Берое-Литекс 21.03-20 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Берое-Литекс 21.03-20 часа

Мнениеот luxorus » 19 мар 2012 17:11

Абе тежък мач и за двата отбора,няма какво да се залъгваме.Литекс са си класа за БГ,а нашите са с няколко идеи по-добри от есента.Предвид тежката контузия на Ваня Дзаферович,червения картон на Везалов и липсата на игрова практика на Зафиров ще берем ядове в защита......Надявам се Енчев да замести капитана ни,а в средата Ливраменто,Велев,Елиаш,Каядо и Писарчето да ги натискат здраво.Ще ми се да видя и Тошко Христов като титуляр,ама Илиан предпочита Давид Каядо засега.Показваме добър футбол тая година,а и сме на Храма.така че трябва да го вземем тоя мач.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 19 мар 2012 17:15

big4eto написа:
balgarin написа:
big4eto написа:Момчета поне петима от вас ме обиждат на селянин,мишка овчар и така нататък,което говори само по себе си колко сте умни !!! То е ясно че при вас в хубавия ви град с цели 6 улици в него освен да пасете овце и да гоните плъхове друго няма какво да правите но поне не го показвайте публично :!: Ние сме шампиона на БЪЛГАРИЯ а вие кои бяхте :roll: И не се нервете все пак Бойко ви направи осветление на едната трибуна за да гледате концерта на пайнерките че футбол от Б група няма да ви се гледа :lol: Хайде останете си със здраве и ще се видим след 2 дена да си премерим ония работи,а след мача ние си отиваме и се готвим за нова Шампионска титла а вие се гответе за Б група ;)

В Ловеч имам не малко приятели и по принцип съм с добри впечатления от хората и града. Но такива като теб се стараят да развалят доброто име за града си. Пишейки за града ни сам не си вярваш, ама точно ловчанлия (ако си от там де) да ми пише за пайнерки, това е вече виц!!! Та вие на всеки мач слушате Весна Змиянац и от скоро Мирослав Илич, с децибели и в Плевен да се чува! На кой стадион свиреха "Червените хмери" ли кви бяха, а жилетче?
И ние в Б няма да изпаднем, но и вие дано не вземете евроквоти, че почвате да ставате евроидиоти. Само излагате родината ни. Били шампиона на България - срам, срам...

Ами може да е Весна и Мирослав Илич но не правим Пайнер концерти както вие правите а и като отидете там кадето ви е мястото в Бгрупа тогава ще видим кой къде е ! И целувайте Бойко че ви даде пари за осветление иначе щяхте да сте като селяни както ми казвате на мен :) Бяхте много сигурни че ще ни биете и в Ловеч но си отидохте с салзи сега пак така нека минат 2 дена само ;)

В кой клас си момче и коя ти е учителката по български език?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

BEROE 88

Мнениеот BEROE 88 » 19 мар 2012 17:17

Ами може да е Весна и Мирослав Илич но не правим Пайнер концерти както вие правите а и като отидете там кадето ви е мястото в Бгрупа тогава ще видим кой къде е ! И целувайте Бойко че ви даде пари за осветление иначе щяхте да сте като селяни както ми казвате на мен :) Бяхте много сигурни че ще ни биете и в Ловеч но си отидохте с салзи сега пак така нека минат 2 дена само ;)[/quote]
Ей филмиран селяк в Б група ни било мястото погледни колко сезона имаме в А група и в Европа.Ние не сме комунистически пачаври като вас.Отбора ви се крепи на един човек.Скоро ше ви закрият спокойно.Никой не му пука за тоя отбор Литекс дори на самия град Ловеч.Това се вижда ясно,защото стадиона ви е постоянно празен.Когото фактите говорят няма какво да се каже.Не мога да разбера на какво отгоре се пениш срещу Берое,явно си яко комплексиран.Хуваво,че ви подбират и БФС и съдии,че ни бихте първия мач август месец.
1986,2010,2013

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 19 мар 2012 17:18

big4eto написа:Ами може да е Весна и Мирослав Илич но не правим Пайнер концерти както вие правите а и като отидете там кадето ви е мястото в Бгрупа тогава ще видим кой къде е ! И целувайте Бойко че ви даде пари за осветление иначе щяхте да сте като селяни както ми казвате на мен :) Бяхте много сигурни че ще ни биете и в Ловеч но си отидохте с салзи сега пак така нека минат 2 дена само ;)

А кой беше пък ти ,че да ми обясняваш кой отбор имал място в "А" група бе?? Някакъв си никаквец от някъде си :P
Ей такива като теб идват на тези концерти на "пайнерките" да ги гледат ,че иначе във вашите села надали ще дойдат.Дреме ми за тях!
Дреме ми също така дали имаме или нямаме табло и осветление.Ние не ходим да подкрепяме таблото и лампите , а отбора.
Вие като имате добър стадион , каква е ползата от това , когато на него няма кой да напсуваш и вечно сте гости в домакинските си двубои.А след мачовете се нареждате за премии заедно с футболистите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Относно Бойко , какво ще си го правим си е наша работа.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 19 мар 2012 17:23

Сега видях че мача е от 20 : 00 :o мислех че е от 2,3 следобед ,интерестно ще е
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 19 мар 2012 17:26

big4eto написа:Ами може да е Весна и Мирослав Илич но не правим Пайнер концерти както вие правите а и като отидете там кадето ви е мястото в Бгрупа тогава ще видим кой къде е ! И целувайте Бойко че ви даде пари за осветление иначе щяхте да сте като селяни както ми казвате на мен :) Бяхте много сигурни че ще ни биете и в Ловеч но си отидохте с салзи сега пак така нека минат 2 дена само ;)

Омразата е лош съветник! Сърце не ни дава да ходим в Б, тъй като много обичаме да си бием Литекс на Храма! Като спряха да ви дават аванта кебапчета и бира и едвам 500 човека ходите на мачове. Добре, че идват от Троян и околните села, че иначе и толкова няма да има. И не ми говори, че ви е малък града. Защото вашите хора предпочитат да си пият ракийката и да си гледат мача по телевизора. Смешна работа! Дето се вика по шампионски ;) . По твоята логика, който няма осветление е селянин, така ли? Интересно! Слушкайте си Весна и си пийте ракийцата. И се гответе за шампионската калъфка.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 19 мар 2012 17:26

shotgun blues написа:Сега видях че мача е от 20 : 00 :o мислех че е от 2,3 следобед ,интерестно ще е

Определено ще е интересно ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 19 мар 2012 17:57

balgarin написа:

Омразата е лош съветник! Сърце не ни дава да ходим в Б, тъй като много обичаме да си бием Литекс на Храма! Като спряха да ви дават аванта кебапчета и бира и едвам 500 човека ходите на мачове. Добре, че идват от Троян и околните села, че иначе и толкова няма да има. И не ми говори, че ви е малък града. Защото вашите хора предпочитат да си пият ракийката и да си гледат мача по телевизора. Смешна работа! Дето се вика по шампионски ;) . По твоята логика, който няма осветление е селянин, така ли? Интересно! Слушкайте си Весна и си пийте ракийцата. И се гответе за шампионската калъфка.

ХРАМА ? Абе вие да не сте братовчеди с ГОСПОД бре ? НА едната си трибуна ли викате храма ? И това че обичате да ни бете не значи че успявате :!: Дадоха ви статистика поне прочети ! Кой идва и кой не идва в Ловеч на стадиона си е наша работа не ваша!!! Калъфките са за онези дето им близкате дупетата всяка година благодарение на тренерчето ви смешно дорасло до 120 см. Ние сме шампиона така че имайте увайение :!: И да не се скриете след мача ;)
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Мнениеот kreedz » 19 мар 2012 18:46

Ся като нищо можем да те докладваме за обида... ;)
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 19 мар 2012 19:12

Пак пиша- няма смисъл от мерене на кой му е по-голям. В миналото Берое е бил голям отбор, играл е в евротурнири, постигал е престижни победи. В момента обаче реалностите са съвсем други и Литекс е отбора, който има повече футболни аргументи, колко и да си говорите за съдии и БФС. Беройци, не отговаряйте на провокациите на big4eto. В сряда ще се види кой-кого. Пък тогава ще говорим. Сега няма смисъл от изхвърляния. То и аз мога да кажа, че ще ви отнесем с 5:0, но ако паднем трябва да стана по-нисък от тревата. Обаче същото важи и за вас- при вашите закани и изхвърляници, ако ви бием- не знам какво ще пишете. Сигурно ще се намерят някакви оправдания, де- я съдиите, я отлагането на мача, я вятъра, я осветлението.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Берое”