те знам, ама знам че 100 годишнината на Левски е през 2014 година.Ти на даскало ходил ли си бре, калпазанин? У Лофеч нема ли училища, на математика не ви ли учат? 2014-1914= 100....елементарно бе мен :mrgreen:

Нали Бай Ганьо твърдеше, че сте съдадени 1911. Много бързо забравяш, не си ли ходил на училище?
[center]Изображение[/center]

Reckless

Мнениеот Reckless » 19 мар 2012 02:17

Paralel написа:Гришата не е започнал да финансира Литекс заради печалба, а защото е футболен фен с много пари, които няма къде да харчи. Също така и за да си прави ПР. А това, че Левски е бил най-подкрепяният отбор миналата година ще го водя към графата НАГЛОСТ. И да, 3 млн. лева + отбор за трето място стигат, за да се купи шампионат! Вие ни го показахте нагледно миналия сезон...

Гришата да си прави ПР !?
Момче, вземи се поуспокой малко и влез в час. Кога Гришата е имал за цел да си прави какъвто й да е ПР ? Колко негови изяви и изказвания си виждал в публичното пространство ? Кога Гришата се е бутал, като теле пред камерите и е приказвал глупости, колкото да каже нещо ?
Кога Гришата е парадирал със състояние и високопарни приказки ? С кой да го сравним и да им преброим публичните изяви и да си направим изводите, дали Гришата го влече идеята да си прави ПР. Кога си чул Гришата да коментира някой, или да си прави реклама !?
Ти чувал ли си някога това име, преди да вземе футболния отбор ? Съмнявам се !
Тя твойта работа е ясна "Един ми каза, дето на него един му казал, че познава един друг, който знае със сигурност от един...."
Ние да не сме в 3–ти клас !? Искаш ли да ти кажа, какво отговори Гришата на зададен му въпрос относно купуване на титла !?
"Аз, ако ще купувам титлата, защо ще им плащам на футболистите тогава..."
Относно това, че не ми се виждало лицето във форума... като гледам и ти не си си сложил снимката от паспорта, или може би си Дякона !
Така ли се самоопределяш ? Абе добре сте си вие ! Събрали сте се батмани, апостоли... детски пориви !

urkoto

Мнениеот urkoto » 19 мар 2012 08:37

allez_les_blues написа:Урко ли си, мурко ли си к'ъв си ,не те знам, ама знам че 100 годишнината на Левски е през 2014 година.Ти на даскало ходил ли си бре, калпазанин? У Лофеч нема ли училища, на математика не ви ли учат? 2014-1914= 100....елементарно бе мен :mrgreen:

Тоа па, че нали собствения ви президент цяла година повтаряше, че чествате 100-годишен юбилей бе, бауш :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 19 мар 2012 12:40

Какво да кажа за мача със СЛАВИЯ . Важна победа,имаше не лоша посещаемост,играта бе добра .Радвам се че най-накрая ВАЮШИ получи шанс и игра супер,албанксият ДОКА 8-) Георги Миланов беше най-добър ,НИКАСИО отново вкара ,но измислен червен картон остави малко лошо настроение :evil: ,но това му е за урок да не си сваля фланелката и да получава леки картони.Слабата част на ЛИТЕКС е десният фланг,Страхил ПОПОВ има много хляб да изяде докато стигне нивото на предшественннниците си,Галин Иванов засега е неубедителен,ЯНЕВ не е за крило.
За мачът с БЕРОЕ ,аз лично очаквам първа издънка,равен или загуба,там ЛИТЕКС играе слабо,старозагорци са супер надъхани и имат няколко нови добри играча,май португалци :roll:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 19 мар 2012 15:56

някакъв старозагорски бизнесмен, винаги стимулира Берое за мачовете им с Литекс-имал бил зъб на Г.Г. :)
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 мар 2012 19:02

Или по-точно казано, поредният който избива комплекси :lol:
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Архив”