ЦСКА грабна титлата!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Re: ЦСКА грабна титлата!!!

Мнениеот CSKA ME » 19 мар 2012 11:17

Браво на нашите, а на слабохарактерните сини, какво да кажем? В какво право ни съдите, при положение, че отказвате да играете, и то заради простотии на треньора и ръководството ви?
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 19 мар 2012 11:41

На Данчо Лазаров място му е на всякъде другаде, но не и във волейбола. защото скоро той и подръжниците му ще затрият този спорт. Те вече го направиха. Честито на ЦСКА, но с това ръководство на волейбола скоро няма да има значение кой е шампион нито при мъжете,нито при жените. Но не е луд този който яде баницата, а този който му я дава. В случая не е само Левски, а и ЦСКА, Марица и другите гласуващи за този. Поляците показват как се прави. Всяка година имат финалист в ЕКТ. Снощи за малко не успяха, но е въпрос на време да отнемат трона на италианци и руснаци. А нас отдавна ни бият като тъпан където ни срещнат. Жалко за усилията на Радо Стойчев, да се маха докато е време, защото тези тук много лошо ще го окалят. Марица играе на финал и пада с два тайбрека, но е на......."трето" място. Тук можем да кандидатстваме за Гинес.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 19 мар 2012 14:50

СВОБОДЕН написа:На Данчо Лазаров място му е на всякъде другаде, но не и във волейбола. защото скоро той и подръжниците му ще затрият този спорт. Те вече го направиха. Честито на ЦСКА, но с това ръководство на волейбола скоро няма да има значение кой е шампион нито при мъжете,нито при жените. Но не е луд този който яде баницата, а този който му я дава. В случая не е само Левски, а и ЦСКА, Марица и другите гласуващи за този. Поляците показват как се прави. Всяка година имат финалист в ЕКТ. Снощи за малко не успяха, но е въпрос на време да отнемат трона на италианци и руснаци. А нас отдавна ни бият като тъпан където ни срещнат. Жалко за усилията на Радо Стойчев, да се маха докато е време, защото тези тук много лошо ще го окалят. Марица играе на финал и пада с два тайбрека, но е на......."трето" място. Тук можем да кандидатстваме за Гинес.

Волейбола в Полша е национален спорт, а при нас никой не му пука, че имаме такива успехи и на първите страници на вестниците и сайтовете отново са великите ни футболни отбори, а не волейболните. Друг е въпроса, че Данчо Лазаров му трябва още съвсем малко да затрие и националните гарнитури. Миналата година заради него на Европейското първенство за жени играхме без трите си най-важни състезателки и естествено паднахме с по 0:3 и си отидохме. Той изгони Нешич, който беше тръгнал да прави женския отбор конкурентно способен срещу силните отбори и на Европейското можеше да влезем в петицата примерно. Сега като се върнаха Янева, Ненова и Филипова спечелихме срещу силния отбор на Азербайджан едно от олимпийските квалификации и май месец ще играе в Истанбул за класиране на Олимпиада.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 мар 2012 16:28

Трябва сериозен и цялостен ремонт на целия БГ волейбол.
Жалко че с потенциала който имаме в този спорт тъпчем на едно място по форумите - 4-то/8-мо място.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 19 мар 2012 16:33

Pichichi написа:Трябва сериозен и цялостен ремонт на целия БГ волейбол.
Жалко че с потенциала който имаме в този спорт тъпчем на едно място по форумите - 4-то/8-мо място.

Какво означава тъпчем на едно място 4-то - 8-мо, аз се радвам, че се класират без проблеми на първенствата пък там вече за мен е каквото стане. Преди време нито мъжете нито жените се класираха на такива първенства, а в момента не само се класираме ами мечтаем и за медали. Естествено, че не може да става винаги, но ако останем мъжете в топ 10 на Света и жените в топ 10 на Европа може да се развиваме още и тогава да гоним нови медали. Сега няма как да стане според мен и основната вина е най-вече на хубавата ни федерация. Участие на Олимпиадата ще бъде успех, дори и да не направим нищо там, а ако жените се класират на Олимпиадата това ще е голям успех.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 мар 2012 16:35

Е да в сравнение с други спортове поне се класираме на финалните турнири но от известно време
за мен това не е достатъчно. Или аз не преценям правилно но според мен с играчите които имаме
трябваше да сме направили поне 1 финал и поне 2/3 пъти 3-то място . Може и да бъркам но така
ги виждам нещата .

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 мар 2012 16:36

Сега няма как да стане според мен и основната вина е най-вече на хубавата ни федерация.

Именно това имам предвид че е за ремонт !!!

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 19 мар 2012 16:56

Pichichi написа:Е да в сравнение с други спортове поне се класираме на финалните турнири но от известно време
за мен това не е достатъчно. Или аз не преценям правилно но според мен с играчите които имаме
трябваше да сме направили поне 1 финал и поне 2/3 пъти 3-то място . Може и да бъркам но така
ги виждам нещата .

Конкуренцията е убийствена, а и не забравяй, че играчите няма никаква почивка, а имаме не малко играчи, които са и на годинки и това влия много.

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 19 мар 2012 22:22

Понеже почти не го следя този спорт,особено пък при жените искам да попитам,защо Левски се отказа от полуфиналната решаваща среща,кое е официалното твърдение на клуба?

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
stefan_tabakov
Контакти:

Мнениеот stefan_tabakov » 22 мар 2012 10:29

rakiQ написа:Понеже почти не го следя този спорт,особено пък при жените искам да попитам,защо Левски се отказа от полуфиналната решаваща среща,кое е официалното твърдение на клуба?

Официалното становище на клуба е, че нещо много им дошло напрежението и имало подли инсинуации.
Аз питам, ако всеки се страхува от декларации, дали проблема не е у него.
Иначе, това по никакъв начин не намалява стойността на финала и успеха на ЦСКА в него. Много жалко за момичетата от Левски Волей, които заслужаваха още един мач с ЦСКА. Наистина едно безумно ръководно решение. Как в другите страни се знае по дати къде ще се играе финала за купата след една година, а ние до две седмици преди мача още търсим зала?
Ето и становището на Левски Волей за сведение:

До
Национална Волейболна Лига
Бул. „Васил Левски" №75
София

Във връзка с коментарите и инсинуациите появили се по повод на третата плейофна среща от Национална Волейболна Лига- Жени между отборите на ВК Левски Волей и ВК ЦСКА, ръководството на ВК Левски Волей, Ви уведомява, че нашият отбор няма да се яви на третия мач, насрочен за 13 март от 17:30 часа в зала „Сиконко".

Съжаляваме изключително за създалата се атмосфера около този мач, включително и от позицията и действията на ВК ЦСКА. Опорочава се и се обезсмисля трудът,усилията и надеждите на отбори, треньори, клубове и приятели на волейбола. Дори и евентуална победа на ВК „Левски Волей"вече е опорочена и обезсмислена.

Молим Ви да уведомите съответните тимове и длъжностни лица за решението на ръководството на ВК „Левски Волей" отборът ни да не се яви на третия мач от плейофите на НВЛ - Жени на 13 март от 17:30 ч.в зала Сиконко.

С уважение,
Валентин Филипов
Председател на УС
на ВК Левски Волей
12.03.2012 г., София

Върни се в “Волейбол”