optimista написа:Според мен за селекцията огромна вина ръководството, защото не са отпуснали достатъчно пари за заплати и за трансферни суми, след като Юли Попов каза че 10 000 били много пари за Б група ми стана ясно. Аз пък ще му кажа че след като имаш амбиции задължително А група ще ги извадиш и дадеш, освен това ще са заплати на 2-3-ма футболисти. но те ще направят разликата, а сега имам 6-7 пенсионера с много "опит" за общите им заплати сигурно е същата сума, така че не е виновен радуканов само, просто няма достаъчно пари явно. Другия неоспорим факт е че в клуба се работи на парче, ден за ден, това за бази и дълго бъдеще и основи са само в думите им. Има още какво да напиша много и какво излиза от съблекалнята, че и футболистите въртят интриги, но няма смисъл. Проблемите са навсякъде затова са и такива резултатите. Това че ще си тръгне треньора не е решение.
това че ще си тръгне треньорът е решение , защото все още има шансове- 6 точки изоставане наистина могат да се преодолеят до края, ако имаме знаещ и можещ треньор. Радуканов е некадърник,който е голям само на приказки!тотален регрес откакто той е треньор.безумна селекция , за която отговорен е само и единствено той с пълния картбланш дето имал/слуховете за заплатите на бабереците дето докара са , че са по около 5 000 така че общата сума е малко повече от 10 000).Въпреки това в този състав има футболисти , които все още могат да се преборят за А група стига да играят и да се радват на хубав климат в съблекалнята.