Малко Смях

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Re: Малко Смях

Мнениеот nekakav » 07 сеп 2008 23:57

:lol: Левскар съм, ама е смешно т'ва ...

И аз ще направя едно такова 8-) ама ще е програмата не за 24 часа, ами за 168 часа, че няма да ми стигне иначе :lol:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 08 сеп 2008 00:07

Аз пък съм продуцент. Последният ми филм е така чаканият Saw VI. Няма да издавам много информация, но...
Действието се развива на стадион "Българска армия". Злодей е един фен, който след като е видял как таен агент с кодовото название "Лупи" се изпикава върху целия български футбол (предимно върху любимия му отбор), му се ще и той да пусне една вода. Обаче като вижда тоалетните на стадиона и... изперква. И търси отмъщение от невинните фенове, какъвто и той е бил някога.
Фълмът е в две версии - пълна и цензурирана. При цензурираната са изрязани кадрите от стадиона и най-вече въпросните тоалетни и съблекалните.
Филмът показва много драматизъм, но и трагедията на един цял човешки живот, изпълнен с много мъка и страдание. И завист към кръвния враг.

Премиера - тя вече се състоя, но филмът продължава и в този момент. И няма изгледи скоро да свърши.

Очаквайте продължение!

ПП: Мислех да прекръстя филма от Saw на Was, но лицензионната комисия към БФС (български филмов съюз) ми даде отсрочка и размислих.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 08 сеп 2008 00:22

Абе ти хубаво си продуцент ама ... мн заспал филм , на половината заспах... една орина и това е спец. ефекта в филма и поправка завист няма към какво да имаме :) ... нали разбираш че просто няма на какво да ви завиждаме ? дано го проумяваш , с моя 1-пост явно се вижда че освен да ви се смеем друго не изпитваме към вас ... да може да ви завиждаме за успехът в филмовата инддустрия и по специално комедиата ;)

Това с БФС беше оригинално , но просто когато самия Български Филмов Съюз , е спретнало подмолна "Шега" на фаворита за ОСКАР (Влизане в групите на ШЛ) , и си е свършило работата в полза на аутсайдера с минус 16 пункта и манипулиран вот на зрителите , няма логика да го изхвърля от наградите и да го прати да се бори за Златни Малинки(В-Група) ... най малко защото фаворитът за оскарите държи 50% от имиджа и репутацията на Българския Филмов Съюз :lol:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 08 сеп 2008 00:38

Тази "Шега" всъщност идва от едни странични наблюдатели, които зоват себе си УЕФА. Така че не знам какво имат някои зрители против филмовия съюз. И да има някакви далавери вътре в съюза, няма никакви доказателства, нещо повече - няма и факти които да намекват за манипулиран вот. Единствено вярата на някои, че няма как изборът да не е нагласен, хвърля сянка върху тазгодишните оскари. Но това си остава за сметка на тези някои, т.е. екипа на т.нар. "фаворит".
Иначе разбирам защо критикът Angoff не хареса филма. Той си пада малко по комедиите, докато Saw VI е реалистичен хорър. И въпреки това, мисля да заснема още две продължения, понеже всичко е замислено като трилогия. Във втория филм се разктрива индийската връзка. А в последната част, за кратко в началото се появява добрият украинец, но той се оказва второстепенна фигура, ход добре замислен от сценаристите за да обърка зрителя. Всъщност веднага след началото на 3-та част действието ще се концентрира пак върху "Лупи". Краят на филма все още не е уточнен, но е много вероятно да съответства на цялата атмосфера на филма. И няма да е много неочакван, с оглед събитията във трите части.

ПП: След тази трилогия се заемам с комедийния жанр, в който също има доста голям потенциал!

ПП2: орина - не
урина - да
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 08 сеп 2008 00:50

Успех , но няма да имаш мн последователи ... нищо страшно в трилогията... само , една добра основа... жалко а имаше база за развитие... за добрия вълк Лупи , за двоен агент Костадинов за Хокеиста склонен към финансови далавери Гарибов... за Завода наречен "Заводът на обречените" ... за Индиана Живаго и "Последният Петолъчен Поход" ... ;) постарай се ... искам да имам конкуренция ,че да мога да се развивам ... писна ми да СТЪРЧА над другите , като Бербатов в Автобус бутан от съотборниците му (това е легенда ;) )

Някак си стила ти е , мн. аристократичен , стил Батков едва ли не ;)
Интересен е до време после писва :roll:
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 08 сеп 2008 01:11

Май не си гледал внимателно първата част. За т. нар. от теб "завод на обречените" се намеква малко в един кратък спомен на Лупи. Подробности така и не се разкриват до края на филма, но се вижда бунтът на местното население, така че тази тема е за друг филм. Засега не знам дали ще спонсорирам такъв тип проект. За г-н Украинеца, Гарибалди и Коста - гледай продълженията. Само не разбрах къде видя последен петолъчен поход. То вече 60 години виждаме петолъчни походи, само че доста от тях спират още пред портите на собствения си замък. Имаше наскоро един... не беше точно поход, а по-скоро разходка до местния парламент при един от вождовете. За нещастие разходките на субектите от филма (походи или не) и за напред пак ще продължават да са петолъчни и червени, ама някак по-съветско червени.

Наведи се малко, че доста стърчиш!

ПП: Твоят стил ми напомня на един от героите - агента Лупи. И той твърдеше че от неговоро по хубу няма и постоянно изтъкваше негативни черти на съперниците, за да отклони вниманието на зрителите от себе си. И явно е успял в голяма степен.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 08 сеп 2008 01:28

Темата бе с цел да разведри и развесели Армейските фенове...
появи се един син "Аристократ" намръщен и ОКЪКА темата... недей толко сериозно в толкова "Смешна" тема или и ти като Лупи , целиш да отнемеш внимание от смея да твърдя ШЕДЬОВЪРА от първият пост на първа страница ? :lol:

П.С. Неща да се навеждам , въпреки че в една песен на ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД(Безкрайно ги уважавам , страшна банда) се казва :

Храстът казал на дървото
Слез и ниско залегни
Виждаш, буря се задава
Тук до мен и ти се наведи
Ще преживеем дружно с тебе братко
Ще се скатаем от ватърът студен
Ще оцелеем сладко сладко
Ден след ден

Дървото, клоните разклати
Погледна тъжно старата гора
Обрасла от досадни храсталаци
Вещаят бури, а цял живот пълзят
И преживяват си под чужда сянка
Така на завет от вятърът студен
И оцелявам сладко сладко
Ден след ден
Ден след ден

И така животът продължава
Вечният си мъдър кръговрат
Някой постоянно оцелява
Защото други срещу бурята, стърчат
Ден след ден
Ден след ден
Ден след ден
Дeн след ден.
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

cvetoslav
Контакти:

Мнениеот cvetoslav » 08 сеп 2008 10:54

sini i 4erveni na6tastnici,vie ubivate futbola v bg,tuk sudiite vi pravqt 6ampioni,a na vun vi biqt skiori i anonimnici,pojelavam na levski da otpadnat s razlika ot velikiq otbor 'jilina'.a na 4orbata tomov da im e prezident dulgi godini...samo 'lokomotiv' sofia

Потребителски аватар
silver_sky_boy
Контакти:

Мнениеот silver_sky_boy » 08 сеп 2008 11:09

адаш успокои се малко,живеем в България.Колкото и да не ти е хубаво,парите определят какво ще става в българския футбол.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 08 сеп 2008 11:28

Пич нещо маи забрави че Локото отпаднаха от световния колос Борац Чачак що не си траете там нали сте един трамвай агитка вместо да гледате ЦСКА и Левски 8-)
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Върни се в “Игри и забавления”