Берое-Литекс 21.03-20 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: Берое-Литекс 21.03-20 часа

Мнениеот Blagoy » 19 мар 2012 10:52

Момчета, няма нужда от обиди и мерене на кой му е по-голям. Доколкото знам, нито Ловеч, нито Стара Загора са села. Напротив, и двата са хубави български градове със значима история.
Беройци са ни били 2-3 пъти за последните години (а не винаги, както твърдят). Така че бих ги посъветвал да не се изхвърлят толкова много. Дори с възприеманата от тях като супер селекция, пак ние сме отборът с повече аргументи. Ще видим какво ще стане в сряда, ние играем трудно в Стара Загора, но това не означава автоматично, че на Берое ще му е лесно. Ето ви и статистика от мачовете в Стара Загора:

29.4.2000 Олимпик-Берое Ст.З. - Ловеч 0-2 (А.ПФГ) 0-2 Христо Йовов - 84,85.
25.11.2000 Берое Ст.З. - Ловеч 1-2 (Висша лига) 0-1 Христо Йовов -20; 0-2 Ивайло Петев -32; 1-2 Т.Тодоров -76
09.2.2002 Берое Ст.З. - Литекс 0-2 (Висша лига) 0-1 Стефан Юруков -13; 0-2 Христо Йовов -63
27.11.2004 Берое - Литекс 1-1 (А група) 1-0 Масена Моке-13;1-1 Трика-43. (30мин.-Трика пропуска дузпа)
19.3.2006 Берое Ст.З. - Литекс 3-1 (А група) 0-1 Новакович - 45;1-1 Иво Иванов - 47;2-1 Дзаферович -50; 3-1 Захари Димитров - 61.
17.9.2006 Берое - Литекс 2-1 (А група) 0-1 Тайс Слуитер 24 ;1:1 Здравко Тодоров 27, 2:1 Виктор Списич 28.
20.4.2008 Берое - Литекс 2-2 (А група) 0:1 Том 23 мин., 1:1 Видолов 45, 2:1 Владислав Златинов 52, 2:2 Бибишков 90 мин.
29.11.2009 Берое - Литекс (А група) 3:0 1:0 Иво Иванов 68, 2:0 Петър Димитров 70, 3:0 Георги Андонов в 90+2 (23 мин. Христо Янев пропуска дузпа)
8.8.2010 Берое - Литекс 1:1 (А група) 0:1 Светослав Тодоров 23, 1:1 Владислав Златинов 90

Та, всичко на всичко имате 3 победи. Това, ако означава, че винаги ни биете в Стара Загора, здраве му кажи. Така че успокойте малко топката. Нито имате някакъв извънземен състав, нито треньорът ви е Моуриньо. Може и да ни биете, но не се взимате твърде насериозно. Имате и късмет, че Никасио няма да играе.
[center]Изображение[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 19 мар 2012 11:25

Avgusta 1916 написа:Нищо не ти е ясно!Последния подобен резултат в Стара Загора беше с обратен знак ;)
Като ви гледах мъките срещу Миньор и Славия разбрах защо искахте отлагане на първия кръг.Страх голям!В сряда вечер ще си говорим след мача.

Тия закани май съм ги чувал някъде... а вярно, беше преди мача за първенство в Ловеч есента. Всички помним как приключи цялата история :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 19 мар 2012 11:54

Avgusta 1916 написа:Нищо не ти е ясно!Последния подобен резултат в Стара Загора беше с обратен знак ;)
Като ви гледах мъките срещу Миньор и Славия разбрах защо искахте отлагане на първия кръг.Страх голям!В сряда вечер ще си говорим след мача.

Да, "искахме" отлагане на първия кръг, за да може Никасио да е наказан... "Страхотна" логика...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 19 мар 2012 12:07

Blagoy написа:

Да, "искахме" отлагане на първия кръг, за да може Никасио да е наказан... "Страхотна" логика...

Къде е писал за Никасио, колега? Пише, че играта ви е била никаква в тези два мача. В опита си да се заяждаш, ставаш смешен!

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 19 мар 2012 12:09

Reckless написа:Аз се надявам Берое да се представят отлично и да не загубят с повече от 2 гола разлика.

Надеждата последна умирала. С много по-слаби отбори сме ви правили да си говорите сами, така че можеш само да се надяваш да паднете с 2 гола разлика.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 19 мар 2012 12:33

big4eto написа:Момчета поне петима от вас ме обиждат на селянин,мишка овчар и така нататък,което говори само по себе си колко сте умни !!! То е ясно че при вас в хубавия ви град с цели 6 улици в него освен да пасете овце и да гоните плъхове друго няма какво да правите но поне не го показвайте публично :!: Ние сме шампиона на БЪЛГАРИЯ а вие кои бяхте :roll: И не се нервете все пак Бойко ви направи осветление на едната трибуна за да гледате концерта на пайнерките че футбол от Б група няма да ви се гледа :lol: Хайде останете си със здраве и ще се видим след 2 дена да си премерим ония работи,а след мача ние си отиваме и се готвим за нова Шампионска титла а вие се гответе за Б група ;)

В Ловеч имам не малко приятели и по принцип съм с добри впечатления от хората и града. Но такива като теб се стараят да развалят доброто име за града си. Пишейки за града ни сам не си вярваш, ама точно ловчанлия (ако си от там де) да ми пише за пайнерки, това е вече виц!!! Та вие на всеки мач слушате Весна Змиянац и от скоро Мирослав Илич, с децибели и в Плевен да се чува! На кой стадион свиреха "Червените хмери" ли кви бяха, а жилетче?
И ние в Б няма да изпаднем, но и вие дано не вземете евроквоти, че почвате да ставате евроидиоти. Само излагате родината ни. Били шампиона на България - срам, срам...

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 19 мар 2012 15:15

За ЛИТЕКС съм,но ми се струва че този мач ще е първият не завършил с победа.В Стара Загора играете много надъхано ,имате и нови добри футболисти - Ангелов,Писаров,Христов и няколко чужденци,НИКАСИО няма да играе
2-0 за вас
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 мар 2012 16:29

Прогнозирам1-1. Време е Литекс да сгрешиi

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 19 мар 2012 17:02

balgarin написа:
big4eto написа:Момчета поне петима от вас ме обиждат на селянин,мишка овчар и така нататък,което говори само по себе си колко сте умни !!! То е ясно че при вас в хубавия ви град с цели 6 улици в него освен да пасете овце и да гоните плъхове друго няма какво да правите но поне не го показвайте публично :!: Ние сме шампиона на БЪЛГАРИЯ а вие кои бяхте :roll: И не се нервете все пак Бойко ви направи осветление на едната трибуна за да гледате концерта на пайнерките че футбол от Б група няма да ви се гледа :lol: Хайде останете си със здраве и ще се видим след 2 дена да си премерим ония работи,а след мача ние си отиваме и се готвим за нова Шампионска титла а вие се гответе за Б група ;)

В Ловеч имам не малко приятели и по принцип съм с добри впечатления от хората и града. Но такива като теб се стараят да развалят доброто име за града си. Пишейки за града ни сам не си вярваш, ама точно ловчанлия (ако си от там де) да ми пише за пайнерки, това е вече виц!!! Та вие на всеки мач слушате Весна Змиянац и от скоро Мирослав Илич, с децибели и в Плевен да се чува! На кой стадион свиреха "Червените хмери" ли кви бяха, а жилетче?
И ние в Б няма да изпаднем, но и вие дано не вземете евроквоти, че почвате да ставате евроидиоти. Само излагате родината ни. Били шампиона на България - срам, срам...

Ами може да е Весна и Мирослав Илич но не правим Пайнер концерти както вие правите а и като отидете там кадето ви е мястото в Бгрупа тогава ще видим кой къде е ! И целувайте Бойко че ви даде пари за осветление иначе щяхте да сте като селяни както ми казвате на мен :) Бяхте много сигурни че ще ни биете и в Ловеч но си отидохте с салзи сега пак така нека минат 2 дена само ;)
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 19 мар 2012 17:05

urkoto написа:

Тия закани май съм ги чувал някъде... а вярно, беше преди мача за първенство в Ловеч есента. Всички помним как приключи цялата история :mrgreen:

Помним ,помним!Сигурно на Ахмед паметник направихте след този мач :?
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “Берое”