Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот metodito » 19 мар 2012 10:30

Rivaldo10 написа:Не вярвам, че в близките няколко години ще имаме български отбор в групите на ШЛ. Постижение ще си е, ако успеем да класираме поне един-два отбор в групите на ЛЕ, но и това не е много вероятно.

Кой знае?! Въпрос на шанс. Те загребското Динамо и Партизан като влязат в Шл... Ние да влезем може и да успеем, ма каква работа имаме там? :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 мар 2012 11:15

blue avalanche написа:Ман Юн,миналия сезон, с такива "мъки" шампиони станаха!

Вярно ли? Аз не си спомням мачове в които да са имали по 1 положение за гол и то да е след 60 мин. А през другото време да си подават на центъра. И нека не правим сравнение между най-силното първенство по света и А група. В едното всеки може да победи всеки и малките отбори излизат на кръв за да вземат точки от лидера. А в бг е срам да не биеш подобен аматьорски отбор. И когато малко тръгне да работи машината наречена столичен гранд - селския отбор не излиза от своята половина. Та тактика с контри срещу подобен отбор само някой с пилешки мозък може да измисли.

А и да отбележа, че Юнайтед играят хубав, атрактивен футбол. С нормална схема ... доста често класическо 4-4-2 или 4-4-1-1. С много силно изразени крила. С тичане по тъча и центриране. А не мотане на топката и затваряне ан атаката с влизания на вътре при всяко докосване на топката до крилото.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 19 мар 2012 11:29

Някои хора не са излезли от 80-те години, когато само заради името Левски, отборите почваха мача с 0-2. Е това време за радост или жалост няма да се върне. Така, че ще ни се налага да се радваме и на 2-0 като гост на отбора на Ботев Враца, който направи равен на "шампионския" Цска от есента и Черноморец, а едва загуби от лидера Лудогорец. Да ги наричаш аматьори е обидно както за тях, така и за нас. Кога ни е било първото положение не пресъздаваш правилно, имахме още към 20-та минута ситуацията на Старокин след корнера. В края на полувремето греда, преди това удар от далеч на Жуниньо. Второто полувреме две страхотни контри и след това прибиране да мислим за следващия мач.
Аз разбирам, че някои хора очаквате за два месеца да станем отбор, който да ниже всичко по пътя си с по 3-4 гола, само че това няма как да стане. И не е нужно през два-три дни да се вайкате и мрънкате от играта, а да видим до края на сезона какво ще покажем като игра и резултати и тогава да съдим. Тука хора коментират по време на мач сякаш са на ръба на припадаците от една грешка на някой. Без търпение докато се обиграе отбор няма да станат нещата. Набийте се го в главите мрънкалниците. Поне сега имаме треньор за разлика от последните две-три години.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 19 мар 2012 11:30

deco написа:Тоа ,,grasiani,,дето все се пъха във форума подозирам,че е агент,,плъх,,.НО аз ще му отговоря,че Костов е един страхотен тренйор,който разбира много от футбол.А успехите му във футбола са завидно големи,но човек трябва да разрови малко за да разбере.Не съди приятелю,това е е работа на БОГ.

Никакъв агент не съм, а съм си левскар в червата просто това което играе Левски в момента не ми харесва и си казвам мнението, а като гледам не съм само аз и много други го споделят.А за Костов може да съм бил малко краен,дано да съм се лъгал и да излезе че това е човека за Левски, бъдещето ще покаже кой крив кой прав.И това което съм писал е защото Левски искам ДА ИМА най-добрия тренъор, най-добрите играчи и да е силен отбор, а не да провокирам някакъв негативизъм към Костов,това е,кой както иска да го разбира.

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 19 мар 2012 11:33

А като искаш какво си готов да дадеш? Поне едно безплатно търпение се иска и малко по-добро зрение, за да се вижда футбола. И на мен не ми харесва играта понякога, спрямо очакванията които имам, но това си е мой и ваш проблем, на този етап отбора е на това ниво с изгледи и сериозна перспектива да се развие доста в положителна посока. Не знам дали ще му стигне времето на Костов, защото очевидно бързите резултати се поставиха като основна цел отново.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 мар 2012 13:32

Левски сяда на преговори с Костов в началото на април

Левски ще започне преговори със старши треньора Николай Костов за евентуално удължаване на договора между двете страни в началото на април, съобщи шефът на УС на клуба Иво Тонев, предаде репортер на Novsport.com.

„Разбрахме се в началото на април да водим разговори, когато доста неща ще бъдат ясни в първенството. Казах му: ‘Сядаш, мислиш и в началото на април ще говорим”, разкри Тонев в актуално студио „Дерби”.

„Такива преговори не се водят за 2-3 часа. Сега мачовете се играят през 2-3 дни, така че се разбрахме в началото на април да водим разговори.”

„Всеки в клуба работи за спечелване на шампионската титла”, подчерта Тонев.

Той порица медиите, които при първия удобен случай, по думите му, са използвали да критикуват специалиста. Според силния човек на „Герена” Костов до голяма степен не е разбиран, иначе бил интелигентен. Иво Тонев на няколко пъти натърти, че ръководството на „сините” стои плътно зад треньора.

„Мисля, че е критикуван, защото понякога говори така, че не е съвсем достъпно за всички това, което казва. От друга страна беше удобно да бъде атакуван той, особено след загубата в Пловдив. Държа да подчертая, че ние като ръководство стоим зад него. Когато няма резултати, е нормално да има напрежение, нормално е да има промени. Но треньорът работи професионално добре. Колективът, който е създаден, е достатъчно добър в Левски. Каквото и да се говори в тая посока и пише, няма да е вярно и няма да наруши синхрона в тая посока”, каза началникът.

Относно изригването на Костов срещу неговия колега Емил Велев Тонев обеща, че подобно поведение от страна на „синия” наставник няма да се повтори.

„Костов си е дал сметка още вечерта за тоя случай. Той е изключително интелигентен човек. Имаше напрежение между двете скамейки, това е нормално. Костов коректно се извини за постъпката си и поведението си. Да, прекали, затова и се извини. Мисля, че повече такова нещо няма да се случи вече”, категоричен бе Тонев."

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 мар 2012 13:38

Thsmith написа:А и да отбележа, че Юнайтед играят хубав, атрактивен футбол. С нормална схема ... доста често класическо 4-4-2 или 4-4-1-1. С много силно изразени крила. С тичане по тъча и центриране. А не мотане на топката и затваряне ан атаката с влизания на вътре при всяко докосване на топката до крилото.

Аз пък предпочитам футболът на Атлетик Билбао, к'во ще кажеш ? ... :lol:
Той се доближава до философията на Ники Костов ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 мар 2012 13:42

Проблема за пълното разгръщане на стила на Костов е в това, че градивните халфове - Йовов, Дарко и Гаджев, нещо не са във форма ...
И да, 1 гол не означава, че някой е във форма ... Ест. става въпрос за Владо !
От тези тримата зависи, да подават удобни топки към хората в атака.
Също така, да не се бавят с извеждащите пасове ...

Лятото като се привлекат подходящите хора за постовете на 60-ят и 70-ят метър + подвижен и техничен нападател, Левски с този стил, няма да има спирка !! ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 мар 2012 13:48

Thsmith написа:
blue avalanche написа:Ман Юн,миналия сезон, с такива "мъки" шампиони станаха!

Вярно ли? Аз не си спомням мачове в които да са имали по 1 положение за гол и то да е след 60 мин. А през другото време да си подават на центъра. И нека не правим сравнение между най-силното първенство по света и А група. В едното всеки може да победи всеки и малките отбори излизат на кръв за да вземат точки от лидера. А в бг е срам да не биеш подобен аматьорски отбор. И когато малко тръгне да работи машината наречена столичен гранд - селския отбор не излиза от своята половина. Та тактика с контри срещу подобен отбор само някой с пилешки мозък може да измисли.

А и да отбележа, че Юнайтед играят хубав, атрактивен футбол. С нормална схема ... доста често класическо 4-4-2 или 4-4-1-1. С много силно изразени крила. С тичане по тъча и центриране. А не мотане на топката и затваряне ан атаката с влизания на вътре при всяко докосване на топката до крилото.

Сезон 2010/11
Фулъм-МЮ-----------2-2
Евертън-МЮ---------3-3
Болтън-МЮ-----------2-2
Съндърланд-МЮ----0-0
МЮ-УБА--------------2-2
Сток С-МЮ----------1-2
МЮ-Улвс-------------2-1
А.Вила-МЮ----------2-2
Бирмингам-МЮ-----1-1
УБА-МЮ-------------1-2
МЮ-Сток С----------2-1
Улвс-МЮ------------2-1
и т.н.,и т.н....
Че какво викаш за "мощния" и "красив" футбол на МЮ?
В този ред на мисли,как завършиха с Атлетик Б,че нещо ми се губи..."Хубаво" ли завършиха или "атрактивно"?

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 19 мар 2012 14:06

Thsmith написа:.

По повод примера, който даваш с Барса и статистиката от сайта на УЕФА: Тези километри дето ги пише, са изминатите км по терена, но не е задължително те да са изминати на спринт или само с тичане. Споре мен е логично отборът, който повече владее и разиграва топката да съхранява повече сили от съперника, който се старае да покрива зоните, да затваря пространствата и да пресира. Ясно е, че за да имаш трайно владеене на топката, трябва много движение без топка, играчите постоянно да се откриват за да могат да получат пас, но пък противниците, които грубо казано са в ролята на гонещи, трябва да изразходват повече енергия. Неслучайно отбор като Ман Юн, в който играчите са супер-атлети и много добре подготвени физически, вече два пъти в последните години изнемогва в мачовете срещу Барса.

Върни се в “Архив”