Иво Тонев: Знам неща за ЦСКА, които Стойчо Младенов не знае
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- storm
- Контакти:
Re: Иво Тонев: Знам неща за ЦСКА, които Стойчо Младенов не знае
Така е, но и цяла България знае за директивата от същата Москва през не далечената 1948г.. 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
bez-nick написа:е как няма да знае като са дружки с Бай Бойко, може и телефоните на Гърнето да подслушва
aаа как : ) нали се отказахте да ползвате Мтел, че Батков ви подслушвал

Иначе сте ми много смешни с тези директиви, мафия и не знам си какво : ) Всички ли сте такива деца? Всички говорите за мафия и директиви... но спокойно без никой да скача... всичко е ясно колко е истина. Що на времето някой не говореше срещу Чорни и всички мълчахте като тикви? И Стойчо и Дуче дума не смееха да обелят... ама сега всичко знаят и устенцата големи
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Някои фенове прекалено се вживяват в глупостите , които генерират шефовете на Левски и ЦСКА! Момчета създайте си личен живот и гледайте на Бг футбола от смешната му страна!
Последна промяна от SANSIRO7 на 19 мар 2012 13:56, променено общо 1 път.
Thsmith написа:bez-nick написа:е как няма да знае като са дружки с Бай Бойко, може и телефоните на Гърнето да подслушва
aаа как : ) нали се отказахте да ползвате Мтел, че Батков ви подслушвал![]()
Иначе сте ми много смешни с тези директиви, мафия и не знам си какво : ) Всички ли сте такива деца? Всички говорите за мафия и директиви... но спокойно без никой да скача... всичко е ясно колко е истина. Що на времето някой не говореше срещу Чорни и всички мълчахте като тикви? И Стойчо и Дуче дума не смееха да обелят... ама сега всичко знаят и устенцата големи
Евала, мисъл! Ние сме ти смешни, ония са ти тъжни, другите са ти плачевни, нещо друго да добавиш?
Иво Тонев да ми говори за неща които знаел е смешно, направо трагично, да не забравяме къде беше директор и на колко мача именно лицето ИВО ТОНЕВ е знаел краиния резултат, преди да са започнали!
Българския футбол е такава пародия, че нямам думи да я опиша. Ако тръгнат да вадят доказателства, то всеки един отбор в 'А' група е замесен в ТОТО, уреждане на мачове, пари под масата и тн и тн.
Гледам испанското и се радвам, гледам българското и се сдухвам.
- vladitol
- Контакти:
Red Warrior написа:Според мен отново се готви някакъв комплот на Държавна сигурност срещу ЦСКА, за да се вземе лиценза

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- shotgun blues
- Контакти:
Red Warrior написа:Според мен отново се готви някакъв комплот на Държавна сигурност срещу ЦСКА, за да се вземе лиценза
ами той Димитър Борисов каза че имали задължения от над 5 милиона лева на пресконференцията вчера + 1 500 000 към бивши играчи на отборът,които не са от вчера а явно от преди ,така че ЦСКА на косъм са взимали лиценз

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- Red Warrior
- Контакти:
shotgun blues написа:Red Warrior написа:Според мен отново се готви някакъв комплот на Държавна сигурност срещу ЦСКА, за да се вземе лиценза
ами той Димитър Борисов каза че имали задължения от над 5 милиона лева на пресконференцията вчера + 1 500 000 към бивши играчи на отборът,които не са от вчера а явно от преди ,така че ЦСКА на косъм са взимали лиценз
Нещо много ми напомня ситуацията през 2008 г. когато агент Тара пак имаше информация за ЦСКА. Само очаквам отново извънредно включване на бай Тошо по Дарик радио и отново интервюто да му го взима Томето в почивен за него ден

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:За втори път чувам Иво Тонев да казва, че знаел неща, които и Стойчо не знаел за ЦСКА. Затова по-добре да си бил мълчал. Този път го каза в дискусионно студио "Дерби" по "Канал 3".
Какви според вас са "тези неща" и нормално ли е шефовете в Левски да се интересуват от кухнята на ЦСКА?
...и Red Warrior пушка нарами и взе да дири правда...
Бих извинил напъните ти,ако беше ,да кажем в 8 клас,но тъй като явно не си в тази възрастова група,е просто смехотворно със стахановски плам да се хвърляш на всяка "новина"Нещо друго ли си очаквал от т.нар. ни футболни люде?!?Това е само игра,в края на краищата,колкото и да се опитват да го изкарат bigger than life.Та прав е колегата СанСиро-носи си новите дрехи,радвай се на живота и остави "сериозните" теми други да ги чоплят.Жив и здрав!
“I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book.”
― Groucho Marx
― Groucho Marx
SANSIRO7 написа:Някои фенове прекалено се вживяват в глупостите , които генерират шефовете на Левски и ЦСКА! Момчета създайте си личен живот и гледайте на Бг футбола от смешната му страна!
Бих добавил: изобщо не го гледайте!

GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]
Не комплот, а компот се готви, каква Държавна сигурност,ти да не живееш преди 1989 г бе тавариш?

Не ви ли писна с тия фантастични сериали?
Върни се в “Футбол - България”