Дават шофьорска книжка само след завършен 10-ти клас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Дават шофьорска книжка само след завършен 10-ти клас

Мнениеот fcb_bg » 19 мар 2012 17:44

SANSIRO7 написа:
fcb_bg написа:
Pichichi написа:То в момента изискването не ли завършено средно, т.е. 11-ти 12-ти клас ?
Друг е въпроса че малцинствата си купуват дипломи и пак не могат да четат и пишат,
но карат автомобили гробници които нито имат ГО нито са минали на реален техн. преглед.

Как няма да карат? К'во ще му вземат, незаконата къща на незаконното място ли?
Аз ако съм управник, първата ми работа е да построя 20 нови затвора и ще ги напълня за 0 време. Няма манго пари да си плати голбата - вътре. Ще бачкат за насъщния си и да остава за държавата. И не само за циганите се отнася.

Не е лошо, ама кой ще гласува после за теб! :)

Ти. И други като теб.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 19 мар 2012 17:50

"Ти. И други като теб."
Ако го изпълниш имаш гласа ми! Ама европата няма да ти разреши, права на "човека" туй, унуй! :)

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 19 мар 2012 17:58

за завършен 8ми клас трябва да дават книжки.... кои ше кара багерите и комбаините по нивата??? вие ли ???... кои ше кара боклукчииските коли ако не са циганите?? кои ше мете улиците? .... всеки , които е кадърен заслужава книжка. некадърните сами се отказват от шоферлъка... психолога Еленко Ангелов с висше образование в "комисията павлов" си призна.че е некадърен и вече не кара автомобил и тва е ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 мар 2012 18:05

saffron написа:за завършен 8ми клас трябва да дават книжки.... кои ше кара багерите и комбаините по нивата??? вие ли ???... кои ше кара боклукчииските коли ако не са циганите?? кои ше мете улиците? .... всеки , които е кадърен заслужава книжка. некадърните сами се отказват от шоферлъка... психолога Еленко Ангелов с фисше образование в "комисията павлов" си призна.че е некадърен и вече не кара автомобил и тва е ;)

Те вече в университета влизат с тройки, ти викаш щом имат основно, значи ще карат. То било голяма работа това основно бе. Ама брат ми завърши миналата година и аз си знам как ходи на училище и т.н. С две думи - на по-голямата част от учениците нищо не им влиза в главата, а ти искаш да ги пускаш по пътищата ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 19 мар 2012 18:18

Някои ако си мислите, че с въвеждането на подобни глупави правила ще намалеят катастрофите и "лошите" шофьори по пътищата много се лъжете. В момента шофьорите неспазващи правилата са толкова много и 99% от тях са със завършен 10-ти клас така, че не се променя нищо.Ако това се цели да се постигне чрез образователен ценз единствения вариант за успех е да го направят да си професор та да можеш да вземеш книжка. И успеха ще е защото ще останат много малко шофьорите на пътя, а не заради нещо друго.
Нормалния начин е премахване на корумпираните КАТ-аджии, камера на всяко кръстовище във всеки град(но някой да седне и да гледа тия записи и да следват глоби за неправилно престрояване, пресичане, изпреварване и т.н, а не само камерите да си снимат) и много патрули по междуградските пътища.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 19 мар 2012 18:19

fcb_bg написа:
saffron написа:за завършен 8ми клас трябва да дават книжки.... кои ше кара багерите и комбаините по нивата??? вие ли ???... кои ше кара боклукчииските коли ако не са циганите?? кои ше мете улиците? .... всеки , които е кадърен заслужава книжка. некадърните сами се отказват от шоферлъка... психолога Еленко Ангелов с фисше образование в "комисията павлов" си призна.че е некадърен и вече не кара автомобил и тва е ;)

Те вече в университета влизат с тройки, ти викаш щом имат основно, значи ще карат. То било голяма работа това основно бе. Ама брат ми завърши миналата година и аз си знам как ходи на училище и т.н. С две думи - на по-голямата част от учениците нищо не им влиза в главата, а ти искаш да ги пускаш по пътищата ли?

те нали за това са изпитите.... на тоя дето не му влиза нищо в главата да го скъсат и да го накарат да се яви 10 пъти... докато му влезне нещо.. ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 19 мар 2012 18:54

SANSIRO7 написа:И за гласуването така да стане!

Средно образование, завършено!!! Иначе пеша и без право на глас!!! Да видим тогава, защо купуването на гласове ще намалее драстично, а и ПТП-тата! Сигурен съм.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 19 мар 2012 19:00

saffron написа:за завършен 8ми клас трябва да дават книжки.... кои ше кара багерите и комбаините по нивата??? вие ли ???... кои ше кара боклукчииските коли ако не са циганите?? кои ше мете улиците? .... всеки , които е кадърен заслужава книжка. некадърните сами се отказват от шоферлъка... психолога Еленко Ангелов с висше образование в "комисията павлов" си призна.че е некадърен и вече не кара автомобил и тва е ;)

Сигурно в момента само тъпаци с 3-то отделение карат багерите и тракторите. В Германия кой ги кара? Няма нищо лошо в това да караш боклукчийската кола. Манго дето не може да си напише името ще изхвърля кофите. Даже в такъв случай биха се вдигнали и възнагражденията за такива шофьори. А г-н Ангелов като е некадърен и други като него да се спират още на изпита, но за да се явиш на изпит за шофьорска книжка, трябва да имаш необходимия ценз. Аз съм "за".
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 19 мар 2012 19:00

pehopeho написа:
SANSIRO7 написа:И за гласуването така да стане!

Средно образование, завършено!!! Иначе пеша и без право на глас!!! Да видим тогава, защо купуването на гласове ще намалее драстично, а и ПТП-тата! Сигурен съм.

Професор!!! Иначе пеша и без право на глас!!! Да видим тогава, защо купуването на гласове ще намалее драстично, а и ПТП-тата! Сигурен съм!!
Глупости на търкалета!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 19 мар 2012 19:20

saffron написа:за завършен 8ми клас трябва да дават книжки.... кои ше кара багерите и комбаините по нивата??? вие ли ???... кои ше кара боклукчииските коли ако не са циганите?? кои ше мете улиците? .... всеки , които е кадърен заслужава книжка. некадърните сами се отказват от шоферлъка... психолога Еленко Ангелов с висше образование в "комисията павлов" си призна.че е некадърен и вече не кара автомобил и тва е ;)

Аз циганин шофьор на боклуджийски камион не съм виждал. Само българи са. Манго може само да мете и да извърля контейнерите в камиона.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”