Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Левски при Ратко Достанич

Мнениеот RedeviL » 10 авг 2009 17:27

Ми бате не знам на мача с Ботев цял мач три точни паса не можете да вържете.Добре че Ботев е супер зле, а за новата ви придобивка(Дениран) кво мога да кажа-пълна тагедия поне според мен.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Евробоецът Vs евробоеца на дядо...

Мнениеот vladitol » 10 авг 2009 17:29

страхотна статия :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Fonzky
Контакти:

Мнениеот Fonzky » 10 авг 2009 17:31

аххах е и за него е рано да се каже, иначе и аз съм на това мнение за сега, а колкото до мача се видя че те не си даваха зор, което не е правилно според мен. Големи периоди от мача се играеха на ходом, а и срещу 10 човека отзад всеки знае как се играе :)
Последна промяна от Fonzky на 10 авг 2009 17:36, променено общо 1 път.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 10 авг 2009 17:35

Според мен Дебрецен са с класа по слаби от Баку,така че мисля че нямаме право на грешка.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 авг 2009 17:37

brossy написа:Според мен Дебрецен са с класа по слаби от Баку,така че мисля че нямаме право на грешка.

Хаха и от къде пак тези изводи.Да биеш Славия Прага не е никак лесно.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Евробоецът Vs евробоеца на дядо...

Мнениеот ros » 10 авг 2009 17:39

Пак си ги мерим... И като се погледнем - все къси. Незнам на кого му доставя удоволствие такова сравнение, ама отборите ни се зорят с Баку, Бате, Дери и все такива ГИГАНТИ. Замислете се... Сигурно и левскарите щеше да ги успокои, че този път ще отпаднат от по-силен отбор / ако беше им се паднал Ред бул/ ама съдба... И ЦСКА не се знае дали ако играе с много по слаб отбор от Динамо ще го отстрани. Така че на дядо ...на тате на... на внуците.... Имаме слаби отбори, които играят непривлекателен и грозен, неконвертируем в Европа футбол и с такива заяжданици по-силен няма да стане. Аз предлагам всеки да си погледне в ........ тимовия лист и като види числото 18 да е доволен. И да знае че европейското 18 не е като българското ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 10 авг 2009 17:40

На този етап новият екип ми допада и заставам твърдо зад него.

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 10 авг 2009 17:47

RedeviL написа:Ми бате не знам на мача с Ботев цял мач три точни паса не можете да вържете.Добре че Ботев е супер зле, а за новата ви придобивка(Дениран) кво мога да кажа-пълна тагедия поне според мен.

Прав си бате,много "зле" бяхме...Играхме без девет титуляра,вкарахме с голяма мъка а и с помощта на съдията само пет гола...а и тоя Дениран,едва два гола вкара завалийчето...Абе "слаба" работа бе бате...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 10 авг 2009 17:48

RedeviL написа:
brossy написа:Според мен Дебрецен са с класа по слаби от Баку,така че мисля че нямаме право на грешка.

Хаха и от къде пак тези изводи.Да биеш Славия Прага не е никак лесно.

Кой пък са Славия Прага?

LevskiUltrass
Контакти:

Мнениеот LevskiUltrass » 10 авг 2009 17:48

i po kakvo pozna 4e sa s klas pod Baki ? spored mene sa soliden otbor 6ampion na Ungariq 4 pati v poslednite 5 sezona dominirat kato nas v stranata si,no imame sili da gi otstranim v sofia ni trqbva 4ista pobeda

Върни се в “Архив”